Hotels in Villar-dʼArène

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Villar-dʼArène van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het mooie Le Faranchin is gelegen op slechts 4 km naar Jardin Botanique Alpin du Lautaret en biedt uitzicht op de berg en een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Les Agneaux heeft 20 kamers, een fitnesskamer, een bubbelbad en een sauna en bevindt zich op ongeveer 3 km afstand van Glaciers de la Meije-kabelbaan in Villar-dʼArène.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Chambre Gite A L'Auberge De Villar D'Arene Villar-dʼArène bevindt zich binnen 9 minuten lopen vanaf Ecrins National Park en op nog geen 2 km afstand van Glaciers de la Meije-kabelbaan en biedt mogelijkheden voor kanoën, wandelen en paardrijden aan.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Le Gite Les Melezes is gelegen op 10-minuten afstand van het Ecrins National Park en beschikt over een terras en een gemeenschappelijke salon en heeft 6 kamers.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
Auberge Aux 3 Frenes Villar-dʼArèneHerberg
8.6
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
La Meije en Jardin Botanique Alpin du Lautaret zijn 10 minuten rijden en 4 km afstand naar het Auberge Aux 3 Frenes.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Villar-dʼArène

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Villar-dʼArène?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Villar-dʼArène om uit te kiezen. Een van de beste hotels in het centrum van Villar-dʼArène is Les Agneaux beoordeeld 8.8/10 vanaf €56 per nacht. Hotel Le Faranchin met beoordeling 7.2/10 en Chambre Gite A L'Auberge De Villar D'Arene, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Villar-dʼArène zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Villar-dʼArène. Auberge Aux 3 Frenes, dat €71 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis parkeren, een zonnedek en huishouden met beoordeling 8.4/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste romantische hotels in Villar-dʼArène?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Hotel Le Faranchin beoordeeld met 7.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat massage, een sportschool en een kindermenu aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €99 per nacht boeken. Andere top opties zijn Auberge Aux 3 Frenes en Les Agneaux.

Waar logeren in Villar-dʼArène?

Beste goedkope hotels in Villar-dʼArène

In Villar-dʼArène bevinden zich 3 betaalbare hotels waaronder Le Gite Les Melezes en Gite Le Pas De L'Ane. Om dicht bij het centrum van Villar-dʼArène te verblijven kunt u voor Le Gite Les Melezes kiezen, een uitstekend gewaardeerde budgetaccommodatie op 200 meter ervandaan. Le Gite Les Melezes is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Lac du Pontet, dat kamerprijzen vanaf €45 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Gasten van Villar-dʼArène kunnen een glimp van het stadsleven opvangen wanneer ze bij Hotel Le Faranchin of Les Agneaux, gelegen in het centrum, logeren. Hotel Le Faranchin is een ander goed hotel in het centrum van Villar-dʼArène, vlakbij Chapelle des Penitents.

U kunt ook Hotel Le Faranchin eens proberen, het ligt dicht bij Chapelle des Penitents en biedt een zonnedek, wandelen en fietsen. Voor een verblijf in de buurt van Lac du Pontet, boek een kamer in Hotel Le Faranchin.

Luxe en boetiekaccommodatie in Villar-dʼArène

Hotel Le Faranchin biedt een zonnedek, wandelen en fietsen plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Typical Cottage In Villar D'Arene - 50 M2 - 2 Bedrooms - Large Terrace appartement ligt in het centrum van Villar-dʼArène en beschikt over wandelen, vissen en een tennisveld. Villar-dʼArène heeft 5 B&B aanbiedingen, waaronder Typical Cottage In Villar D'Arene - 50 M2 - 2 Bedrooms - Large Terrace en Housing In A Village House - Les Cabasses 8 - Valerie & Emmanuel Mayer waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Zakelijke reizigers die op zoek zijn naar enkele van de beste hotels binnen een korte rit van Jardin Botanique Alpin du Lautaret vinden Gite Le Pas De L'Ane of Auberge Aux 3 Frenes. Hotel Le Faranchin is een populaire badplaats die ook een zonnedek, wandelen en fietsen biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Villar-dʼArène te hebben verkend.

Meer zienMinder