Hotels in Harrislee

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Harrislee van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig257 beoordelingen
Kaart
4.3 km van Stadscentrum300 meter van Grenz-Pavillon Anna Poetzsch
Binnenstad Flensburg ligt op minder dan 7 km rijden naar het 2-sterren Alte Direktionsvilla Kupfermuhle, terwijl Rote Straße op circa 7 km verderop ligt.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren

Waar logeren in Harrislee?

Beste goedkope hotels in Harrislee

Fewo1846 - Luv Wassersleben is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €101 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Alte Direktionsvilla Kupfermuhle in het centrum van Harrislee hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Bov, zoals het voordelige Alte Direktionsvilla Kupfermuhle met de prijs vanaf €81.

Luxe en boetiekaccommodatie in Harrislee

Als u tijdens uw verblijf in Harrislee luxueuze omgeving wenst, kies dan voor Hotel Des Nordens, een 4-sterren hotel met faciliteiten, zoals een spa-centrum, een sauna en een golfbaan. Ketenhotels zijn onder andere het 4-sterren Hotel Des Nordens, met fantastische functies zoals een spa-centrum, een sauna en een golfbaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen die niet te veel geld willen uitgeven kunnen Fewo1846 - Luv Wassersleben boeken, want bij dit appartement zijn de gasten van harte welkom te verblijven voor €101 per nacht. Feddersen'S Ferienwohnung is een B&B accommodatie op 10 minuten lopen van Weisse Pforte. Bij Hotel Des Nordens in Harrislee kan het hele gezin een geweldige tijd hebben dankzij een spa-centrum, een sauna en een golfbaan. Hotel Des Nordens is een gezellig resort hotel in Harrislee, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een spa-centrum, een sauna en een golfbaan belangrijk vinden.

Meer zienMinder