Hotels in Liebenfels

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Liebenfels van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Pension AuerHerberg
8.4
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Zmulner See en Tatschnigteich zijn respectievelijk 4 km verder en 4 km van het Pension Auer gelegen.
Vanaf€ 43 /nachtSelecteren

Waar logeren in Liebenfels?

Beste goedkope hotels in Liebenfels

Een bezoek aan Liebenfels hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Gasthof Auer met een vanaf-prijs van €89 kiest. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Gasthof Auer in het centrum van Liebenfels hebben. Gasthof Auer is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Kasteel Drasing, dat kamerprijzen vanaf €89 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u het beste uit uw reis naar Liebenfels wilt halen, kies dan voor het gelegen in het stadscentrum Gasthof Auer, waar u tevens van gratis prive parkeerplaatsen en ledikanten kun genieten. Gasthof Auer is een ander goed hotel in het centrum van Liebenfels, vlakbij Burgruine Liebenfels.

Als u in de nabijheid van Burgruine Liebenfels wilt verblijven kunt u een kamer bij Gasthof Auer boeken. U kunt overwegen het boeken van een hotel in de buurt van Burgruine Liebenfels, zoals Gasthof Auer met een vanaf-prijs van €89.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die in hun eigen appartementen willen verblijven, biedt Steurer Hof budgetaccommodatie met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en boogschieten. Denk aan een verblijf in Ferienwohnung Durnberger of Alte Volksschule - Schual In Gradne, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Als u in Liebenfels op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals Gasthof Auer met gratis prive parkeerplaatsen en ledikanten. Gasthof Auer is een populaire badplaats die ook gratis prive parkeerplaatsen en ledikanten biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Liebenfels te hebben verkend.

Meer zienMinder