Hotels in Chambray-lès-Tours

Bekijk 14 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Chambray-lès-Tours van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-14 van 14
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig254 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het betaalbare Kyriad Direct Tours Sud - Chambray Les Tours bevestigt zich in het zakendistrict van Chambray-lès-Tours en beschikt over fitnesslessen, een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden.
Vanaf€ 34 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig279 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het milieuvriendelijke Ibis Styles Tours Sud Chambray-lès-Tours ligt in een binnenstad op geringe afstand van de Loire-vallei, waar reizigers worden verwelkomd met een zwembad.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig379 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het rustige Campanile Tours Sud - kijkt uit over de binnenplaats en ligt dicht bij een snelweg.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig404 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het unieke 3-sterren Kyriad Tours Sud - Chambray Les Tours beschikt over een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden en ligt in een toeristisch gebied, op slechts 7 km afstand van de Kathedraal van Tours.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig233 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Guinguette-La-Nouvelle en Bois des Hates zijn respectievelijk 3 km afstand en 19 minuten wandelafstand naar het Originals City, Hôtel Le Garden, Tours Sud Chambray-lès-Tours gelegen.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig352 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
In het Initial By Balladins Tours Sud, gelegen in een mooi gedeelte van Chambray-lès-Tours, kunnen gasten ontspannen in de snack bar.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig482 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Mister Bed Chambray Les Tours is op 15 km van de luchthaven Tours Val de Loire en binnen alleen 5 minuten rijden van de Grand Sud bushalte.
Vanaf€ 31 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig308 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Premiere Classe Tours Sud - Chambray Les Tours Chambray-lès-Tours is gelegen stappen van het zakendistrict op afstand van 7 km van de Kathedraal van Tours.
Vanaf€ 37 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig122 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het milieuvriendelijke Ibis Tours Sud ligt in de buurt van een treinstation en een rijafstand van 15 minuten van Kasteel van Candé en biedt een terras, een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden aan.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig393 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Vinci - Centre International de Congrès ligt op afstand van 7 km van het 3-sterren Fasthotel Tours Sud Chambray-lès-Tours en Kasteel van Candé ligt op afstand van ongeveer 4 km van de accommodatie.
Vanaf€ 35 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig109 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het Hotelf1 Tours Sud is op 15 km van de luchthaven Tours Val de Loire en op amper 5 minuten wandelen vanaf de Chambray 2 bushalte.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
In het Ibis Budget Tours Sud wordt dagelijks continentaal ontbijt geserveerd.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het Chambre Lit Double Chambray-lès-Tours is op 15 km van de luchthaven Tours Val de Loire en op een 5wandelafstand naar de Jonquilles bushalte.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
Og Tours Sud Le GardenHotel
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Og Tours Sud Le Garden Chambray-lès-Tours is op 15 km van de luchthaven Tours Val de Loire en op slechts een korte loopafstand van de Deviniere bushalte.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Chambray-lès-Tours

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Chambray-lès-Tours zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 684 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Chambray-lès-Tours. Een van de beste hotels in het centrum van Chambray-lès-Tours is Kyriad Tours Sud - Chambray Les Tours beoordeeld 7.8/10 vanaf €35 per nacht. Campanile Tours Sud -met beoordeling 7.2/10 en Premiere Classe Tours Sud - Chambray Les Tours, beoordeeld met 7.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Chambray-lès-Tours zijn de populairste?

Kies het beste goedkope hotel onder 8 opties in Chambray-lès-Tours. Een van de beste goedkope hotels is Ibis Tours Sud, beoordeeld met 7.6/10, dat €77 per nacht kost en gratis parkeren, een zonnedek en een businesscentrum aanbiedt. Een ander aanbevolen hotel is Campanile Tours Sud -met beoordeling 7.2/10, dat €71 per nacht kost. Het biedt wi-fi, een LCD TV, koffie- en theevoorzieningen in de kamers aan. Andere goedkope mogelijkheden zijn Fasthotel Tours Sud en Mister Bed Chambray Les Tours.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Chambray-lès-Tours?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 14 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Kyriad Tours Sud - Chambray Les Tours, beoordeeld met 7.8/10, dat gratis parkeren, een zonnedek en kindermaaltijden heeft. Het is op 600 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €89 per nacht. Andere top opties zijn Initial By Balladins Tours Sud, Ibis Styles Tours Sud en Mister Bed Chambray Les Tours.

Welke hotels in Chambray-lès-Tours zijn goed voor gezinnen?

Voor diegenen, die zoeken naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 5 opties aan. The Originals City, Hôtel Le Garden, Tours Sud (Inter-Hotel) (beoordeling: 6.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonnedek en kindermaaltijden voor €62 per nacht. Premiere Classe Tours Sud - Chambray Les Tours, beoordeeld met 7.0/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst. U kunt een verwelkomende, hedendaagse en luchtgekoelde kamer voorzien van airconditioning, kabeltelevisie en kabelzenders voor ongeveer €35 per nacht boeken.

Wat zijn de beste hotels in Chambray-lès-Tours met buitenzwembadden?

Een van de beste opties is Ibis Styles Tours Sud (beoordeling: 7.4/10) met gratis parkeren, een zonneterras en 24 uur bewakingsdienst. Het ligt op 7 km van Place Plumereau. U kunt een moderne en luchtgekoelde kamer voor ongeveer €100 per nacht boeken.

Waar logeren in Chambray-lès-Tours?

Beste goedkope hotels in Chambray-lès-Tours

Budgetreizigers zullen er 3 betaalbare hotels in Chambray-lès-Tours vinden, waaronder Fasthotel Tours Sud en Balladins Tours Sud.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verken het hart van Chambray-lès-Tours en blijf dicht bij Paroisses de Chambray-Montjoyeux terwijl u een kamer in Stars Tours boekt. Campanile Tours Sud - Chambray Les Tours kan een alternatieve optie voor u zijn, aangezien zijn ligging op slechts 650 meter van het centrum en het feit dat er gratis self-service parkeerplaatsen, een zonterras en een patio voor de gasten zijn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Home 312 is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Chambray-lès-Tours, waaronder Parc des Expositions de Tours. Inter-Hotel Le Garden Tours Sud is een kindvriendelijk hotel dat over gratis self-service parkeerplaatsen en een zonterras beschikt, waardoor het een leuke accommodatie voor het hele gezin is. Voor reizigers die een mooi uitzicht op de berg willen hebben, bieden wij om Mister Bed Chambray Les Tours bij Hôtel de Ville de Tours, een populair resort in Chambray-lès-Tours, te kiezen.

Meer zienMinder