Hotels in Pamiers

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Pamiers van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum1.3 km van Pamiers Bowling
Het 2-sterren La Rocade beschikt over een buitenzwembad en 19 kamers met uitzicht op de binnenplaats.
Vanaf€ 41 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig247 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum500 meter van Strike Bowling
Op ongeveer 4 km van Flower Camping Les Mijeannes kunnen gasten van het rookvrije Premiere Classe Pamiers verschillende activiteiten ondernemen, waaronder mountainbiken en wandelen.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum300 meter van Pamiers Bowling
Het huisdiervriendelijke Le Roi Gourmand, dat 19 kamers aanbiedt, ligt in het hartje van Pamiers en op ongeveer 14 minuten lopen vanaf de Eglise Notre-Dame-du-Camp de Pamiers.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum200 meter van Communauté Notre-Dame
Het 2-sterren De La Paix is op 85 km van de luchthaven Toulouse-Blagnac en op loopafstand van 5 minuten van de Residence Phryne bushalte.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Association Diocésaine
Het 3-sterren France Pamiers ligt op 85 km van de luchthaven Toulouse-Blagnac en verwelkomt gasten met een restaurant en een bagageopslag.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum1.3 km van Pamiers Bowling
Het Dortoirs Rocade 2 Motel Pamiers is op 80 km van de luchthaven Toulouse-Blagnac en op binnen 10 van de Rond-Point Drakkar bushalte.
Vanaf€ 36 /nachtSelecteren
Pamiers Gare - 2 Appartements A Louer Ou Chambre Parentale IndependantePension
Kaart
900 meter van Stadscentrum200 meter van Pamiers Bowling
Eglise Notre-Dame-du-Camp de Pamiers ligt ongeveer 10 minuten lopen ervandaan, terwijl Pamiers Cathedral ongeveer 15 minuten lopen ervan is.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Pamiers

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Pamiers?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Pamiers. Onze reizigers vinden Hotel De France, beoordeeld met 7.8/10, leuk. Het heeft gratis parkeren, een zonnedek en 24 uur bewakingsdienst en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Hotel De La Paix met beoordeling 7.0/10 en Hotel Le Roi Gourmand, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Pamiers zijn de populairste?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Pamiers. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Premiere Classe, beoordeeld met 6.4/10, dat €38 per nacht kost en een zonnedek, 24-uurs receptie en krantenservice aanbiedt. Een ander aanbevolen hotel is Hotel De La Paix met beoordeling 7.0/10, dat €70 per nacht kost. Het biedt airconditioning, een TV en een kastje in de kamers aan.

Welke hotels voor koppels in Pamiers zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel De La Paix, beoordeeld met 7.0/10, dat gratis parkeren, huishouden en in de bar heeft. Het is op 650 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €70 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Pamiers?

Hotel Premiere Classe (beoordeling: 6.4/10): een familiehotel met een zonnedek, 24-uurs receptie en krantenservice voor €38 per nacht. U kunt ook Hotel De France (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €111 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een zonnedek en 24 uur bewakingsdienst aan.

Welke hotels in Pamiers naast Maison au 28 rue Gabriel-Peri zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHotel De La Paix (beoordeling: 7.0/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, huishouden en in de bar aan en ligt op 5 minuten lopen van Maison au 28 rue Gabriel-Peri.

Waar logeren in Pamiers?

Beste goedkope hotels in Pamiers

In het geval dat de budgetaccommodaties in Pamiers uw voorkeur hebben heeft u de keuze uit 3 opties, waaronder Premiere Classe Pamiers met een vanaf-prijs van €40 en Rocade, waar u €50 per nacht betaalt. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Premiere Classe Pamiers in het centrum van Pamiers hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Riveneuve du Bosc, zoals het voordelige Premiere Classe Pamiers met de prijs vanaf €40.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Pamiers worden geadviseerd om in het centrum van de stad te verblijven, bij een hotel zoals Hotel De La Paix en Le Roi Gourmand. Daarnaast is er Le Roi Gourmand, gelegen in het hart van Pamiers, dat een zonnedek, wandelen en fietsen biedt.

Wanneer u de stad wilt verkennen, kunt u het beste voor een hotel in de buurt van Chapellerie Sire kiezen, bijvoorbeeld Le Roi Gourmand. Om Pamiers gemakkelijk te kunnen verkennen, selecteer een hotel nabij Chapellerie Sire, zoals Le Roi Gourmand en Hotel De La Paix.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor de reizigers in de omgeving van Pamiers, die met hun gezin reizen en een geschikt appartement nodig hebben, is er Appart Pamiers Affaires & Loisirs Avec Balcon Et Garage, gelegen op slechts 10 minuten lopen van Le Saint Clair. Appart Pamiers Affaires & Loisirs Avec Balcon Et Garage is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Pamiers, waaronder Maison au 28 rue Gabriel-Peri. Als u in Pamiers voor zaken verblijft, zijn Premiere Classe Pamiers en Rocade de beste opties. De eerste keer bezoekers in Pamiers zullen het waarschijnlijk fijn vinden om bij een hotel aan het strand te verblijven, zoals Premiere Classe Pamiers, Rocade, een eersteklas resort op 600 meter van Strike Bowling.

Meer zienMinder