Hotels in Loßburg

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Loßburg van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig119 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum200 meter van Evangelisches Pfarramt
Het Landgasthof Hotel Hirsch Loßburg met een bubbelbad, massage en de recreatieve voorzieningen van het hotel biedt een omgeving op circa 5 minuten naar Zauberland am Kinzigsee.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
4.2 km van Stadscentrum800 meter van Evangelisches Pfarramt Wittendorf
Met 6, een gemeenschappelijke salon en een bowlingbaan is deze accommodatie op 10 minuten rijden van Monkey 47 in Loßburg.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum600 meter van Evang. Gemeindezentrum
Op slechts 3 km afstand van Monkey 47 biedt het superieure 3-sterren Hohenrodt 83 kamers, een prachtig uitzicht op de tuin en een stoomcabine, een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum400 meter van Evangelisches Pfarramt
Het 3-sterren Traube Loßburg is gelegen ongeveer 5 loopafstand van Zauberland am Kinzigsee en op 10 van Heimatmuseum Altes Rathaus en beschikt over een solarium, een bubbelbad en een terras.
Vanaf€ 140 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed8 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum2.4 km van Evang. Gemeindezentrum
Het Landhotel Zur Linde Loßburg met een bubbelbad en saunafaciliteiten bevindt zich op ongeveer 75 km van de luchthaven Baden Airpark.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Loßburg

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Loßburg zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Loßburg. Hotel Traube, beoordeeld met 7.2/10 is het beste hotel met een golfbaan, Turkse stoombaden en een spa-centrum, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Hotel Hohenrodt met beoordeling 7.4/10 en Landgasthof Hotel Hirsch, beoordeeld met 7.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Loßburg?

Kies het beste goedkope hotel onder 5 opties in Loßburg. Een van de beste goedkope hotels is Landgasthof Hotel Hirsch, beoordeeld met 7.0/10, dat €127 per nacht kost en een zonneterras, een stomerij en kindermaaltijden aanbiedt. Hotel Traube beoordeeld met 7.2/10 is nog een goed hotel, dat een golfbaan, Turkse stoombaden en een spa-centrum aanbiedt en €111 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Loßburg zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Hohenrodt beoordeeld met 7.4/10, dat een wellnesscentrum, krantenservice en kindermaaltijden heeft. Het ligt op 6 km van Experimenta en kost ongeveer €141 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Loßburg?

Landgasthof Hotel Hirsch (beoordeling: 7.0/10): een familiehotel met een zonneterras, een stomerij en kindermaaltijden voor €127 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Loßburg niet ver van Heimatmuseum Altes Rathaus?

U kunt bij Hotel Hohenrodt, beoordeeld met 7.4/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Heimatmuseum Altes Rathaus. Het biedt een wellnesscentrum, krantenservice en kindermaaltijden aan.

Waar logeren in Loßburg?

Beste goedkope hotels in Loßburg

Zoekt u een goedkoop hotel in Loßburg, dan zijn de accommodaties zoals Gasthof Steinwald en Park Hill ongetwijfeld uw aandacht waard. Haus Schanbacher is een betaalbaar appartement op slechts 50 minuten rijden van Ruhestein Ski Lift 1.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wie een hotel dichtbij het drukke centrum van Loßburg zoekt kan een blik werpen op Hotel Baren of Hotel Hohenrodt met de vanaf-prijzen van 117€ en 126€ respectievelijk.

Als u het beste van Loßburg wilt zien, boek een hotel in de buurt van Neuapostolische Kirche Baden-Württemberg K.d.ö.R., bijvoorbeeld, Hotel Traube Lossburg, dat op 5 minuten lopen van het centrum ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen die niet te veel geld willen uitgeven kunnen Steinwald Ferienwohnungen boeken, want bij dit appartement zijn de gasten van harte welkom te verblijven voor 102€ per nacht.

Meer zienMinder