Hotels in St. Augustine Beach, Florida

Bekijk 17 beshikbare hotels en verblijfsplekken in St. Augustine Beach van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-17 van 17
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig265 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Regency Inn & Suites - Saint Augustine St. Augustine Beach is gevestigd op een 3 km van de Vuurtoren en museum van St. Augustine en op een 6 km afstand van het St. Augustine Piraten & Schattenmuseum.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig209 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het smaakvol ingerichte Best Western St. Augustine Beach Inn biedt een zwembad aan en is op slechts 15 minuten rjden vanaf het Museum Lightner gelegen.
Vanaf€ 138 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig108 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het Ocean Breeze Inn heeft een buitenzwembad en een strandbar en ligt op ongeveer 15 minuten rijden vanaf het Spanish Quarter Museum.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Americas Best Value Inn St. Augustine St. Augustine Beach bevindt zich 2 km verwijderd van St. Anastasia Catholic Church en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig220 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Quality Inn & Suites St. Augustine Beach is op de eersteklas locatie in het zakendistrict van St. Augustine Beach en biedt een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig101 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het La Fiesta Ocean Inn & Suites, genesteld minuten rijden van Alligator Farm zoologisch park, beschikt over een buitenzwembad en 30 kamers, plus het ligt op circa 7 km van The Oldest House.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig97 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het mooie Courtyard By Marriott St. Augustine Beach bevindt zich op ongeveer 7 km rijden van het St. Augustine Piraten & Schattenmuseum en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig130 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het handige Hampton Inn St. Augustine Beach heeft 100 kamers met uitzicht op de oceaan en ligt op ongeveer 7 km van Museum Spaans legerziekenhuis.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig173 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Castillo Real, Ascend Hotel Collection ligt op afstand van 7 km van het St. Augustine Piraten & Schattenmuseum en heeft 60 kamers en beschikt over een stoomcabine, een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed47 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het comfortabele St. Augustine Island Inn, genesteld niet te ver van Anastasia staten park, beschikt over een buitenzwembad en 8 kamers, plus het ligt op loopafstand van 6 minuten van Publix Super Market at Anastasia Plaza.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig76 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Hilton Garden Inn Saint Augustine Beach is in de historische wijk van de stad gevestigd en biedt een solarium, een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 208 /nachtSelecteren
Pearl Of The Sea Luxury Bed & BreakfastBed & Breakfast
7.8
Heel goed7 beoordelingen
Kaart
10.7 km van Stadscentrum
Gelegen op minder dan 3 km rijden van de Matanzas State Forest heeft het 4-sterren Pearl Of The Sea Luxury Bed And Breakfast St. Augustine Beach 11 kamers.
Vanaf€ 273 /nachtSelecteren
Hibiscus Oceanfront ResortResort
8.2
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
4.2 km van Stadscentrum
4 km van Crescent Beach Park ligt het Hibiscus Oceanfront Resort met een zwembad en de mogelijkheid om te genieten van een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 172 /nachtSelecteren
Ocean Gate At Hibiscus ResortHotel
Gelegen binnen 10 minuten loopafstand van Whistling Cay heeft het 4-sterren Ocean Gate At Hibiscus Resort 18 kamers.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
Guy Harvey Outpost ResortHotel
5.8
Rating van gasten1 beoordeling
Het strand Guy Harvey Outpost Resort bevindt zich in een oud deel van St. Augustine Beach, op minder dan 7 km afstand van The Oldest House.
Vanaf€ 308 /nachtSelecteren
Koa St. Augustine Beach CampgroundHotel
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Het Koa St. Augustine Beach Campground is op minder dan 7 km afstand naar Museum historische winkel gelegen en biedt een zwembad.
Selecteren
Island LifeAparthotel
Kaart
3.8 km van Stadscentrum
Lakeside Park ligt op circa 4 km van het Island Life Aparthotel en Butler Beach State Park ligt op circa 2 km afstand naar de accommodatie.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in St. Augustine Beach

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in St. Augustine Beach hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 303 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van St. Augustine Beach. Courtyard By Marriott, beoordeeld met 8.4/10 is het beste hotel met 24-uurs receptie, conciërgeservice en fitnesslessen, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. La Fiesta Ocean Inn & Suites met beoordeling 8.6/10 en Castillo Real Resort Hotel, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in St. Augustine Beach?

