Hotels in West Bay

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in West Bay van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig121 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Electric Palace ligt op minder dan 25 minuten loopafstand ervan, terwijl West Bay Cliffs op minder dan 5 minuten te voet vandaan is.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
The GeorgeHerberg
8.2
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Eype beach bevindt zich op zo'n 20 minuten wandelen vanaf het 3-sterren George West Bay.
Vanaf€ 267 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig77 beoordelingen
Eype beach is 25 minuten wandelen en West Bay Methodist Church ligt op 5 minuten wandelen ervandaan.
Vanaf€ 157 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gelegen nabij West Bay Harbour en West Bay Beach het hotel is extra interessant dankzij de sportactiviteiten waaronder duiken, wandelen en mini-golf.
Vanaf€ 146 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in West Bay

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in West Bay zijn de beste?

Er zijn 5 hotels en andere accommodaties in het centrum van West Bay om uit te kiezen. The George, beoordeeld met 8.2/10 is het beste hotel met gratis parkeren, kindermaaltijden en kanoën, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels in West Bay zijn de populairste?

Kies het beste goedkope hotel onder 3 opties in West Bay. The George beoordeeld met 8.2/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in West Bay. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, kindermaaltijden en kanoën.

Welke hotels voor koppels in West Bay zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Ontdek The George beoordeeld met 8.2/10, dat gratis parkeren, kindermaaltijden en kanoën heeft. Het ligt op 2,1 km van Langdon Hill and St Gabriel's Chapel Walk en kost ongeveer €177 per nacht.

Waar logeren in West Bay?

Beste goedkope hotels in West Bay

Voor goedkopere of meer budgetvriendelijke accommodaties in West Bay, een optie om te overwegen is Bridport Arms Hotel, die over huishouden, windsurfen en kanoën, evenals een perfecte locatie op loopafstand van Snack Shack beschikt. The Durbeyfield Guest House is een hotel van de economy class, gelegen op nog geen 0,2 km van het stadscentrum. Misschien wilt u een hotel in de buurt van Sladers Yard Gallery boeken, zoals het budgetvriendelijke Bridport Arms Hotel of The Durbeyfield Guest House.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bezoekers die graag in het centrum van de stad verblijven kunnen hun aandacht vestigen op The George of Bridport Arms Hotel, gunstig gelegen in de buurt van populaire attracties waaronder ook West Bay Harbour. Bridport Arms Hotel is nog één 3-sterren hotel in het stadscentrum dat tevens over huishouden, windsurfen en kanoën beschikt.

U kunt ook The George eens proberen, het ligt dicht bij West Bay Harbour en biedt gratis parkeren, kindermaaltijden en kanoën. Als u dicht bij West Bay Harbour wilt zijn, kies dan voor een hotel zoals The George of Bridport Arms Hotel.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €122, creëert Westpoint Apartments een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in West Bay, zullen blij zijn met Westpoint Apartments en Lyme Bay View. Voor degenen die in West Bay op zakelijk bezoek zijn, is Bridport Arms Hotel een goede optie, gunstig gelegen op 300 meter van het centrum. Bridport Arms Hotel wordt beoordeeld als een van de beste resorts in West Bay, dat huishouden, windsurfen en kanoën biedt.

Meer zienMinder