Hotels in Feira de Santana

Bekijk 26 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Feira de Santana van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-26 van 26
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Unico Apart Feira de Santana, gelegen op 20 minuten rijden van Governador João Durval Carneiro luchthaven, biedt een buitenzwembad en een sportschool.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Gasten kunnen ontspannen in een zwembad, of genieten van saunafaciliteiten en een overdekt zwembad in het Atmosfera, gelegen op een 5 minuten wandelafstand van Comunidade Videira.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
9.0
Perfect1 beoordeling
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Sao Domingos, dat 97 kamers heeft, ligt in het hart van Feira de Santana en een autorit van slechts 10 minuten van Predio do Grupo Escolar J.J. Seabra.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het comfortabele Acalanto Feira de Santana ligt op loopafstand van 12 minuten van het Shopping Eldorado Center Plaza en beschikt over diverse recreatiemogelijkheden en een tuin voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 34 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig1 beoordeling
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Portal Da Princesa Feira de Santana is gevestigd 10 minuten loopafstand van Museu de Arte Contemporânea Raimundo de Oliveira en op een 25loopafstand naar Igreja Senhor dos Passos.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed7 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum1.8 km van Estadio Alberto Oliveira
Het Pousada Central Feira de Santana lig circa 15 minuten lopen naar Igreja Senhor dos Passos en bevindt zich in de wijk Santana in Feira de Santana.
Vanaf€ 20 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed6 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Ibis, gesitueerd op ongeveer 5 minuten lopen van Boulevard Shopping Feira de Santana en beschikt over diverse recreatiemogelijkheden en een tuin, samen met 126 kamers.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het Nh Hotel Feira de Santana ligt op slechts 3 km afstand van de Osservatorio Astronomico Antares en beschikt over 6 kamers met uitzicht op de stad.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het ligt tevens ongeveer 10 minuten lopen van Predio do Grupo Escolar J.J. Seabra.
Vanaf€ 36 /nachtSelecteren
Feira Palace HotelHotel
6.4
Goed14 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Gelegen op ongeveer 2 km afstand van Boulevard Shopping Feira de Santana heeft het rookvrije Feira Palace 62 kamers.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
Classe Apart Hotel Feira de SantanaAparthotel
8.4
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Classe Apart ligt op een strategische locatie in de wijk Santana van Feira de Santana en beschikt over fitnesslessen en de recreatieve voorzieningen van het hotel.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
Feira Plaza HotelHotel
Kaart
1.1 km van Stadscentrum1.9 km van Estadio Alberto Oliveira
Het rookvrije Feira Plaza ligt in het hartje van Feira de Santana op slechts 10 minuten wandelafstand van Predio do Grupo Escolar J.J. Seabra.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
Maria Quiteria Hotel & FlatHotel
Kaart
2.2 km van Stadscentrum2.2 km van Estadio Alberto Oliveira
Het Maria Quiteria Hotel & Flat Feira de Santana ligt 25 minuten wandeling naar Museu de Arte Contemporânea Raimundo de Oliveira en beschikt over een zwembad, fitnesslessen en een tuin.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
Hotel KalilandiaHotel
7.0
Heel goed1 beoordeling
Kaart
600 meter van Stadscentrum1.9 km van Estadio Alberto Oliveira
Het 2-sterren Kalilandia, dat 20 kamers aanbiedt, ligt in het hartje van Feira de Santana en op binnen 15 loopafstand van Mercado de Arte Popular.
Vanaf€ 36 /nachtSelecteren
Executive Hotel Feira de SantanaHotel
8.0
Geweldig9 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Executive Feira de Santana is gevestigd op circa 2 km rijden van St. Ann Cathedral en op circa 3 km naar Museu Casa do Sertao.
Vanaf€ 43 /nachtSelecteren
Hotel Caju de Ouro Feira de SantanaHotel
7.6
Heel goed6 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Museu de Arte Contemporânea Raimundo de Oliveira bevindt zich op slechts 25 minuten loopafstand van het rookvrije Caju de Ouro Feira de Santana.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
Prime Hotel Feira de SantanaHotel
7.0
Heel goed1 beoordeling
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Estadio Alberto Oliveira ligt alleen 2 km afstand van het 3-sterren Prime, terwijl Osservatorio Astronomico Antares opminder dan 3 km ligt.
Vanaf€ 29 /nachtSelecteren
Seabra Hotel Feira de SantanaHotel
7.0
Heel goed1 beoordeling
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Museu de Arte Contemporânea Raimundo de Oliveira ligt ongeveer 25 minuten lopen vanaf het 4-sterren Seabra, terwijl Igreja Senhor dos Passos op kleine 3 km verderop ligt.
Vanaf€ 31 /nachtSelecteren
Eldorado Inn Feira de SantanaHotel
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Estadio Alberto Oliveira is 10 rijminuten verderop en Guaibim ligt op 114 km afstand.
Vanaf€ 23 /nachtSelecteren
Hotel Subaé Feira de SantanaHotel
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Igreja Senhor dos Passos is rond 10 minuten lopen ervandaan, terwijl Town Hall of Feira de Santana op ongeveer 10 minuten te voet vandaan ligt.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
Hotel Brasil Feira de SantanaHotel
5.0
Rating van gasten1 beoordeling
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Mercado de Arte Popular bevindt zich binnen slechts 10 rijminuten verderop, terwijl Osservatorio Astronomico Antares circa 10 minuten rijden ligt.
Vanaf€ 18 /nachtSelecteren
Hotel Center Feira de SantanaHotel
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Predio do Grupo Escolar J.J. Seabra ligt ongeveer 14 minuten wandelafstand van het Center en biedt winkels en restaurants.
Vanaf€ 21 /nachtSelecteren
Loft No Condominio Celita Franca Executive Aparthotel Feira de SantanaAparthotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 26 /nachtSelecteren
Apart Fraga Maia Hotel Feira de SantanaHotel
7.0
Heel goed1 beoordeling
Kaart
4.8 km van Stadscentrum4.1 km van Estadio Alberto Oliveira
Het rookvrije Apart Fraga Maia Feira de Santana ligt in de Mangabeira wijk van Feira de Santana en biedt een terras en een tuin aan.
Vanaf€ 24 /nachtSelecteren
Residencial SantanaBed & Breakfast
Kaart
4.3 km van Stadscentrum
Het Residencial Santana Bed and Breakfast Feira de Santana is gevestigd op afstand van 2 km tot Museu Parque do Saber en op afstand van 4 km van Igreja Senhor dos Passos.
Selecteren
Condominio Genova Feira de SantanaPension
Kaart
5.3 km van Stadscentrum
Selecteren

