Hotels in San Remo

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in San Remo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Quays Motel ligt binnen 1 km afstand van Back Beach en heeft 12 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Pelicans Motel bevestigt zich in een toeristisch gebied van San Remo, op afstand van ongeveer 3 km van George Bass Coastal Walk en circa 13 minuten wandelen van San Remo Jetty Squid.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig65 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Silverwater Resort Phillip Island beschikt over massagebaden, een stoomcabine en saunafaciliteiten en ligt op nog geen 4 km van Phillip Island Chocolate Factory.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
In het rookvrije Hotel Motel San Remo, gelegen in de winkelstraat, kunnen gasten ontspannen in de lounge bar.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
Beach Haven Caravan Park San RemoVakantiepark
8.4
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
National Vietnam Veterans Museum is op 3 km afstand van een vakantiepark, terwijl de luchthaven Essendon Fields is 140 km ervandaan.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in San Remo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in San Remo zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van San Remo. Hotel Motel, beoordeeld met 8.2/10 is het beste hotel met gratis parkeren, een bubbelbad en in de bar, dat op 15 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Pelicans Motel met beoordeling 8.0/10 en Quays Motel, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in San Remo?

Meer dan 14 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in San Remo te selecteren. Hotel Motel met beoordeling 8.2/10 is een goede optie, gelegen op 2,4 km van Phillip Island Chocolate Factory. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis parkeren, een bubbelbad en in de bar profiteren. Reizigers vinden ook geweldige service leuk.

Wat zijn de beste romantische hotels in San Remo?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Silverwater Resort Phillip Island beoordeeld met 8.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, stoombaden en een bubbelbad heeft. Het ligt op 4,5 km van Forrest Caves en kost ongeveer €146 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in San Remo?

Hotel Motel (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, een bubbelbad en in de bar voor €86 per nacht. U kunt ook Quays Motel (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €86 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een stomerij en huishouden aan.

Welke hotels in San Remo naast jachthaven Newhaven Yacht Squadron zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden reizigers Hotel Motel leuk (beoordeling: 8.2/10), dat gratis parkeren, een bubbelbad en in de bar aanbiedt. Het ligt op 15 minuten lopen van jachthaven Newhaven Yacht Squadron en biedt een een café aan.

Waar logeren in San Remo?

Beste goedkope hotels in San Remo

Zoekt u een voordelig hotel in San Remo, dan heeft u de keuze uit de 4 accommodaties waaronder San Remo Hotel Motel en Beach Haven Caravan Park. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in San Remo Hotel Motel, dat 15 minuten lopen naar het centrum is. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Phillip Island Nature Park zijn San Remo Hotel Motel en Beach Haven Caravan Park.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een familievakantie naar San Remo plant, overweeg dan een verblijf in gezellige appartementen, zoals Black Dolphin Waterfront Apartment of Black Dolphin Waterfront Apartment, die zich in het centrum van de stad bevinden. Hotels als Pelicans Motel San Remo en San Remo Hotel Motel brengen u in het hart van het evenement in San Remo.

Wanneer u naar San Remo voor plezier reist en graag in het centrum wilt verblijven, boek dan een hotel nabij Childrens Beach, zoals San Remo Hotel Motel. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van San Remo willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Childrens Beach boeken, bijvoorbeeld, San Remo Hotel Motel dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Luxe en boetiekaccommodatie in San Remo

Wie graag een luxe verblijf wilt, kan kiezen voor Silverwater Resort, een 4-sterren hotel met een spa-centrum, een sauna en een binnenzwembad. U kunt ook kiezen voor Quays Motel San Remo, een 3-sterrenaccommodatie die alle voordelen van een ketenhotel aanbiedt en een locatie op 600 meter van het centrum heeft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Black Dolphin Waterfront Townhouse - Bay Views is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 300 meter verwijderd van Porter Republic. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Black Dolphin Waterfront Townhouse - Bay Views op slechts 700 meter van het stadscentrum. Als u van plan bent om San Remo met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een gezin-georiënteerd hotel zoals Pelicans Motel San Remo met een golfbaan, windsurfen en duiken. San Remo Hotel Motel is een resort hotel dat op 15 minuten lopen van het centrum van San Remo en in de buurt van Pinnacles Lookout ligt.

Meer zienMinder