Hotels in Brétignolles-sur-Mer

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Brétignolles-sur-Mer van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig105 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum1.4 km van Vendée Miniature
Het rookvrije Hotellerie Les Brisants, Restaurant J M Perochon ligt 900 meter verwijderd van Plage de La Paree en heeft 12 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
Le Temps D'Une PauseBed & Breakfast
8.6
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum700 meter van Presbytère
Met een bibliotheek en een tuin ligt dit hotel op slechts 1.9 km van Vendée Miniature.
Vanaf€ 151 /nachtSelecteren
Kaart
1.7 km van Stadscentrum1.1 km van Parc des Dunes
Het huisdiervriendelijke Lagrange Vacances Residences Domaine Du Grand Large Et Les Oceanides ligt op amper 750 meter loopafstand van Plage du Marais Girard en biedt ook een buitenzwembad.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
Studio Dans Dependances Centre Ville Brétignolles-sur-MerPension
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Cinema Le Fief
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Brétignolles-sur-Mer

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Brétignolles-sur-Mer zijn de beste?

Het beste hotel in het centrum van Brétignolles-sur-Mer is La Ferme Du Marais Girard, beoordeeld met 8.2/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een solarium en speelzaal aan.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Brétignolles-sur-Mer?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotellerie Les Brisants, Restaurant J M Perochon beoordeeld met 8.6/10, dat een zonneterras, huishouden en kindermaaltijden heeft. Het ligt op 2,6 km van Eglise Saint-Nicolas en kost ongeveer €95 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties in Brétignolles-sur-Mer met buitenzwembadden?

Misschien vindt u Lagrange Vacances Residences Domaine Du Grand Large Et Les Oceanides beoordeeld met 6.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €115 per nacht.

Waar logeren in Brétignolles-sur-Mer?

Beste goedkope hotels in Brétignolles-sur-Mer

Appart Breti Plage 2 is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Brétignolles-sur-Mer. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotellerie Les Brisants, Restaurant J M Perochon in het centrum van Brétignolles-sur-Mer hebben. Hotellerie Les Brisants, Restaurant J M Perochon is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4,8 km van Menhir de la Cruliere.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Brétignolles-sur-Mer worden geadviseerd om in het centrum van de stad te verblijven, bij een hotel zoals La Ferme Du Marais Girard en Le Temps D Une Pause. Le Temps D Une Pause ligt op ongeveer 1050 meter van het stadscentrum en biedt gratis parkeren, een zonneterras en 24 uur bewakingsdienst.

Om de vele attracties van Brétignolles-sur-Mer te kunnen waarnemen, logeer bij La Ferme Du Marais Girard gelegen op afstand van ongeveer 15 minuten lopen van Vendée Miniature en 5 minuten lopen van het stadscentrum. Appart Breti Plage brengt u op 20 minuten loopafstand van Vendée Miniature en biedt accommodatie met een zonneterras, een waterpark en wandelen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Brétignolles-sur-Mer

Als u op zoek naar comfort en betrouwbare service bent, boek dan het 3-sterren Hotellerie Les Brisants, Restaurant J M Perochon.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Brétignolles-sur-Mer met uw gezin bezoekt, kies dan voor een ruim appartement nabij Vendée Miniature, zoals Appart Breti Plage met een zonneterras, een waterpark en wandelen. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Brétignolles-sur-Mer, zullen blij zijn met Appart Breti Plage en Studio Proche Plage Et Commerces. Mocht u een goed zakenhotel in Brétignolles-sur-Mer zoeken, dan kunt u overwegen om bij Hotellerie Les Brisants, Restaurant J M Perochon te verblijven, daar treft u onder andere een zonneterras, huishouden en kindermaaltijden. Hotellerie Les Brisants, Restaurant J M Perochon is een populair resort met een zonneterras, huishouden en kindermaaltijden voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder