Hotels in Gunzenhausen

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Gunzenhausen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig97 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum300 meter van Stadtmuseum
Op 7 lopen van St. Marien kunnen gasten genieten van Duitse gerechten in het à la carte restaurant van het Posthotel Arnold Gunzenhausen.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig154 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum200 meter van Stadtmuseum
Wurmbachviadukt en Steinkreuz Unterwurmbach zijn respectievelijk op 2 km hiervandaan en binnen 25-minuten loopafstand van het 4-sterren Blauer Wolf gelegen.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig125 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum200 meter van Stadtmuseum
Het superieure Land-Gut-Hotel Hotel Adlerbrau kijkt uit over de rivier en ligt in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 132 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig90 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum100 meter van Stadthalle
Het 4-sterren Parkhotel Altmuhltal biedt de mogelijkheid om te picknicken bij de Altmühl, die op ongeveer 5 minuten wandelen ervan loopt, en biedt ontspanning in een zwembad.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum300 meter van Kindergarten St. Josef
Het 2-sterren Hotel-Gasthof Krone Gunzenhausen is op 75 km van de luchthaven Neurenberg en op 250 meter afstand van de Hindenburgplatz bushalte.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Gunzenhausen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Gunzenhausen?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 165 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Gunzenhausen. Parkhotel Altmuhltal, gelegen in het centrum van Gunzenhausen, beoordeeld met 7.2/10, biedt een flatscreen TV, een minibar en een satelliet-TV samen met uitzonderlijke service aan. Hotel Blauer Wolf met beoordeling 7.4/10 en Posthotel Arnold, beoordeeld met 7.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Gunzenhausen?

Een van de beste goedkope hotels is Posthotel Arnold, beoordeeld met 7.0/10, dat €75 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en kindermaaltijden aanbiedt. Land-Gut-Hotel Hotel Adlerbrau is ook een goede keuze met beoordeling 8.0/10 voor €80 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Gunzenhausen zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Parkhotel Altmuhltal (beoordeling: 7.2/10) biedt kamers met een flatscreen televisie, een minibar en een satelliet-TV aan. Gasten vinden ook room service, 24-uurs roomservice en wasserij leuk.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Gunzenhausen?

Parkhotel Altmuhltal (beoordeling: 7.2/10) biedt een zonneterras, Turkse stoombaden en een wellnesscentrum aan. Het ligt 1,1 km van Archaeologischen Museum. Gasten kunnen van Europese keuken, Midden-Europese keuken en Duitse keuken bij Adlerbraeu Restaurant restaurant genieten. U kunt ook Land-Gut-Hotel Hotel Adlerbrau (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €80 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, windsurfen en kanoën aan.

Waar logeren in Gunzenhausen?

Beste goedkope hotels in Gunzenhausen

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Ferienwohnung Nafelt, een betaalbaar appartement voor 59€ per overnachting. Ferienwohnungen Sonnengarten is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 83€ per nacht en een gunstige locatie nabij Spalter Barfuss Wonnenweg Barfusspfad.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het uw eerste bezoek aan Gunzenhausen is, zal een hotel als Hotel-Gasthof Krone of Hotel Blauer Wolf in het bruisende centrum van de stad u een goede toegang geven tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Voor reizigers die de vibes van het centrum van Gunzenhausen willen ervaren, raden wij aan om te verblijven in de centraal gelegen Gasthof-Hotel Arnold of Jugendherberge Gunzenhausen.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Blasturm, zoals Land-Gut-Hotel Hotel Adlerbrau, dat 114€ per nacht kost.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Studio Apartment In Gunzenhausen is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Gunzenhausen, waaronder Stadtschmiede (Wolfenschmiede). Als u Gunzenhausen met uw gezin bezoekt, waardoor u interesse in kindvriendelijke activiteiten heeft, kies dan voor het gelegen nabij Justizpalast Nürnberg Landhotel Seerose.

Meer zienMinder