Hotels in Saint-Claude

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saint-Claude van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig157 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Jura Hotel Restaurant Le Panoramic Saint-Claude ligt 5-minuten rijden van Gorges de l'Abime, en beschikt over een restaurant en een bagageopslag.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig114 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Cascades du Flumen en Musee de la Pipe et du Diamant zijn respectievelijk op maar een afstand van 3 km en op minder dan 500 meter van het 3-sterren Hôtel Saint-Hubert Saint-Claude gelegen.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
9.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Akena Molinges - La Brocatelle Saint-Claude ligt op ongeveer 3 km naar Le Chapeau de Gendarme en beschikt over een sauna en een terras.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
De Gorges du Flumen en de Cascade des Combes zijn 4 km verderop en binnen 2 km afstand van het De La Poste.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
Appart'Hotel L'Aiglon Saint-ClaudeAparthotel
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Het Appart'Hotel L'Aiglon is op 85 km van de luchthaven Annecy-Meythet en binnen 350 meter wandelafstand van de Etables bushalte.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Saint-Claude

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Saint-Claude?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 16 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Saint-Claude. Een van de beste hotels in het centrum van Saint-Claude is Jura Hotel Restaurant Le Panoramic beoordeeld 8.4/10 vanaf €72 per nacht. Hotel De La Poste met beoordeling 8.4/10 en Hôtel Saint-Hubert, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Saint-Claude zijn goedkoop?

Jura Hotel Restaurant Le Panoramic beoordeeld met 8.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Saint-Claude. Deze accommodatie heeft een zonnedek, huishouden en een kindermenu. Hôtel Saint-Hubert, dat €72 per nacht kost, is een andere goede optie voor een golfbaan, een zonnedek en wandelen met beoordeling 7.8/10. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Saint-Claude?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Jura Hotel Restaurant Le Panoramic beoordeeld met 8.4/10, dat een zonnedek, huishouden en een kindermenu heeft. Het ligt op 3,3 km van Saint-Claude Golf Course en kost ongeveer €74 per nacht.

Welke hotels in Saint-Claude zijn goed voor gezinnen?

Jura Hotel Restaurant Le Panoramic (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een zonnedek, huishouden en een kindermenu voor €74 per nacht.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot La Maison du Peuple?

U kunt bij Hôtel Saint-Hubert, beoordeeld met 7.8/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van La Maison du Peuple. Het biedt een golfbaan, een zonnedek en wandelen aan.

Waar logeren in Saint-Claude?

Beste goedkope hotels in Saint-Claude

Als u een budgethotel in Saint-Claude nodig heeft, heeft Jura Hotel Restaurant Le Panoramic goedkope kamers voor €74 per nacht. Hôtel Saint-Hubert is een goedkope keuze die een golfbaan, een zonnedek en wandelen aanbiedt en op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Saint-Claude ligt. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Saint-Claude willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij La Maison du Peuple, zoals het betaalbare Jura Hotel Restaurant Le Panoramic met kamerprijzen vanaf €74.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor mensen die tijdens hun verblijf zo veel mogelijk van de belangrijkste toeristische attracties van Saint-Claude willen zien, is Jura Hotel Restaurant Le Panoramic of Hôtel Saint-Hubert in het centrum de ideale accommodatiekeuze. Hôtel Saint-Hubert ligt op 600 meter van het centrum en beschikt over een golfbaan, een zonnedek en wandelen.

Overweeg een verblijf aan Hôtel Saint-Hubert, waar u op 10 minuten loopafstand van Musee de l'Abbaye bent. Overweeg een verblijf bij Jura Hotel Restaurant Le Panoramic, gelegen op wandelafstand van 5 minuten van La Maison du Peuple.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen kunnen Charmant Studio Au Calme A 5 Min Du Centre Ville appartement dicht bij La Maison du Peuple boeken, dat over gratis parkeren, kanoën en paardrijden beschikt. Er zijn in Saint-Claude 7 B&B's beschikbaar, waaronder Studio zen et cosy, neuf en pleine ville en Charmant Studio Au Calme A 5 Min Du Centre Ville. Als u in Saint-Claude voor zaken bent, boek dan Jura Hotel Restaurant Le Panoramic met een zonnedek, huishouden en een kindermenu. Hôtel Saint-Hubert is een resort hotel dat op 10 minuten lopen van het centrum van Saint-Claude en in de buurt van Le Chapeau de Gendarme ligt.

Meer zienMinder