Hotels in Holbæk

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Holbæk van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig137 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum900 meter van Isrosen
Het 3-sterren Sidesporet ligt op slecht 3 km afstand van Fjordgaarden en nodigt zijn gasten uit om te profiteren van een spa-centrum, een bubbelbad en een sauna, en om te eten in een à la carte restaurant.
Vanaf€ 154 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig134 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum1.6 km van Isrosen
Tuse Naes Kunsthaandvaerk is op slechts een afstand van 4 km, terwijl Soebadet Venedig op bijna 700 meter afstand ligt.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum800 meter van Isrosen
Het Wiegand - A Room With A View, dat wandelen, bowlen en fietsen in de omgeving aanbiedt, ligt 9-minuten wandelafstand van Holbaek Havn, en op binnen 16 minuten lopen van Holbaek Museum.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
Labaek B&B HolbækBed & Breakfast
8.2
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Isrosen
Het Labaek Holbæk is op 75 km van de luchthaven Kopenhagen Kastrup en op wandelafstand van 10 minuten van de Kastanievej bushalte.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed24 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum2.4 km van Isrosen
De Isrosen bevindt zich op ongeveer 25 minuten te voet vandaan, terwijl het Holbaek Museum op ongeveer 25 minuten te voet ligt.
Vanaf€ 186 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Holbæk

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Holbæk hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 90 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Holbæk. Hotel Sidesporet, gelegen op 0,8 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een golfbaan en Turkse stoombaden ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Holbæk?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Holbæk. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Strandparken, beoordeeld met 7.8/10, dat €142 per nacht kost en een picknickplaats, een golfbaan en een zonnedek aanbiedt. Een andere optie is Villa Wiegand - A Room With A View beoordeeld met 8.0/10 voor €114 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Holbæk?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Strandparken beoordeeld met 7.8/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een picknickplaats, een golfbaan en een zonnedek aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €142 per nacht boeken.

Welke hotels in Holbæk dicht bij Holbaek Havn zijn de beste?

Om dicht bij Holbaek Havn te verblijven, logeer in Hotel Sidesporet (beoordeling: 8.2/10), dat op een 15-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt gratis parkeren, een golfbaan en Turkse stoombaden aan. Klanten kunnen Japanse keuken bij het Mr mu restaurant in de buurt.

Waar logeren in Holbæk?

Beste goedkope hotels in Holbæk

Heeft u een budgethotel in Holbæk nodig, dan zou Midtgolf Bed And Kitchen of Spisestedet Tjebberup een goede optie voor u kunnen zijn. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Spisestedet Tjebberup in het centrum van Holbæk hebben. Gelegen nabij Holbaek Havn Spisestedet Tjebberup is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €89.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Hotel Sidesporet, slechts 950 meter van het centrum van Holbæk. Hotel Sidesporet is een ander goed hotel in het centrum van Holbæk, vlakbij St. Nicholas Church.

Overweeg een verblijf aan Hotel Sidesporet, waar u op 10 minuten loopafstand van St. Nicholas Church bent. Mocht u in de buurt van St. Nicholas Church willen verblijven, kies dan voor een hotel als Hotel Sidesporet.

Luxe en boetiekaccommodatie in Holbæk

Ketenhotels zijn onder andere het 3-sterren Hotel Sidesporet, met fantastische functies zoals gratis parkeren, een sauna en vissen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Een goed zakenhotel is Spisestedet Tjebberup met gratis parkeren, een golfbaan en een zonnedek. Als u op zoek naar een comfortabel resort hotel in Holbæk bent, overweeg dan Hotel Strandparken, dat ook op 5 minuten loopafstand van 5-dimensionel pavillon ligt.

Meer zienMinder