Hotels in Choisy-le-Roi

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Choisy-le-Roi van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig264 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen profiteren van een fitnesscentrum, een sauna en een terras, tijdens hun verblijf in het 3-sterren All Suites Choisy Le Roi Choisy-le-Roi, gelegen op 6 minuten loopafstand van Silence en met directe verbindingen naar een treinstation.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
15 minuten rijden van Parijs-Orly en binnen 5-minuten wandeling van Choisy-le-Roi treinstation.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed21 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Choisy-le-Roi treinstation ligt ongeveer 15 minuten wandelen ervandaan, terwijl de luchthaven Parijs-Orly op 10 km afstand ligt.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
Maison Des Voyageurs Cerise - Paris Orly Choisy-le-RoiPension
Kaart
900 meter van Stadscentrum
De Croix des Mèches bevindt zich circa 4 km verwijderd van het Maison Des Voyageurs Cerise - Paris Orly Choisy-le-Roi.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Choisy-le-Roi

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Choisy-le-Roi?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Choisy-le-Roi om uit te kiezen. We raden All Suites Choisy Le Roi als het beste hotel met 24-uurs receptie, fitnesslessen en een sportschool, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Choisy-le-Roi zijn de populairste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Choisy-le-Roi. Een van de beste goedkope hotels is All Suites Choisy Le Roi, beoordeeld met 8.6/10, dat €58 per nacht kost en 24-uurs receptie, fitnesslessen en een sportschool aanbiedt. Hotel Du Parc is ook een goede keuze met beoordeling 6.6/10 voor €94 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Choisy-le-Roi zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. All Suites Choisy Le Roi beoordeeld met 8.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat 24-uurs receptie, fitnesslessen en een sportschool aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €58 per nacht boeken.

Waar logeren in Choisy-le-Roi?

Beste goedkope hotels in Choisy-le-Roi

Zoekt u budgetaccommodaties in Choisy-le-Roi, kijkt u dan naar All Suites Choisy Le Roi, een 3-sterren hotel met een vanaf-prijs van €123. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in All Suites Choisy Le Roi, dat 5 minuten lopen naar het centrum is. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Choisy-le-Roi willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Eve, zoals het betaalbare All Suites Choisy Le Roi met kamerprijzen vanaf €123. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van Les Ardoines treinstation zoekt, neemt u All Suites Choisy Le Roi in aanmerking.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u een uitstapje in het centrum van Choisy-le-Roi op een 3-sterren niveau hebben, kijk dan naar All Suites Choisy Le Roi. Een alternatief in het hart van de stad kan Hotel Du Parc zijn, met een zonneterras, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst.

Kies een hotel naast Cathédrale Saint-Louis-et-Saint-Nicolas, zoals All Suites Choisy Le Roi op loopafstand van 10 minuten ervandaan. U kunt overwegen het boeken van een hotel in de buurt van Cathédrale Saint-Louis-et-Saint-Nicolas, zoals All Suites Choisy Le Roi met een vanaf-prijs van €123.

Luxe en boetiekaccommodatie in Choisy-le-Roi

Als u de voorkeur aan All Suites Choisy Le Roi geeft, dan zijn er 24-uurs receptie, fitnesslessen en een sportschool en ligt het op 0,3 km afstand van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die Choisy-le-Roi met hun familie bezoeken, is er een appartement naast Cathédrale Saint-Louis-et-Saint-Nicolas, zoals Bella Mia - Chic Apartment Near Orly Rport 15Mns Frm Paris of Affaires Ou Loisirs - La Cachette Secrete. Reizigers die op zoek zijn naar een B&B vinden rust in Reves Paisibles Rubis - Choisy, gelegen op 10 minuten lopen van het centrum van de stad. Als u een zakenhotel in Choisy-le-Roi wilt, kiest u voor het 3-sterren All Suites Choisy Le Roi, dat een scala aan zakelijke faciliteiten biedt. All Suites Choisy Le Roi wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Choisy-le-Roi, dat 24-uurs receptie, fitnesslessen en een sportschool biedt.

Meer zienMinder