Hotels in Ingersheim

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ingersheim van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig743 beoordelingen
Uitzicht op de Vogezen en rustige locatie wachten op gasten in het rookvrije Residence Les Rives De La Fecht - Colmar Ouest Ingersheim, dat over saunafaciliteiten en een overdekt zwembad beschikt.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
Le Croissant De LuneBed & Breakfast
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Het is 55 minuten rijden naar de luchthaven Straatsburg en op minder dan 7 km rijden van Musée Albert Schweitzer.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het ligt tevens op circa 2 km van Musée du Memorial des Combats de la Poche de Colmar.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Ingersheim

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Ingersheim zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 647 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Ingersheim. We raden Residence Les Rives De La Fecht - Colmar Ouest als het beste hotel met conciërgeservice, een wellnesscentrum en ledikanten, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Ingersheim zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is Le Croissant De Lune, beoordeeld met 8.2/10, dat €89 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een bubbelbad aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Ingersheim zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Residence Les Rives De La Fecht - Colmar Ouest, beoordeeld met 8.6/10, dat conciërgeservice, een wellnesscentrum en ledikanten heeft. Het is op 850 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €63 per nacht.

Waar logeren in Ingersheim?

Beste goedkope hotels in Ingersheim

Tot de budgetvriendelijke hotelopties in Ingersheim behoren tevens Le Croissant De Lune en Aux Pieds Des Vignes. Aux Pieds Des Vignes is een budgethotel op 10 minuten lopen van het centrum. Le Croissant De Lune is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4,6 km van Theater van Colmar.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Residence Les Rives De La Fecht - Colmar Ouest wordt vaak geboekt door mensen, die van plan zijn het centrum van Ingersheim te gaan verkennen. Residence Les Rives De La Fecht - Colmar Ouest is een ander goed hotel in het centrum van Ingersheim, vlakbij Wine Cellar Ingersheim.

U kunt ook verblijven in het 4-sterren Residence Les Rives De La Fecht - Colmar Ouest, dat dicht bij Wine Cellar Ingersheim ligt. De beste accommodaties bevinden zich in de buurt van Wine Cellar Ingersheim, vandaar wordt u geadviseerd om een verblijf bij Gite Cote Jardin of Residence Les Rives De La Fecht - Colmar Ouest te overwegen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Ingersheim

Het 4-sterren Residence Les Rives De La Fecht - Colmar Ouest met conciërgeservice, een wellnesscentrum en ledikanten is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gite Cote Jardin is een goedkoop appartement met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en 24-uurs receptie, gelegen in het hart van Ingersheim. Ingersheim heeft 5 B&B aanbiedingen, waaronder Gite Cote Jardin en Appartement De 2 Chambres Avec Jardin Amenage A waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Als u voor zaken naar Ingersheim komt, zijn er verschillende accommodatieopties zoals Le Croissant De Lune en Aux Pieds Des Vignes. Residence Les Rives De La Fecht - Colmar Ouest is een gezellig resort hotel in Ingersheim, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals conciërgeservice, een wellnesscentrum en ledikanten belangrijk vinden.

Meer zienMinder