Hotels in Saint-Léonard-de-Noblat

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saint-Léonard-de-Noblat van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.8
Geweldig109 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Eglise Saint-Thomas de Cantorbery bevindt zich op circa 4 km verderop, terwijl HistoRail op wandelafstand van 12 minuten hiervandaan ligt.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het La Rapiette De Noblat Saint-Léonard-de-Noblat is op 35 km van de luchthaven Limoges Bellegarde en 5 van de Saint-Leonard-de-Noblat - Centre bushalte.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het Chambres D'Hotes Le Veilleur De Noblat Saint-Léonard-de-Noblat is op 30 km van de luchthaven Limoges Bellegarde en binnen slechts 10 minuten wandelen vanaf de Saint-Leonard-de-Noblat - Pont de Noblat bushalte.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Een verblijf in het Chateau Maleplane Bed and Breakfast Saint-Léonard-de-Noblat betekent dat u zich op ongeveer 3 km van Le Moulin du Got bevindt, terwijl u van een buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Logis Le Relais Saint Jacques bevindt zich op minder dan 3 km van Le Moulin du Got en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het Chambres D'Hotes La Babinerie Saint-Léonard-de-Noblat kijkt uit over het zwembad en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Manoir de Rigoulène bevindt zich een autorit van slechts 10 minuten van het Maison Gay Lussac St Leonard De Noblat Bed and Breakfast Saint-Léonard-de-Noblat.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
Longere Du Cheval Noir Bed and Breakfast Saint-Léonard-de-NoblatBed & Breakfast
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Selecteren
Maison Gay Lussac Saint-Léonard-de-NoblatBed & Breakfast
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gasten hebben ook toegang tot Pierres Initiatiques de Saint Nicolas, dat op ongeveer 4 km rijden van het Maison Gay Lussac Bed and Breakfast ligt.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Saint-Léonard-de-Noblat

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Saint-Léonard-de-Noblat hebben een centrale locatie?

Kies uw perfecte hotel onder 5 aabiediengen in het centrum van Saint-Léonard-de-Noblat. Les Jardins De Lily met gratis parkeren, een golfbaan en huishouden is beoordeeld met 7.0/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum. Logis Le Relais Saint Jacques met beoordeling 8.2/10 en Le Jardin Des Lys, beoordeeld met 9.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Saint-Léonard-de-Noblat zijn de populairste?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 4 aanbiedingen in Saint-Léonard-de-Noblat. Logis Le Relais Saint Jacques, dat €103 per nacht kost, is een andere goede optie voor krantenservice en een fotokopieerapparaat met beoordeling 8.2/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Welke hotels voor koppels in Saint-Léonard-de-Noblat zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Saint-Léonard-de-Noblat?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Saint-Léonard-de-Noblat. Le Jardin Des Lys (beoordeling: 9.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, een golfbaan en huishouden voor €129 per nacht. U kunt ook Logis Le Relais Saint Jacques (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €103 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt krantenservice en een fotokopieerapparaat aan.

Welke hotels in Saint-Léonard-de-Noblat niet ver van HistoRail zijn de beste?

U kunt bij Logis Le Relais Saint Jacques, beoordeeld met 8.2/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van HistoRail. Het biedt krantenservice en een fotokopieerapparaat aan.

Waar logeren in Saint-Léonard-de-Noblat?

Beste goedkope hotels in Saint-Léonard-de-Noblat

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Le Relais Saint Jacques met de gemiddelde overnachtingsprijs van €71. Le Relais Saint Jacques is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 550 meter van het hart van Saint-Léonard-de-Noblat. Gelegen nabij Historail Le Relais Saint Jacques is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €71.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u naar Saint-Léonard-de-Noblat reist, denk dan aan hotels in het hart van het stadscentrum, zoals Le Relais Saint Jacques en Le Jardin Des Lys. Le Jardin Des Lys is een 4-sterren accommodatie, gelegen op loopafstand van 5 minuten van het drukke stadscentrum.

Le Relais Saint Jacques, een 3-sterren hotel op loopafstand van 5 minuten van Cinema Rex is het aandacht van de reiziger zeker waard. Om de bezienswaardigheden in Saint-Léonard-de-Noblat gemakkelijk te kunnen bezoeken, kunt u het beste voor een hotel in de buurt van Cinema Rex kiezen, bijvoorbeeld, Le Relais Saint Jacques, dat op 5 minuten lopen ervandaan ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Saint-Léonard-de-Noblat

Het 3-sterren Le Relais Saint Jacques is een populair ketenhotel dat op circa 0.4 km van het centrum van Saint-Léonard-de-Noblat ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartment With One Bedroom In Saint Leonard With Furnished Garden And is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Saint-Léonard-de-Noblat, waaronder Chocolats Hautot. Zakenreizigers in Saint-Léonard-de-Noblat kunnen het beste een reservering bij Le Relais Saint Jacques maken zodat ze binnen 550 meter van het centrum verblijven. Le Relais Saint Jacques is een elegant vakantiehotel op minder dan 5 minuten lopen van Place des Feignants.

Meer zienMinder