Hotels in Gedići

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Gedići van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Apartments Katica GedićiPension
Kaart
200 meter van Stadscentrum700 meter van Baredine Cave
Het 3-sterren Katica Gedići is op 60 km van de luchthaven Pula en slechts 15 minuten wandelen naar de Nova Vas bushalte.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren

Waar logeren in Gedići?

Beste goedkope hotels in Gedići

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Apartments Katica met een vanaf-prijs van €102 per kamer. Om dicht bij het centrum van Gedići te verblijven kunt u voor Apartments Katica kiezen, een uitstekend gewaardeerde budgetaccommodatie op 300 meter ervandaan. Apartments Katica is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 0,7 km van Traktor Story.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wanneer u in het centrum van Gedići gaat verblijven, overweegt u het logeren bij Apartments Katica met kamerprijzen vanaf €102. Zanella Gedici bevindt zich in het hart van Gedići en biedt gratis prive parkeerplaatsen en een zwembad.

Om de vele attracties van Gedići te kunnen waarnemen, logeer bij Apartments Katica gelegen op afstand van ongeveer 10 minuten lopen van Baredine grot en 5 minuten lopen van het stadscentrum. Apartment Fiore-2 By Interhome heeft paardrijden, een wasserij en een zwembad en ligt op 1000 meter van Baredine grot.

Luxe en boetiekaccommodatie in Gedići

Als u een onberispelijke service wilt ervaren, overweeg dan Apartments Katica, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum licht.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen die Gedići bezoeken en geïnteresseerd zijn in een verblijf in een huiselijke omgeving kunnen overwegen om een appartement als Apartment Fiore-2 By Interhome, gelegen naast Baredine grot, te boeken. B&B's in Gedići zijn onder andere Apartment Fiore-2 By Interhome en Apartment Anita. Voor een zakenreiziger die dicht bij de drukte wil zijn, is Apartments Katica 0,2 km van het centrum de perfecte keuze.

Meer zienMinder