Hotels in Éxo Goniá

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Éxo Goniá van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig100 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Gelegen op slechts 4 km afstand van Metropolitaanse Orthodoxe Kathedraal heeft het rookvrije Nano Suites 10 kamers.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Santorini Waterpark is op ongeveer 4 km van het Lavadoze Luxury Suites Éxo Goniá.
Vanaf€ 367 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
50 meter van Stadscentrum
Het Aecon Suites heeft een bubbelbad en een terras op het terrein en ligt 3 km verwijderd van het strand van Monolithos.
Vanaf€ 307 /nachtSelecteren
Aletrivillas Éxo GoniáBed & Breakfast
Kaart
50 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een continentaal ontbijt en genieten van een bezoek aan het strand van Monolithos, dat zich op binnen 3 km afstand van het Aletrivillas Éxo Goniá bevindt.
Vanaf€ 154 /nachtSelecteren
Morning StarHotel
Het 3-sterren Morning Star Santorini Island ligt op slechts 4 km afstand van het Santorini Waterpark en beschikt over massage en een patio.
Vanaf€ 140 /nachtSelecteren
La Noi Houses Hotel Éxo GoniáHotel
Wijngoed is binnen slechts 10 rijminuten verderop en Museum van het prehistorische Thira ligt op circa 10 minuten rijden.
Selecteren

FAQ over hotels in Éxo Goniá

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in Éxo Goniá in de buurt van de luchthaven Santorini?

Er zijn meer dan 36250 beoordelingen van onze bezoekers voor 412 opties naast de luchthaven Santorini. Met de beoordeling 8.2/10 en vanafprijzen €25 per nacht biedt Rooms to let Rena gratis parkeren, een zonnedek en 24-uurs receptie ter plaatse aan.

Welke top hotels in Éxo Goniá hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 35 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Éxo Goniá. Nano Suites, beoordeeld met 7.8/10 is het beste hotel met huishouden, massage en snorkelen, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Éxo Goniá?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Nano Suites, beoordeeld met 7.8/10, dat huishouden, massage en snorkelen heeft. Het is op 250 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €91 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Éxo Goniá naast Wijnmuseum Koutsoyannopoulos?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden bezoekers Nano Suites leuk (beoordeling: 7.8/10), dat huishouden, massage en snorkelen aanbiedt. Het ligt op 15 minuten lopen van Wijnmuseum Koutsoyannopoulos en biedt een een café aan.

Waar logeren in Éxo Goniá?

Beste goedkope hotels in Éxo Goniá

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Éxo Goniá zijn kunnen ervoor kiezen om in Nano Suites te verblijven, met een kamerprijs vanaf €91 per nacht. La Noi Houses is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt. Nano Suites is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Strand van Kamari, dat kamerprijzen vanaf €91 aanbiedt.

Luchthavens en Metrostations van Éxo Goniá

Voor reizigers die behoefte hebben aan de nabijheid van de luchthaven Santorini, Santorini Camping & Hostel is een geweldige budgetvriendelijke optie met een prijs vanaf €30.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u een uitstapje in het centrum van Éxo Goniá op een 3-sterren niveau hebben, kijk dan naar Nano Suites. Serapias Suites is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0,2 km van het stadscentrum.

Als u meer wilt weten over de attracties van Éxo Goniá, kies dan voor Nano Suites bij Art Space. Als u op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Éxo Goniá wilt zijn, zoals Art Space, kies dan voor Nano Suites.

Luxe en boetiekaccommodatie in Éxo Goniá

Serapias Suites ligt op korte afstand van Santorini Waterpark en biedt een luxe verblijf inclusief massage, snorkelen en duiken voor een voordelige prijs.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor mensen die liever in een appartement verblijven zijn er 7 accommodaties in Éxo Goniá waaronder Bonita Santorini Cave en La Boheme Villas. U kunt ook voor het comfortabele Cosy Studio In Santorini gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, een zonneterras en room service. Als u een hotel met zakelijke faciliteiten wilt, kunt u voor Nano Suites kiezen, dat kamerprijzen vanaf €91 biedt en op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Nano Suites is een gezellig resort hotel in Éxo Goniá, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals huishouden, massage en snorkelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder