Hotels in Carnon-Plage

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Carnon-Plage van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig481 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Originals Boutique, Hotel Neptune, Montpellier Sud ligt binnen 7 km rijden van Château de la Mogère en biedt een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt binnen handbereik van Parc des Expositions de Montpellier en beschikt over 12 kamers met en-suite badkamers.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Restaurant Gedeon Carnon-Plage ligt op 10-minuten loopafstand van Carnon-Plage en heeft 11 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Gelegen op amper 10 minuten wandelen van Carnon-Plage, het 3-sterren Residence Goelia Aguylene Carnon-Plage biedt 78 kamers.
Vanaf€ 155 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Carnon-Plage

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Carnon-Plage zou je aanbevelen?

We raden The Originals Boutique, Hotel Neptune, Montpellier Sud beoordeeld met 8.4/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €132 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en windsurfen ter plaatse.

Welke top hotels in Carnon-Plage hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 374 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Carnon-Plage. Hotel Le Carnon, beoordeeld met 7.6/10 is het beste hotel met gratis parkeren, een zonnedek en huishouden, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. The Originals Boutique, Hotel Neptune, Montpellier Sud met beoordeling 8.4/10 en News Hotel, beoordeeld met 5.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Carnon-Plage?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Carnon-Plage. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Le Carnon, beoordeeld met 7.6/10, dat €75 per nacht kost en gratis parkeren, een zonnedek en huishouden aanbiedt. Hotel Restaurant Gedeon, dat €81 per nacht kost, is een andere goede optie voor huishouden, kindermaaltijden en duiken met beoordeling 7.8/10. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Welke hotels voor koppels in Carnon-Plage zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels.

Welke verblijfsplekken in Carnon-Plage met buitenzwembadden zijn de beste?

Misschien vindt u Residence Goelia Aguylene beoordeeld met 7.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €164 per nacht.

Waar logeren in Carnon-Plage?

Beste goedkope hotels in Carnon-Plage

Budgetreizigers kunnen bij La Plage Du Gedeon verblijven, waar tevens een patio en duiken worden aangeboden.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

La Comedie De Vanneau Coup De Theatre wordt vaak geboekt door mensen, die van plan zijn het centrum van Carnon-Plage te gaan verkennen. Een andere optie is Hotel Helios in het centrum van de stad, dat ook 5 minuten lopen van Le Neptunia is.

Een ongetwijfeld interessante optie voor de fijnproevers is The Originals Boutique, Hotel Neptune, Montpellier, een 3-sterren hotel nabij Les Canalous en met veel restaurants zoals Brasserie La Traine in de directe omgeving. U kunt proberen het tegenover Les Canalous gelegen Hotel Le Carnon, dat tevens gratis parkeren, een casino en een zonterras heeft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Carnon-Plage te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Appartement Carnon Plage of Apartment L'Atrium. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Boost Your Immo Carnon Plage 296 op slechts 400 meter van het stadscentrum. Als u een bedrijfs- of zakenevenement in Carnon-Plage aan het plannen bent, boekt u dan News Hotel in de buurt van Eglise Notre-Dame-de-la-Mer, dat een modern zakenhotel op 150 meter van het stadscentrum is. Gasten van Carnon-Plage kunnen overwegen een verblijf bij één van de 3 resorts, bijvoorbeeld, bij Hotel The Originals Montpellier Sud Neptune met uitzichten over de jachthaven, dat tevens een zwembad en een buitenbad biedt.

Meer zienMinder