Waar logeren in Feira de Santana?

Beste goedkope hotels in Feira de Santana

Pousada Central en Hotel Center, zijn twee budgetaccommodaties voorzien van 24-uurs receptie, 24 uur bewakingsdienst en een spa lounge. Hotel Center is een goedkope keuze die 24-uurs receptie, 24 uur bewakingsdienst en een spa lounge aanbiedt en op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Feira de Santana ligt. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Feira de Santana willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Predio do Grupo Escolar J.J. Seabra, zoals het betaalbare Pousada Central met kamerprijzen vanaf €22. Als u op zoek bent naar redelijk geprijsde hotels die u een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden, dan is Pousada Central in de Santana wijk een uitstekende keuze.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de sfeer en gezelligheid in Feira de Santana van dichtbij meemaken, kies dan voor een hotel in het hart van de stad, bijvoorbeeld, voor het 3-sterren Unico Apart Hotel. Hotel Kalilandia ligt op ongeveer 700 meter van het stadscentrum en biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en room service. Het gebied van de Pampalona wijk beschikt over een scala aan hotels, een luxe optie is Ibis Feira De Santana, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden heeft. Een ander alternatief in de Pampalona wijk is Feira Palace Hotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en een spa lounge, gelegen op 5 minuten lopen van het centrum.

Om de vibes van Feira de Santana te ervaren, boek een hotel in de buurt van Museu de Arte Contemporânea Raimundo de Oliveira, zoals Hotel Acalanto of Prime Hotel. Museu de Arte Contemporânea Raimundo de Oliveira is een populaire attractie en als u het wilt bezoeken in Feira de Santana, kunt u kiezen voor een verblijf in Hotel Acalanto met tarieven vanaf €38.

Luxe en boetiekaccommodatie in Feira de Santana

Bezoekers van Feira de Santana, die op zoek naar een luxe accommodatie zijn, hebben de keuze uit de 4 uitstekende opties zoals Feira Palace Hotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en een spa lounge. Apart Fraga Maia biedt 24-uurs receptie, huishouden en een zwembad plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Hoje Apartamentos is een gezellig appartement op slechts 10 minuten lopen van Boulevard Shopping Feira de Santana. Er zijn 7 B&B mogelijkheden in Feira de Santana, waaronder Plaza Fraga Maia en Hoje Apartamentos. Als u op zakenreis bent, zijn er verschillende hotels in Feira de Santana die zakelijke accommodaties aanbieden, zoals Pousada Central of Loft No Condominio Celita Franca Executive Aparthotel. Portal Da Princesa Hotel is een gezellig resort hotel in Feira de Santana, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, 24-uurs receptie en in de bar belangrijk vinden.

Meer zienMinder