Hotels in Saint-Affrique

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saint-Affrique van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Dolmen de Crassous ligt circa 3 km, terwijl Vabres Cathedral slechts 4 km afstand is.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten een stoomcabine, een bubbelbad en saunafaciliteiten, ontspannen in een verwarmd binnenzwembad en profiteren van de locatie van het 4-sterren Le 1837 Aparthotel in het centrum van de stad.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Le Pont Neuf is op 95 km van de luchthaven Rodez-Marcillac en op binnen 5 minuten loopafstand van de Saint-Affrique Gare Routiere bushalte.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Dit prachtige appartement ligt op 11 km van Roquefort-sur-Soulzon en beschikt over een picknickplaats en een bibliotheek.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Le Moderne is binnen 15 minuten lopen en Rodez ligt op 50 km afstand.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren
Hotel Cap VertHotel
9.0
Perfect1 beoordeling
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten een bubbelbad en saunafaciliteiten van het 2-sterren Cap Vert Saint-Affrique, gelegen circa 450 meter wandelafstand van La Sorgues.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Saint-Affrique

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Saint-Affrique hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 12 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Saint-Affrique. Een van de beste hotels in het centrum van Saint-Affrique is Hôtel CAP VERT en Aveyron beoordeeld 8.0/10 vanaf €74 per nacht.

Welke top hotels in Saint-Affrique zijn goedkoop?

Hôtel CAP VERT en Aveyron beoordeeld met 8.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Saint-Affrique. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en krantenservice.

Wat zijn de beste romantische hotels in Saint-Affrique?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hôtel CAP VERT en Aveyron beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en krantenservice aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €85 per nacht boeken.

Welke hotels in Saint-Affrique niet ver van Le Moderne zijn de beste?

U kunt bij Hôtel CAP VERT en Aveyron, beoordeeld met 8.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Le Moderne. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en krantenservice aan.

Waar logeren in Saint-Affrique?

Beste goedkope hotels in Saint-Affrique

Het budgetvriendelijke 3-sterren Hôtel CAP VERT en Aveyron is een ideaal verblijf in Saint-Affrique voor gasten die graag geld willen besparen. Een goede keuze voor budgetaccommodatie is Hôtel CAP VERT en Aveyron, dat op loopafstand van 10 minuten van het centrum van Saint-Affrique ligt. Hôtel CAP VERT en Aveyron is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 3,5 km van Pastoralia.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Er zijn veel accommodaties in het centrum van Saint-Affrique, de twee daarvan zijn Le 1837 en Hôtel CAP VERT en Aveyron. Hôtel CAP VERT en Aveyron ligt op 650 meter van het centrum en beschikt over gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en krantenservice.

Als u in de nabijheid van pont Vieux wilt verblijven kunt u een kamer bij Hôtel CAP VERT en Aveyron boeken. Het gelegen in de buurt van Le Moderne Hôtel CAP VERT en Aveyron biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en krantenservice.

Luxe en boetiekaccommodatie in Saint-Affrique

Wilt u een uiterst ontspannende reis hebben, boekt u een kamer in het luxe 4-sterren Le 1837. Ketenhotels zijn onder andere het 3-sterren Hôtel CAP VERT en Aveyron, met fantastische functies zoals gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en krantenservice.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gite Dans Le Sud Aveyron appartement ligt in het centrum van Saint-Affrique en beschikt over gratis prive parkeerplaatsen, een waterpark en kanoën. Gite Dans Le Sud Aveyron biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met gratis prive parkeerplaatsen, een waterpark en kanoën. Als u in Saint-Affrique voor zaken bent, boek dan Hôtel CAP VERT en Aveyron met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en krantenservice. Le 1837 is een populair resort met Turkse stoombaden, een stomerij en een spa-centrum voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder