Hotels in Burgberg (Bavaria)

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Burgberg (Bavaria) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Der LoweHotel
8.2
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Inselsee Allgau is op een 3 km afstand van het Der Lowe Burgberg.
Vanaf€ 292 /nachtSelecteren
Mein LandhausPension
8.6
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Mein Landhaus ligt binnen 10 minuten loopafstand van Burgberger Tierparadies mit Kafe Kult en beschikt over een terras, BBQ-voorzieningen en een tuin en biedt een buffet ontbijt aan.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
Waldchalets & Ferienwohnungen AllgauPension
8.8
Geweldig3 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Deze villa beschikt over een zonnedek en BBQ-voorzieningen evenals een kitchenette en is gelegen vlak bij Erzgruben - Erlebniswelt am Grünten - Museumsdorf mit Besucherbergwerk.
Vanaf€ 154 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Burgberg (Bavaria)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Burgberg (Bavaria)?

Der Lowe met gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan is beoordeeld met 7.8/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke top hotels in Burgberg (Bavaria) zijn goedkoop?

Mein Landhaus met beoordeling 8.8/10 is een goede optie, gelegen op 4 km van Ossi-Reichert-Bahn. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis parkeren, een zonneterras en sneeuwskiën profiteren. Klanten vinden ook geweldige service leuk.

Wat zijn de beste romantische hotels in Burgberg (Bavaria)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Der Lowe, beoordeeld met 7.8/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan heeft. Het is op 250 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €164 per nacht.

Welke hotels in Burgberg (Bavaria) zijn goed voor gezinnen?

Der Lowe (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan voor €164 per nacht.

Waar logeren in Burgberg (Bavaria)?

Beste goedkope hotels in Burgberg (Bavaria)

Een bezoek aan Burgberg (Bavaria) hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Mein Landhaus met een vanaf-prijs van €131 kiest. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Mein Landhaus in het centrum van Burgberg (Bavaria) hebben. Alpennest Burgberg biedt een eenvoudige budgetaccommodatie in Burgberg (Bavaria), op slechts 10 minuten rijden van Gipfel 6er Ski LIft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u centraal wilt logeren op uw reis naar Burgberg (Bavaria), dan kunt u overnachten in Der Lowe, dat op slechts 5 minuten loopafstand van het stadscentrum ligt. Der Lowe is een ander goed hotel in het centrum van Burgberg (Bavaria), vlakbij Erzgruben - Erlebniswelt am Grünten - Museumsdorf mit Besucherbergwerk.

Selecteer een hotel nabij Erzgruben - Erlebniswelt am Grünten - Museumsdorf mit Besucherbergwerk, zoals Der Lowe met een kamerprijs van €163 per nacht. Om zo veel als mogelijk van de attracties van Burgberg (Bavaria) kunnen genieten kiest u dan een hotel in de buurt van Erzgruben - Erlebniswelt am Grünten - Museumsdorf mit Besucherbergwerk, zoals Der Lowe op slechts 5 minuten lopen ervandaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €78, creëert Alpennest Burgberg een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. Er zijn in Burgberg (Bavaria) 20 B&B's beschikbaar, waaronder Alpennest Burgberg en Ferienhof Hierl. Als u Burgberg (Bavaria) met uw gezin bezoekt, kies dan voor Der Lowe naast Grünten, dat gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan heeft. Der Lowe is een populaire badplaats die ook gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Burgberg (Bavaria) te hebben verkend.

Meer zienMinder