Hotels in Haßloch

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Haßloch van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig149 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Gastehaus Hassloch/Pfalz Haßloch is gevestigd op ongeveer 3 km afstand van Speyer-Neustadt railway line en binnen alleen 25 minuten wandelen van Christuskirche.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Restaurant Paelzer-Buwe heeft 17 kamers met uitzicht op de berg en ligt op ongeveer 6 km naar Holiday Park.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Binnen slechts 18 minuten loopafstand van het Vogelpark Hassloch biedt het Family & Friends Haßloch wandelen en fietsen voor gasten om actief te blijven.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Haßloch

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Haßloch zijn de beste?

Het beste hotel in het centrum van Haßloch is Hotel Restaurant Paelzer-Buwe, beoordeeld met 8.4/10, biedt gratis parkeren, ledikanten en boodschappen dienst aan.

Welke goedkope hotels in Haßloch zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is Gastehaus Hassloch/Pfalz, beoordeeld met 8.2/10, dat €71 per nacht kost en een picknickplaats, ledikanten en wandelen aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Haßloch zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Restaurant Paelzer-Buwe, beoordeeld met 8.4/10, dat gratis parkeren, ledikanten en boodschappen dienst heeft. Het is op 1000 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €130 per nacht.

Welke hotels in Haßloch zijn goed voor gezinnen?

Hotel Restaurant Paelzer-Buwe (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, ledikanten en boodschappen dienst voor €130 per nacht. U kunt ook Gastehaus Hassloch/Pfalz (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €71 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een picknickplaats, ledikanten en wandelen aan.

Waar logeren in Haßloch?

Beste goedkope hotels in Haßloch

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Gastehaus Hassloch/Pfalz met een vanaf-prijs van €44 per kamer. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Gastehaus Hassloch/Pfalz in het centrum van Haßloch hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Pfalz Neustadt, zoals het voordelige Gastehaus Hassloch/Pfalz met de prijs vanaf €44.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u voor het 3-sterren Hotel Restaurant Paelzer-Buwe kiest, bent u binnen een wandeling van 10 minuten in het centrum van Haßloch. Hotel Restaurant Paelzer-Buwe is een ander goed hotel in het centrum van Haßloch, vlakbij St. Ulrich.

Overweeg een verblijf aan Hotel Restaurant Paelzer-Buwe, waar u op 10 minuten loopafstand van St. Ulrich bent. Wanneer u in de buurt van St. Ulrich wilt verblijven, kiest u dan voor de 3-sterren accommodatie Hotel Restaurant Paelzer-Buwe.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die Haßloch met hun familie bezoeken, is er een appartement naast St. Ulrich, zoals Ferienhaus Susanne of Freigeist Ferienwohnungen. Er zijn in Haßloch 3 B&B's beschikbaar, waaronder Freigeist Ferienwohnungen en Top-Unterkunft In Der Pfalz. Gezinnen met kinderen kunnen het beste voor Gastehaus Hassloch/Pfalz of Hotel Restaurant Paelzer-Buwe kiezen omdat deze accommodaties een picknickplaats, ledikanten en een bubbelbad aanbieden. Hotel Restaurant Paelzer-Buwe is een gezellig resort hotel in Haßloch, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, ledikanten en boodschappen dienst belangrijk vinden.

Meer zienMinder