Hotels in Ühlingen-Birkendorf

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ühlingen-Birkendorf van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig220 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Het superieure Wellnesshotel Sonnenhof&Sonnhalde Ühlingen-Birkendorf is binnen 9 minuten lopen naar Minigolf gelegn en beschikt over een solarium, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad voor alle gasten, evenals een à la carte restaurant.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Gelegen op afstand van circa 4 km van Schlucht heeft het 3-sterren Landgasthof Hirschen Untermettingen Ühlingen-Birkendorf 7 kamers.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Haus Hilda Fechtig Ühlingen-Birkendorf heeft 8 kamers met uitzicht op de tuin en ligt op 25 minuten wandelen naar Steina.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Gasthaus Kreuz Ühlingen-Birkendorf heeft een zonneterras en een tuin, die de gasten helpen zich te vermaken op de rustige locatie.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
PosthornHotel
8.4
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Posthorn Ühlingen-Birkendorf ligt circa 10 minuten rijden vanaf Mettma en beschikt over een terras en een speelgedeelte.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Gelegen in een skigebied en op loopafstand van Roggenbach Schloesser, biedt het appartement met 6 kamers een zonneterras en BBQ-voorzieningen.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum
Roggenbacher Schlosser ligt alleen 2 km van het charmante 2-sterren Pension Kaiserhaus Ühlingen-Birkendorf en Minigolf ligt op een 5loopafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
3.2 km van Stadscentrum
Het ligt dicht bij Minigolf en Roggenbacher Schlosser is slechts 2 km.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
5.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Gasthaus Zum Schwanen is op 140 km van de luchthaven Friedrichshafen en op 10 minuten lopen vanaf de Berau Rathaus bushalte.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Ühlingen-Birkendorf

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Ühlingen-Birkendorf?

We raden Posthorn als het beste hotel met gratis parkeren, kindermaaltijden en wandelen, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Ühlingen-Birkendorf?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 3 opties in Ühlingen-Birkendorf. Een andere optie is Haus Hilda Fechtig beoordeeld met 9.0/10 voor €67 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Ühlingen-Birkendorf zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Hotel&Restaurant Sonnenhof&Sonnhalde beoordeeld met 7.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €142 per nacht boeken. Andere top opties zijn Gasthaus Kreuz en Pension Kaiserhaus.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Ühlingen-Birkendorf?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Pension Silberdistel (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonneterras en wandelen voor €99 per nacht. U kunt ook Hotel&Restaurant Sonnenhof&Sonnhalde (beoordeling: 7.2/10) voor ongeveer €142 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan aan.

Waar logeren in Ühlingen-Birkendorf?

Beste goedkope hotels in Ühlingen-Birkendorf

Landgasthof Hirschen Untermettingen is een betaalbare accommodatie met gratis parkeren, wandelen en bowlen. Pension Silberdistel is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 81€ per nacht en een gunstige locatie nabij Hochfirstschanze.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de belangrijkste toeristische attracties in Ühlingen-Birkendorf wilt bezoeken, dan kunt u in Posthorn overnachten, een 3-sterren hotel in het hart van de stad. Haus Hilda Fechtig bevindt zich in het hart van Ühlingen-Birkendorf en biedt gratis parkeren, een zonterras en wandelen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Ühlingen-Birkendorf, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Ferienwohnung Mulhaupt, dat op circa 0.1 km van het centrum van de stad ligt. Er zijn in Ühlingen-Birkendorf 6 B&B's beschikbaar, waaronder Gasthaus Kreuz en Gasthof Berghof. Als u van plan bent om Ühlingen-Birkendorf met uw gezin te bezoeken, kies dan voor Gasthaus Hotel Zur Post in de buurt van Zeller 2, dat ook over gratis parkeren, een zonterras en wandelen beschikt.

Meer zienMinder