Hotels in Schwarmstedt

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Schwarmstedt van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Het kindvriendelijke Gastehaus Schloss Bothmer biedt ledikanten en kinderstoelen voor de kleinste gasten, en heeft prachtige ligging op ongeveer 3 km afstand van Zum heiligen Kreuz.
Vanaf€ 164 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Rittergut Alt Schwarmstedt is op 10 wandelafstand van het superieure Bertram.
Vanaf€ 165 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Op slechts 1,4 km van Uhle Hof biedt dit hotel wandelen en fietsen om actief te blijven.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Tepe'S Gasthof Schwarmstedt ligt op zo'n 16 minuten lopen van Harry's klingendes Museum en beschikt over een terras en een gemeenschappelijke salon voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Schwarmstedt

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Schwarmstedt?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Schwarmstedt. Hotel Bertram met gratis parkeren, schoenenpoetsen en wandelen is beoordeeld met 7.6/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Schwarmstedt zijn de beste?

Kies het beste goedkope hotel onder 6 opties in Schwarmstedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Schwarmstedt?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. Hotel Bertram beoordeeld met 7.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, schoenenpoetsen en wandelen aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €106 per nacht boeken.

Welke hotels in Schwarmstedt niet ver van Harry's klingendes Museum zijn de beste?

U kunt bij Hotel Bertram, beoordeeld met 7.6/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Harry's klingendes Museum. Het biedt gratis parkeren, schoenenpoetsen en wandelen aan.

Waar logeren in Schwarmstedt?

Beste goedkope hotels in Schwarmstedt

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Tepe'S Gasthof met een vanaf-prijs van €68 per kamer. Een goede keuze voor budgetaccommodatie is Tepe'S Gasthof, dat op loopafstand van 5 minuten van het centrum van Schwarmstedt ligt. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Schwarmstedt willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Bauernmarkt, zoals het betaalbare Tepe'S Gasthof met kamerprijzen vanaf €68.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Ringhotel Bertram of Fewo Maschblick zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Het gelegen nabij Rittergut Alt Schwarmstedt Ferienwohnung Villa Tiemann is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Als u meer wilt weten over de attracties van Schwarmstedt, kies dan voor Ringhotel Bertram bij Rittergut Alt Schwarmstedt. Als u dichter bij Paarpferd wilt zijn, overweeg dan Ringhotel Bertram, een 3-sterrenkeuze op slechts 15 minuten lopen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Schwarmstedt

Gelegen op loopafstand van 5 minuten van het centrum, Ringhotel Bertram biedt gratis parkeren, wandelen en fietsen en een uitstekende dienstverlening waarmee de meest veeleisende gast tevreden zal zijn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Schwarmstedt met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Fewo Maschblick of Apartment Am Apfelgarten. 1 Steindamm biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met gratis prive parkeerplaatsen, kanoën en paardrijden. Wanneer u voor zakelijke doeleinden reist kunt u kiezen voor Tepe'S Gasthof dat gratis parkeren en wandelen biedt. Ringhotel Bertram is een geweldig resort voor reizigers naar Schwarmstedt die hun vakantie met gratis parkeren, wandelen en fietsen willen doorbrengen.

Meer zienMinder