Hotels in Bagneux (Hauts-de-Seine)

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bagneux (Hauts-de-Seine) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig211 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Sejours & Affaires Paris Bagneux Aparthotel Bagneux ligt in de buurt van een treinstation en op 7 km van Musée national du Moyen Âge en biedt fitnesslessen en de recreatieve voorzieningen van het hotel aan.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
Hotel JadeHotel
8.4
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Gelegen 15 minuten rijden van Eiffeltoren heeft het 3-sterren Jade Bagneux 47 kamers.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Villa Sunshine ligt op wandelafstand van 10 minuten van Eglise de la Pentecote de Bourg-la-Reine en 2 km rijden van Sceaux en beschikt over een zonneterras en een tuin.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bagneux (Hauts-de-Seine)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Bagneux (Hauts-de-Seine) hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 61 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Bagneux (Hauts-de-Seine). Villa Sunshine, gelegen op 0,6 km van het stadscentrum, biedt een zonnedek, ledikanten en strijken ter plaatse aan. Sejours & Affaires Paris Bagneux met beoordeling 8.4/10 en Hotel Jade, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Bagneux (Hauts-de-Seine) zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Bagneux (Hauts-de-Seine). Hotel Jade is ook een goede keuze met beoordeling 8.4/10 voor €49 per nacht.

Waar logeren in Bagneux (Hauts-de-Seine)?

Beste goedkope hotels in Bagneux (Hauts-de-Seine)

Koopjesjagers op zoek naar een hotel in Bagneux (Hauts-de-Seine) zullen Hotel Jade en Villa Sunshine, die tevens over een zonnedek, ledikanten en strijken beschikken, als geschikte accommodaties met goede prijs-kwaliteitverhouding beschouwen. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in Hotel Jade, dat 10 minuten lopen naar het centrum is. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Musée du quai Branly zijn Hotel Jade en Villa Sunshine. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van metro Laplace treinstation zoekt, neemt u Hotel Jade in aanmerking.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Geniet van de drukte van de stad en kies voor een hotel in het centrum van Bagneux (Hauts-de-Seine), zoals Sejours & Affaires Paris Bagneux of Hotel Jade. Om de bruisende sfeer van Bagneux (Hauts-de-Seine) te beleven, overweeg een hotel als Hotel Jade in het hart van de stad te boeken.

U kunt ook verblijven in het 3-sterren Hotel Jade, dat dicht bij Église Saint Hermeland ligt. Om een van de meest interessante attracties van Bagneux (Hauts-de-Seine) te ervaren kiest u een hotel in de buurt van Église Saint Hermeland, zoals Hotel Jade.

Luxe en boetiekaccommodatie in Bagneux (Hauts-de-Seine)

Sejours & Affaires Paris Bagneux behoort tot een bekend hotelketen en bevindt zich op rijafstand van 10 minuten van Institut du monde arabe.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Bagneux Paris Confort Netflix Rer B is een kostenefficiënt appartement met 24-uurs receptie, 24 uur bewakingsdienst en dagelijkse boodschappen dienst. Bagneux Paris Confort Netflix Rer B is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0,8 km van het centrum van Bagneux (Hauts-de-Seine) ligt. Als u op zakenreis bent, zijn er verschillende hotels in Bagneux (Hauts-de-Seine) die zakelijke accommodaties aanbieden, zoals Hotel Jade of Sejours & Affaires Paris Bagneux.

Meer zienMinder