Hotels in Roybridge

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Roybridge van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
East Park B&B RoybridgeBed & Breakfast
8.2
Geweldig135 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Deze accommodatie ligt naast Glen Roy National Nature Reserve en binnen 10 minuten rijden van Wee Minister en biedt sportactiviteiten zoals kanoën, wandelen en vissen in de omgeving.
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren
Braeburn B&B RoybridgeBed & Breakfast
8.6
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
The Commando Museum is op ongeveer 3 km afstand en Kingussie ligt op 54 km afstand.
Selecteren
Homagen Bed & BreakfastBed & Breakfast
8.2
Geweldig49 beoordelingen
Tulloch Farm ligt op 10 minuten lopen naar het 3-sterren Homagen Bed & Breakfast Roybridge, terwijl Commando Memorial op ongeveer 7 km verderop ligt.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Glen Roy National Nature Reserve en Commando Memorial zijn respectievelijk op 4 km hiervandaan en op circa 7 km van het 4-sterren Birchbank Bed and Breakfast gelegen.
Vanaf€ 184 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig212 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Tulloch Ringing Centre ligt binnen 2 km rijden naar het 4-sterren Glenspean Roybridge, terwijl Cille Choirill Church binnen ongeveer 13 minuten lopen ervandaan ligt.
Vanaf€ 220 /nachtSelecteren
Roy Bridge Hotel RoybridgeHotel
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Gelegen naast Glen Roy National Nature Reserve de accommodatie bestaat uit 9 kamers met terraszichten.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Roybridge

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Roybridge hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 6 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Roybridge. We raden Birchbank Bed & Breakfast als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een fotokopieerapparaat en fietsen, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Roybridge?

Homagen Bed & Breakfast beoordeeld met 7.2/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Roybridge. Deze accommodatie heeft 24 uur bewakingsdienst, boogschieten en wandelen.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Roybridge?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze klanten is Glenspean Lodge Hotel (beoordeling: 8.6/10). Het ligt op 1 km van Achlauchrach en biedt een TV, koffie- en theevoorzieningen in de kamers voor ongeveer €218 per nacht aan.

Waar logeren in Roybridge?

Beste goedkope hotels in Roybridge

Homagen B&B is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Roybridge. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Birchbank Bed & Breakfast, dat op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Tulloch Ringing Centre, zoals het voordelige Birchbank Bed & Breakfast met de prijs vanaf €76.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij The Stronlossit Inn of Homagen B&B zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. The Stronlossit Inn is een ander goed hotel in het centrum van Roybridge, vlakbij St Margaret's.

Kies een hotel naast Glen Roy National Nature Reserve, zoals The Stronlossit Inn op 5 minuten lopen van het stadscentrum. U kunt overwegen het boeken van een hotel in de buurt van St Margaret's, zoals The Stronlossit Inn met een vanaf-prijs van €128.

Luxe en boetiekaccommodatie in Roybridge

Mocht u zichzelf met een beetje luxe in Roybridge willen verwennen, gaat u dan voor de gastvrijheid van Glenspean Lodge Hotel in Roybridge, waar u tevens van een zonneterras, een binnenzwembad en kanoën kunt genieten. Het 4-sterren Glenspean Lodge Hotel is een uitstekend ketenhotel met een zonneterras, een binnenzwembad en kanoën.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u naar Roybridge voor zakelijke doeleinden reist, kan het centraal gelegen Homagen B&B een goede accommodatieoptie voor u zijn. B&B's in Roybridge zijn onder andere Allt Mor en Homagen B&B. Als u op zakenreis bent, kunt u misschien willen verblijven in een hotel dat zakelijke faciliteiten biedt, zoals Birchbank Bed & Breakfast 0.1 km van het stadscentrum.

Meer zienMinder