West Vancouver BC Hotels

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in West Vancouver van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Kia Oceanview PropertyBed & Breakfast
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum1000 meter van Cypress Mountain
Het Kia Luxury Oceanview Studios biedt een terras, een patio en een tuin aan, en ligt op minder dan 6 km afstand van het Aquarium van Vancouver.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed62 beoordelingen
Kaart
8.9 km van Stadscentrum
Het Horseshoe Bay Motel West Vancouver heeft 23 kamers met uitzicht op de oceaan en ligt slechts 1 km verwijderd van Whyte Lake Trail.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
Vancouver Sea View Palace InnPension
8.4
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
14.1 km van Stadscentrum
Lions Bay Beach Park bevindt zich nog geen 10 minuten wandelen, terwijl Howe Sound Crest Trail 10 minuten rijden verderop ligt.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
Garden View 2 Bedroom Suite C And DPension
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Selecteren
Garden Room B West VancouverPension
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in West Vancouver

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in West Vancouver zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 9 goedkope top accommodaties in West Vancouver. Een van de beste goedkope hotels is The Classic Horseshoe Bay Motel, beoordeeld met 8.0/10, dat €82 per nacht kost en snorkelen, duiken en wandelen aanbiedt. Een andere optie is Luxury Home beoordeeld met 8.8/10 voor €140 per nacht.

Waar logeren in West Vancouver?

Beste goedkope hotels in West Vancouver

Whytecliff Park Place Near Ocean is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van West Vancouver. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij The Classic Horseshoe Bay Motel in het centrum van West Vancouver hebben. Het gelegen op korte loopafstand van Horseshoe Bay Park Whytecliff Park Place Near Ocean is een goede budgetaccommodatie voor bezoekers van West Vancouver die wat geld willen besparen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Bright House een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van West Vancouver, tevens beschikt het over gratis parkeren en een bubbelbad. Het gelegen nabij West Vancouver Arena Beautiful 2-Br Suite In Central is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum. Als u geïnteresseerd bent in een verblijf in de Hollyburn wijk, overweeg dan een hotel zoals The Classic Horseshoe Bay Motel te boeken. Voor de reizigers die naar een gezellige sfeer in West Vancouver zoeken, zal Whytecliff Park Place Near Ocean, gesitueerd in de Hollyburn wijk, een uitstekende keuze zijn.

Overweeg het verblijven bij Beautiful 2-Br Suite In Central, u logeert dan dicht bij West Vancouver Arena en uw privacy en comfort worden gegarandeerd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Whytecliff Park Place Near Ocean is een budgetvriendelijk appartement in West Vancouver, ook dicht bij Eagle Harbour. U kunt ook voor het comfortabele Whytecliff Park Place Near Ocean gaan, daar treft u onder andere een zonnedek, 24-uurs receptie en kanoën. Overweeg een verblijf in The Classic Horseshoe Bay Motel als u op zakenreis in West Vancouver bent. Als u op zoek naar een comfortabel resort hotel in West Vancouver bent, overweeg dan The Classic Horseshoe Bay Motel, dat ook op 5 minuten loopafstand van Sewell's Marina ligt.

Meer zienMinder