Er zijn meer dan 7 goedkope top accommodaties in St. Augustine Beach. Quality Inn & Suites St Augustine Beach, dat een bureau en een faxapparaat heeft met beoordeling 8.4/10 kan u een onvergetelijk verblijf voor €69 per nacht aanbiedden. Een andere optie is La Fiesta Ocean Inn & Suites beoordeeld met 8.6/10 voor €120 per nacht. Andere goedkope mogelijkheden zijn Americas Best Value Inn St. Augustine, Hampton Inn Saint Augustine Beach en Regency Inn & Suites - Saint Augustine.

Welke boetiekhotels in St. Augustine Beach zou je aanbevelen?

Voor bezoekers, die op zoek zijn naar een modern hotel in St. Augustine Beach, heeft iBooked.nl meer dan 4 boetiekhotels. Een van de geweldigste boetiekhotels is Castillo Real Resort Hotel, beoordeeld met 8.6/10, tegen €103 per nacht. Nog een boetiekoptie is het 3-sterren La Fiesta Ocean Inn & Suites beoordeeld met 8.6/10 voor €120 per nacht. Hilton Garden Inn Saint Augustine Beach met beoordeling 8.2/10: een 3-sterrenaccommodatie voor €266 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in St. Augustine Beach?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 11 aanbiedingen voor koppels. Andere top opties zijn Hampton Inn Saint Augustine Beach, Americas Best Value Inn St. Augustine en Hilton Garden Inn Saint Augustine Beach.

Welke hotels in St. Augustine Beach zijn goed voor gezinnen?

Volgens 452 beoordelingen van bezoekers zijn er 5 gezinsvriendelijke opties. St. Augustine Island Inn (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, een zwembad en een wasserij voor €65 per nacht. U kunt ook Castillo Real Resort Hotel (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €103 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt 24-uurs receptie, fitnesslessen en een stoomkamer aan.

Welke hotels in St. Augustine Beach vlakbij St. Augustine Beach zijn de beste?

U kunt bij Courtyard By Marriott, beoordeeld met 8.4/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van St. Augustine Beach. Het biedt 24-uurs receptie, conciërgeservice en fitnesslessen aan.

Welke verblijfsplekken in St. Augustine Beach met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 849 beoordelingen zijn er 8 hotels met buitenzwembadden in St. Augustine Beach. Misschien vindt u Quality Inn & Suites St Augustine Beach beoordeeld met 8.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €69 per nacht. Bekijk andere accommodaties: Hilton Garden Inn Saint Augustine Beach, Ocean Breeze Inn en Courtyard By Marriott.

Waar logeren in St. Augustine Beach?

Beste goedkope hotels in St. Augustine Beach

Voor de natuurliefhebbers is er St. Augustine Island Inn, gelegen in de buurt van wandelpaden en parken, dat tevens een goede budgetkeuze is. Een goedkopere optie is Americas Best Value Inn Ocean Inn, dichtbij St. Augustine Beach, dat een zonnedek en een zwembad heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

La Fiesta Ocean Inn And Suites ligt in het centrum van de stad en beschikt over een picknickplaats, een zwembad en mini-golf. Een andere keuzemogelijkheid vlakbij het stadscentrum is Beachfront Bed & Breakfast dat wordt aangeboden inclusief gratis parkeren, een zonnedek en een zwembad.

Luxe en boetiekaccommodatie in St. Augustine Beach

Ocean Gate At Hibiscus Resort is een eerste klasse luxe accommodatie met gratis parkeren, een bubbelbad en een zwembad, dat op 20 minuten rijden van St. George Street ligt. Island South 31 is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 190€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Overweeg een verblijf in Embassy Suites St Augustine Beach Oceanfront Resort met gezinsvriendelijke voorzieningen zoals een golfbaan, een patio en een wellnesscentrum. Quality Inn & Suites is een populair resort met een golfbaan, een bubbelbad en een zwembad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder