Hotels in Le Plessis-Robinson

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Le Plessis-Robinson van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig134 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Sceaux is op circa 3 km afstand naar het 4-sterren Le Plessis Grand Le Plessis-Robinson.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Plessis Parc Le Plessis-Robinson beschikt over een veranda en een terras en ligt op slechts 4 km afstand van Château des Roches in een zaken gedeelte.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het is 20 minuten rijden naar de luchthaven Parijs-Orly en in de buurt van de eglise Saint-Jean-Baptiste.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het La Maison De Robinson Le Plessis-Robinson beschikt over een buitenzwembad en een snack bar.
Vanaf€ 298 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Le Plessis-Robinson

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Le Plessis-Robinson zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 75 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Le Plessis-Robinson. Het beste hotel in het centrum van Le Plessis-Robinson is Le Plessis Grand Hotel, beoordeeld met 8.0/10, biedt fitnesslessen, huishouden en een vergaderzaal aan.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Le Plessis-Robinson?

Een van de beste goedkope hotels is Plessis Parc Hotel, beoordeeld met 8.4/10, dat €82 per nacht kost en 24-uurs receptie, 24 uur bewakingsdienst en in het restaurant aanbiedt. Residence Du Grand Hotel is ook een goede keuze met beoordeling 7.8/10 voor €112 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Le Plessis-Robinson?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Le Plessis Grand Hotel, beoordeeld met 8.0/10, dat fitnesslessen, huishouden en een vergaderzaal heeft. Het is op 550 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €92 per nacht.

Wat zijn de beste hotels in Le Plessis-Robinson met buitenzwembadden?

Overweeg om La Maison De Robinson met beoordeling 8.0/10 te boeken. Deze accommodatie biedt een businesscentrum, een kindermenu en een speelzaal aan en heeft een fitnesscentrum en fitnesslessen, evenals de ligging binnen 30 minuten lopen van Arboretum Vilmorin.

Waar logeren in Le Plessis-Robinson?

Beste goedkope hotels in Le Plessis-Robinson

Van de betaalbare hotels in Le Plessis-Robinson worden onder andere Plessis Parc Hotel en Residence Du Grand Hotel het meest vaak geboekt. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Plessis Parc Hotel in het centrum van Le Plessis-Robinson hebben. Plessis Parc Hotel is een budgetvriendelijke accommodatie op slechts 5 minuten lopen van Eglise Saint-Francois de Sales. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van Sceaux treinstation zoekt, neemt u Plessis Parc Hotel in aanmerking.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Le Plessis-Robinson is een geweldige plaats om te bezoeken, met 3 hotels in het centrum van de stad, waaronder Le Plessis Grand Hotel en La Maison De Robinson. La Maison De Robinson is nog één centraal gelegen accommodatie in Le Plessis-Robinson, gelegen op slechts een steenworp afstand van eglise Saint-Jean-Baptiste.

U kunt het beste u een hotel nabij eglise Saint-Jean-Baptiste boeken, bijvoorbeeld, Plessis Parc Hotel dat direct ernaast ligt. Eglise Saint-Jean-Baptiste is een populaire attractie en als u het wilt bezoeken in Le Plessis-Robinson, kunt u kiezen voor een verblijf in Plessis Parc Hotel met tarieven vanaf €82.

Luxe en boetiekaccommodatie in Le Plessis-Robinson

Reizigers die de voorkeur geven aan een luxueus verblijf kunnen het beste aan Le Plessis Grand Hotel denken, een 4-sterrenhotel binnen 10 minuten rijden van Musée des Années 30.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Le Plessis-Robinson met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Appartement Cosy Proche Rer Et Centre Ville of Oasis Au Coeur De Ville. Er zijn in Le Plessis-Robinson 8 B&B's beschikbaar, waaronder La Garden Room Logement en Colocation en Appartement Cosy Proche Rer Et Centre Ville. Overweeg een verblijf in Plessis Parc Hotel als u op zakenreis in Le Plessis-Robinson bent. Le Plessis Grand Hotel is een populaire badplaats die ook fitnesslessen, huishouden en een vergaderzaal biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Le Plessis-Robinson te hebben verkend.

Meer zienMinder