Hotels in Hahndorf

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Hahndorf van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
The LodgeHotel
8.2
Geweldig61 beoordelingen
Het moderne Lodge By Haus Hahndorf, gelegen 5 minuten wandelen van de Hahndorf Academy Regional Arts & Heritage en binnen ongeveer 20 minuten lopen van de Ambleside Distillers, beschikt over spatherapie en de recreatieve voorzieningen van het hotel en heeft 16 kamers.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed37 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Hahndorf Farm Barn
Het Hahndorf, dat over een buitenzwembad en saunafaciliteiten en een buitenzwembad beschikt, vindt u op 4 km afstand van Mylor Oval.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum1.0 km van Hahndorf Hill Winery
Gelegen op slechts 350 meter ver van Adelaide Hills Convention Centre heeft het huisdiervriendelijke Discovery Parks - Hahndorf 59 kamers.
Vanaf€ 162 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum100 meter van Hahndorf Farm Barn
Het 4-sterren Studios By Haus, Ascend Hotel Collection in Hahndorf bevindt zich op 350-meter afstand van Hahndorf Academy Regional Arts & Heritage en bijna 500-meter afstand van Pioneer Memorial Gardens en beschikt over een zwembad met een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren
Amble At HahndorfBed & Breakfast
9.2
Perfect7 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum900 meter van Hahndorf Farm Barn
Het 4-sterren Amble At Hahndorf ligt in een historisch gebied van Hahndorf, op 37 minuten rijden van de luchthaven Adelaide.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum100 meter van Hahndorf Farm Barn
Het kindvriendelijke Manna By Haus, Ascend Hotel Collection ligt in de winkelstraat van de stad en beschikt over 51 kamers en een à la carte restaurant.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
Old Forreston SchoolhouseHotel
Kaart
28.1 km van Stadscentrum
Het hotel heeft een zwembad en ligt in de buurt van Giant Rocking Horse Gumeracha die een bezoek waard is.
Selecteren
Hahndorf House B&BBed & Breakfast
8.4
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum200 meter van Hahndorf Farm Barn
Het House B&B heeft 7 kamers, spatherapie, een patio en BBQ-voorzieningen en bevindt zich circa 3 km verwijderd van The Lane Vineyard in Hahndorf.
Vanaf€ 368 /nachtSelecteren
Hill Cottage HahndorfBed & Breakfast
Kaart
800 meter van Stadscentrum100 meter van Hahndorf Hill Winery
Gasten hebben ook toegang tot de Beerenberg Farm, dat op circa 2 km van het Hill Cottage ligt.
Vanaf€ 171 /nachtSelecteren
The Studios By Manna, Ascend Hotel CollectionHotel
Kaart
700 meter van Stadscentrum100 meter van Hahndorf Farm Barn
Gasten hebben ook toegang tot Beerenberg Farm, dat 10-minuten wandeling naar het Haus Studio ligt.
Selecteren

FAQ over hotels in Hahndorf

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Hahndorf hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 109 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Hahndorf. We raden The Lodge By Haus als het beste hotel met een wellnesscentrum, huishouden en kindermaaltijden, gelegen op 0,6 km van het stadscentrum. The Studios By Haus met beoordeling 8.2/10 en Hahndorf Motel, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Hahndorf?

Hahndorf Motel beoordeeld met 8.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Hahndorf. Deze accommodatie heeft strijken en in het restaurant. The Lodge By Haus, dat €97 per nacht kost, is een andere goede optie voor een wellnesscentrum, huishouden en kindermaaltijden met beoordeling 8.0/10. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Hahndorf?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. The Lodge By Haus (beoordeling: 8.0/10) biedt kamers met een TV, een kleine koelkast en TV met satellietkanalen aan. Klanten vinden ook tours/ticketservice, fietsverhuur en een wasserij leuk. Discovery - Resort met beoordeling 7.8/10 is ook een gode 3-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt huishouden, een businesscentrum en een speelzaal, evenals een seizoensgebonden buitenzwembad en een buitenzwembad aan. U kunt deze accommodatie in Hahndorf voor ongeveer €182 per nacht boeken.

Welke hotels in Hahndorf zijn goed voor gezinnen?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Hahndorf. Discovery - Resort (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met huishouden, een businesscentrum en een speelzaal voor €182 per nacht. U kunt ook The Lodge By Haus (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €97 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een wellnesscentrum, huishouden en kindermaaltijden aan.

Welke hotels in Hahndorf niet ver van Beerenberg Farm zijn de beste?

The Lodge By Haus biedt moderne kamers en comfortabele kamers met een TV, een minikoelkast en TV met satellietkanalen aan en ligt op een 15-minuut loopafstand van Beerenberg Farm.

Welke verblijfsplekken in Hahndorf met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 105 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Hahndorf. Klanten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij The Lodge By Haus (beoordeling: 8.0/10) voor €97 per nacht. Deze accommodatie heeft tours/ticketservice, fietsverhuur en een wasserij, evenals een wellnesscentrum, huishouden en kindermaaltijden.

Waar logeren in Hahndorf?

Beste goedkope hotels in Hahndorf

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Hahndorf Motel met tarieven vanaf 90€ of Hahndorf Motor Lodge waar de prijzen bij 88€ beginnen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De natuurliefhebbers, die voor The Manna Of Hahndorf met de prijs van 108€ hebben gekozen, zullen het ongetwijfeld leuk vinden dat ze dicht bij tuinen, heuvels en een nationaal park verblijven. Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Owl Place In Hahndorf verblijven.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Kaminski Art Centre, zoals Amble At Hahndorf, dat 111€ per nacht kost.

Luxe en boetiekaccommodatie in Hahndorf

Hahndorf Oak Tree Cottages is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 125€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Hahndorf House B&B is een populair resort met gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en een bubbelbad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder