Hotels in Tirós

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tirós van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Paraskevas Boutique ligt ongeveer 19 minuten te voet van Tigani-strand en beschikt over een zonnedek en spatherapie.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Dit hotel met 16 en een strandbar ligt op 20 minuten lopen van het stadscentrum.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
9.0
Perfect6 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het hotel beschikt over Argolic golf ter plaatse, biedt 12 geluidsdichte kamers en een bevoorrechte locatie in de buurt van Argolic golf.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het rookvrije Blue Sea Tirós ligt op circa 15 minuten rijafstand van Paralia Tigani en beschikt over een zonnedek en chaise-longues.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
Manto StudiosAparthotel
9.0
Perfect3 beoordelingen
Kaart
3.6 km van Stadscentrum
Gelegen in de buurt van Andesgebergte, de woning beschikt over 16 geluidsdichte kamers en biedt kanoën, wandelen en fietsen.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
Kaart
50 meter van Stadscentrum
Het Strand van Tyros is op binnen 5 minuten lopen van een hotel, terwijl de luchthaven Kalamata Captain Vassilis Constantakopoulos is 145 km ervandaan.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
Studios Elpida TirósAparthotel
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Studios Elpida Tirós, met uitzicht op de tuin, ligt op slechts 5 minuten lopen naar het Strand van Tyros en biedt een terras, een picknickplaats en een tuin aan.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Tirós

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Tirós hebben een centrale ligging?

Selecteer uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Tirós. Onze klanten vinden Apollon Hotel, beoordeeld met 9.2/10, leuk. Het heeft gratis parkeren, een zonneterras en 24-uurs receptie en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Tirós?

Meer dan 19 beoordelingen van klanten van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Tirós te selecteren. Het beste goedkope hotel is Apollon Hotel met beoordeling 9.2/10, dat vanaf €36 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en 24-uurs receptie aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Tirós?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Andere top opties zijn Manto Studios, Studios Elpida en Kotsifas Rooms.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Paralia Tigani?

Er zijn 3 aanbiedingen. Selecteer een hotel vlakbij Paralia Tigani, zoals Paraskevas Boutique Hotel & Spa, gelegen binnen 10 minuten lopen. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een zonnedek en huishouden en biedt kamers vanaf €36 per nacht.

Waar logeren in Tirós?

Beste goedkope hotels in Tirós

Zoekt u een goedkoop hotel in Tirós, dan zijn de accommodaties zoals Kotsifas Rooms en Oceanis Hotel ongetwijfeld uw aandacht waard. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Oceanis Hotel in het centrum van Tirós hebben.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wordt dit uw eerste bezoek aan Tirós, overweeg dan een verblijf bij een van de 4 hotels in het centrum, zoals Paraskevas Boutique Hotel & Spa of Apollon Hotel. Hotels als Paraskevas Boutique Hotel & Spa en Apollon Hotel brengen u in het hart van het evenement in Tirós.

Als u op loopafstand van Strand van Tyros wilt zijn, boek dan een hotel zoals Oceanis Hotel of Paraskevas Boutique Hotel & Spa.

Luxe en boetiekaccommodatie in Tirós

Als u eenmaal in Tirós bent, waarom kiest u dan niet voor een boetiekhotel zoals het eersteklas Paraskevas Boutique Hotel & Spa?

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mouragio Apartments biedt behaaglijke appartementen met gratis parkeren en een zonneterras, gelegen op circa 550 meter van Strand van Tyros. Mouragio Apartments is een B&B accommodatie op ongeveer 0.8 km van het stadscentrum, die gratis parkeren en een zonneterras biedt. De zakenreiziger kan inchecken in Oceanis Hotel of Hotel Blue Sea in Tirós. Paraskevas Boutique Hotel & Spa wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Tirós, dat gratis parkeren, een spa-centrum en een bubbelbad biedt.

Meer zienMinder