Hotels in Tata

Bekijk 22 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tata van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-22 van 22
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Hotel KissHotel
8.0
Geweldig84 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Kiss is dicht bij Cifra malom-patak gelegen, die op ongeveer 15 minuten te voet ligt, en biedt een buitenzwembad.
Vanaf€ 131 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Penta Lux Tata is op 100 km van de luchthaven Boedapest en op amper 450 meter verwijderd van de Oveges Jozsef utca bushalte.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Het strand Gottwald is gevestigd op minder dan 4 km afstand van Fényes Education Trail of Tata en op een 25 minuten loopafstand van Kasteel van Tata.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Gelegen naast Ungarndeutsches Museum, een pension is binnen 25 loopafstand van Tata railway.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
Casablanca PanzioBed & Breakfast
8.2
Geweldig82 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Casablanca Panzio Bed and Breakfast Tata ligt slechts 5 minuten wandelen van Öreg-tó en biedt momenten van ontspanning met een bubbelbad, een massagestoel en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het Szent Ivan Vendeghaz is gelegen binnen alleen 5 minuten lopen van Fellner Jakab lookout en beschikt over een terras en een tuin en heeft 6 kamers.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Arnold kijkt uit over de stad en ligt in de buurt van een snelweg.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed28 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Old Lake Golf ligt in Tata en binnen 6 km van Turul Monument at Banhida en beschikt over een bubbelbad en saunafaciliteiten voor ontspanning van de gasten.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een buffet ontbijt en genieten van een bezoek aan het Kuny Domokos Museum, dat zich op binnen 15 minuten wandelafstand van het Q-Panzio Tata bevindt.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed40 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het Fekete Macska Panzio is gesitueerd slechts 5 minuten van Kuny Domokos Museum at the Tata Castle en beschikt over een terras en een tuin.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het Corner House Panzio is 20 minuten rijden van Kasteel van Tata gelegen en beschikt over 12 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
Siraly Panzio Topart TataBed & Breakfast
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het Siraly Panzio Topart Bed and Breakfast is gelegen op loopafstand van 5-minuten van Tatai -to en op slechts 3 km afstand van Fellner Jakab lookout en beschikt over een terras, BBQ-voorzieningen en een tuin.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Oreg-To Hotel Es Rendezvenyter ligt slechts 20 van Kasteel van Tata, kijkt uit op de tuin en heeft een à la carte restaurants.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Kristaly Imperial is gelegen op amper 8 minuten wandelen van Kasteel van Tata en beschikt over 53 kamers met uitzicht op de stad.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
Parti PanzioPension
7.4
Heel goed7 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Parti Panzio is op 100 km van de luchthaven Boedapest en binnen 5 minuten lopen van de Oveges Jozsef uti zmegallo bushalte.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
Hattyu PanzioBed & Breakfast
7.8
Heel goed11 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Kasteel van Tata is ongeveer 10 minuten lopen, terwijl Ungarndeutsches Museum op 10 minuten loopafstand ligt.
Vanaf€ 29 /nachtSelecteren
9.2
Perfect7 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Gelegen nabij Angolkert en Agostyán Arboretum het hotel is extra interessant dankzij de sportactiviteiten waaronder pingpong, biljart en darten.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Kuny Domokos Museum at the Tata Castle is circa 20 minuten te voet ervandaan, terwijl Kasteel van Tata circa 20 minuten te voet ervan ligt.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
4.2 km van Stadscentrum
Bij dit zaken hotel met mooie tuinzichten wordt voor gasten dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 15-minuten loopafstand van het centrum van Tata en biedt een zonnedek en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
Pajta Apartman Es VendeghazBed & Breakfast
Kaart
4.6 km van Stadscentrum
Het Pajta Szallas Bed and Breakfast Tata is op 110 km van de luchthaven Boedapest en binnen 5 minuten lopen naar de Ferencmajor halgazdasag bushalte.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
Tatanya Panzio HotelPension
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Kasteel van Tata en Kleines Schloss zijn respectievelijk op ongeveer 15 minuten loopafstand en alleen 25 minuten lopen van het Tatanya Panzio gelegen.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Tata

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Tata?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 103 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Tata. We raden Fekete Macska Panzio als het beste hotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en wandelen, gelegen op 0,9 km van het stadscentrum. Hotel Kiss met beoordeling 7.6/10 en Hotel Kristaly Imperial, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Tata zijn de beste?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 7 opties in Tata. Panzio beoordeeld met 7.6/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Tata. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een golfbaan en een zonnedek. Een ander aanbevolen hotel is Hattyu Panzio met beoordeling 7.8/10, dat €37 per nacht kost. Het biedt kabeltelevisie en een kastje in de kamers aan.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Tata?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Kiss (beoordeling: 7.6/10) ter koste van €79 per nacht, gelegen op 2,3 km van Tatai -to. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen samen met 24-uurs receptie en fietsverhuur aan. Klanten kunnen een kamer vanaf €66 per nacht boeken. Andere top opties zijn Oreg-To Hotel Es Rendezvenyter, Hotel Arnold en Parti Panzio.

Welke hotels in Tata zijn goed voor gezinnen?

Volgens 9 beoordelingen van klanten zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Old Lake Golf Hotel (beoordeling: 7.0/10) vlakbij Öreg-tó is een kindvriendelijk hotel dat gratis parkeren, een golfbaan en huishouden heeft. Klanten kunnen ook van een wellnesscentrum en een hottub genieten

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Kasteel van Tata?

U kunt bij Casablanca Panzio, beoordeeld met 7.8/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Kasteel van Tata. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen aan. U kunt ook Platan Udvarhaz met beoordeling 9.8/10 voor ongeveer €113 per nacht. Het ligt op 0,3 km van de bezienswaardigheid en biedt conciërgeservice en roomservice aan.

Waar logeren in Tata?

Beste goedkope hotels in Tata

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Monika Panzio met tarieven vanaf 44€ of Oreg To Club Hotel waar de prijzen bij 50€ beginnen. Tata Panzio ligt op slechts een steenworp afstand van Agárd Therme.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van de stad zijn er 3 hotels waaronder Hattyu Panzio en Hotel Arnold. Het gelegen nabij Ungarndeutsches Museum Kaloz Fregatt Panzio & Etterem is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Tata

Voor reizigers die graag meer ruimte en privésfeer willen, hebben we een selectie van magnifieke hotels gemaakt, waaronder Hotel Kiss met een prijs vanaf 89€.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Csendes Apartman is een budgetappartement op rijafstand van nog geen 20 minuten van thermaal zwembad Patince. Lidia Vendeghaz, gelegen nabij Batthyány Mansion, Bicske, is een gezellig bed-and-breakfast hotel met gratis parkeren, een golfbaan en paardrijden. Een goed kindvriendelijk hotel is Siraly Panzio Topart, dat wordt geleverd met gratis parkeren, een golfbaan en wandelen.

Meer zienMinder