Hotels in Freising

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Freising van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig1677 beoordelingen
Kaart
5.4 km van Stadscentrum
Het is 6 minuten rijden naar de luchthaven München en op 15 minuten rjden vanaf het Diozesanmuseum fur christliche Kunst.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig516 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Bayerischer Hof ligt in het centrum van Freising slechts 25 wandelafstand van de Schafhof.
Vanaf€ 159 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig259 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Mercure Hotel Munchen Airport met uitzicht op de tuin bevindt zich 6 minuten lopen van de Altes Gefängnis Freising en beschikt over een solarium, een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig179 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het gezellige Gasthof Lerner Freising is gesitueerd binnen 5 minuten wandelafstand van St. Jakob en beschikt over een terras en een tuin.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig265 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het aantrekkelijke 4-sterren Munich Airport Marriott is dicht bij Moosach gelegen, die circa 5 minuten lopen ervan ligt, en biedt een zwembad.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig149 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Altes Gefängnis Freising en Dom van Freising zijn respectievelijk grofweg 14 minuten wandelen ervandaan en op ongeveer 14 wandelafstand van het 3-sterren Am Klostergarten gelegen.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
Isar HotelHotel
8.2
Geweldig165 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Isar ligt binnen ongeveer 11 minuten wandelen van Altes Gefängnis Freising en biedt gasten een bagage-opslag en een restaurant aan.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig282 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Achat Hotel Corbin Munchen Airport Freising ligt in de winkelstraat in Freising, op 20 minuten rijden van de luchthaven München.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Der Heurige Im Gasthaus Zum Lowen Freising is op 15 km van de luchthaven München en binnen 150 meter lopen van de Angererweg bushalte.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
Bob W PeterhofAparthotel
8.2
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Altes Gefängnis Freising ligt binnen 1 km afstand van het Bob W Peterhof Aparthotel, terwijl Weihenstephaner Gärten op circa 1 km verderop ligt.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Mariensäule ligt 20 minuten wandelen ervandaan, terwijl Altes Gefängnis Freising grofweg 20 minuten wandelen is.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
Gasthaus Landbrecht Hotel FreisingHerberg
Kaart
4.6 km van Stadscentrum3.6 km van Pfarrkindergarten
Gelegen op minder dan 300 meter van Adikula OM v N, de accommodatie van 14 kamers heeft een à la carte restaurant restaurant met delicatessen uit de Duitse keuken.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Freising

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Freising zijn de beste?

We raden Munich Airport Marriott Hotel beoordeeld met 7.8/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €115 per nacht met stoombaden, een stomerij en een wellnesscentrum ter plaatse.

Welke centraal gelegen hotels in Freising zijn de beste?

Er zijn 8 hotels en andere accommodaties in het centrum van Freising om uit te kiezen. Een van de beste hotels in het centrum van Freising is Mercure Hotel Munchen Airport beoordeeld 7.2/10 vanaf €72 per nacht. Am Klostergarten, Isar Hotel en Bayerischer Hof zijn ook gechikt voor een comfortabel verblijf.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Freising?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 3 opties in Freising. Achat Hotel Corbin Munchen Airport met beoordeling 8.2/10 is een geweldige keuze, omdat het een casino, een zonnedek en een stomerij samen met 24-uurs receptie, 24-uurs roomservice en pendeldienst aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Freising?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Munich Airport Marriott Hotel, beoordeeld met 7.8/10, dat stoombaden, een stomerij en een wellnesscentrum heeft. Het is op 600 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €115 per nacht. Andere top opties zijn Bayerischer Hof en Achat Hotel Corbin Munchen Airport.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Freising?

Volgens 1491 beoordelingen van reizigers zijn er 5 gezinsvriendelijke opties. Novotel Munchen Airport (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, een fitnesscentrum en een sportschool voor €131 per nacht. U kunt ook Gasthof Lerner (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €98 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, wandelen en fietsen aan.

Welke hotels in Freising naast Kardinal-Dopfner-Haus zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersAm Klostergarten (beoordeling: 6.8/10) leuk. Het biedt huishouden en schoenenpoetsen aan en ligt op 20 minuten lopen van Kardinal-Dopfner-Haus. U kunt ook Achat Hotel Corbin Munchen Airport met beoordeling 8.2/10 voor ongeveer €89 per nacht. Het ligt op 0,1 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, 24-uurs roomservice en pendeldienst aan.

Waar logeren in Freising?

Beste goedkope hotels in Freising

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Gasthof Lerner als u op een budget reist maar graag van een patio, wandelen en fietsen wilt kunnen genieten.

Luchthavens en Metrostations van Freising

Milchhaus Service Apartments is een goede keuze, gelegen direct naast Freising treinstation en tevens op 10 minuten lopen van het centrum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Freising bezoekt, overweeg dan een verblijf in het centraal gelegen Isar Hotel, een comfortabel 3-sterren hotel. Mercure Hotel Munchen Airport Freising is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.3 km van het stadscentrum.

Een hotel in de nabijheid van een natuurlijke omgeving, zoals Munich Airport Marriott Hotel op 450 meter afstand van Ziererhaus - Standesamt, een rivier en parken, is een ideale keuze in Freising.

Luxe en boetiekaccommodatie in Freising

Wilt u een luxe verblijf in Freising, dan kunt u Novotel Muenchen Airport, een 4-sterrenaccommodatie met alle benodigde voorzieningen, boeken.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Een goed gezinsvriendelijk hotel in Freising is Am Klostergarten, dat direct naast Altes Gefängnis Freising ligt en tevens over gratis self-service parkeerplaatsen en een sauna beschikt. Voor reizigers die een mooi uitzicht op het terras willen hebben, bieden wij om Bayerischer Hof bij Sealife München, een populair resort in Freising, te kiezen.

Meer zienMinder