Hotels in Charenton-le-Pont

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Charenton-le-Pont van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig503 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Ephémère
Het huisdiervriendelijke Novotel Paris Sud Porte de Charenton Charenton-le-Pont ligt op 20 km van de luchthaven Parijs-Orly, beschikt over een winkel en een restaurant, en er zijn auto's en fietsen te huur.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig387 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum800 meter van Ephémère
Een hotel is gelegen op wandelafstand van 10-minuten van van het metrostation Cour Saint-Emilion en 6 km afstand van de Tour Montparnasse.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig1090 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum400 meter van Ephémère
Dankzij de rustige ligging van het Aparthotel Adagio Access Paris Porte De Charenton kunnen gasten het uitzicht op de stad bewonderen of hun tijd doorbrengen met het ontdekken van een woongebied.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig200 beoordelingen
Het 3-sterren Ibis Paris Porte De Bercy ligt 7 km rijden van Musée d'Orsay en beschikt over een à la carte restaurant en een buffet ontbijt.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Charenton-le-Pont

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Charenton-le-Pont?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 1202 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Charenton-le-Pont. We raden Novotel Paris Sud Porte de Charenton als het beste hotel met een zonnedek, 24-uurs receptie en conciërgeservice, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum. Ibis Paris Porte De Bercy met beoordeling 7.2/10 en ibis budget Paris Porte de Bercy, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Charenton-le-Pont?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Charenton-le-Pont. Aparthotel Adagio Access Paris Porte De Charenton met beoordeling 8.6/10 is een geweldige keuze, omdat het 24-uurs receptie, ledikanten en een speelzaal samen met 24-uurs receptie en huishouden aanbiedt. Ibis Paris Porte De Bercy is ook een goede keuze met beoordeling 7.2/10 voor €84 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Charenton-le-Pont?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Novotel Paris Sud Porte de Charenton (beoordeling: 8.4/10) ter koste van €110 per nacht, gelegen op 1,3 km van Palais de la Porte Dorée. Het biedt een zonnedek, 24-uurs receptie en conciërgeservice samen met wasserij en fietsverhuur aan. Bezoekers kunnen een kamer vanaf €78 per nacht boeken.

Welke hotels in Charenton-le-Pont zijn goed voor gezinnen?

Novotel Paris Sud Porte de Charenton (beoordeling: 8.4/10) biedt een zonnedek, 24-uurs receptie en conciërgeservice aan. Het ligt 7 km van Louvre. Bezoekers kunnen van Franse keuken bij Le Beaujolais restaurant genieten. U kunt ook ibis budget Paris Porte de Bercy (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €78 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt 24-uurs receptie, huishouden en ledikanten aan.

Waar logeren in Charenton-le-Pont?

Beste goedkope hotels in Charenton-le-Pont

In Charenton-le-Pont bevinden zich 3 betaalbare hotels waaronder Ibis Budget Paris Porte De Bercy en Adagio Access Paris Porte De Charenton.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het gelegen nabij Theatre des Deux Rives Hostnfly Apartments - is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Selecteer een hotel nabij Theatre des Deux Rives, zoals Novotel Paris Sud Porte De Charenton met een kamerprijs van 173€ per nacht.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor een zakenreiziger die dicht bij de drukte wil zijn, is Ibis Porte De Bercy 1 km van het centrum de perfecte keuze.

Meer zienMinder