Hotels in Rosyth

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Rosyth van 50+ aanbieders

Incheckdatum
zo, 21 jul
-
Uitcheckdatum
ma, 22 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
zo, 21 jul
-
Uitcheckdatum
ma, 22 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
zo, 21 jul
-
Uitcheckdatum
ma, 22 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig158 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Dunfermline Palace ligt slechts 1 km afstand van het 3-sterren Hill Park Rosyth en Dundas Castle ligt 7 km van de accommodatie.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het heerlijke Three Bridges Bed & Breakfast Rosyth is op 20 km van de luchthaven Edinburgh en 5 minuten wandelafstand van de Hilton Road bushalte.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Gothenburg, gelegen op slechts 4 km afstand van Forth Bridge, heeft een à la carte restaurant dat Italiaanse gerechten serveert.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het Caledonia House Bed and Breakfast Rosyth is op 25 km van de luchthaven Edinburgh en zeer dicht bij de Carnegie Campus bushalte.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Queensferry Guest House, gesitueerd een wandeling van maar 5 minuten Dunfermline Palace en in het hartje van Dunfermline, biedt 10 kamers aan.
Vanaf€ 470 /nachtSelecteren
Caledonia HotelHotel
8.0
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Pittencrieff Park ligt circa 10 rijminuten verderop, terwijl Pitreavie Golf Club nog geen 10 minuten rijden is.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Rosyth

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Rosyth?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 12 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Rosyth. Gothenburg Hotel, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en kindermaaltijden ter plaatse aan.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Rosyth?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Caledonia Hotel beoordeeld met 7.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een golfbaan, 24-uurs receptie en een stomerij aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €92 per nacht boeken.

Welke hotels in Rosyth zijn goed voor gezinnen?

Volgens 21 beoordelingen van bezoekers zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Caledonia Hotel (beoordeling: 7.0/10): een familiehotel met een golfbaan, 24-uurs receptie en een stomerij voor €92 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Rosyth dicht bij Queensferry Crossing?

U kunt ook Hill Park Hotel met beoordeling 8.0/10 voor ongeveer €87 per nacht. Het ligt op 0,8 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie en huishouden aan.

Waar logeren in Rosyth?

Beste goedkope hotels in Rosyth

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Gothenburg Hotel met een vanaf-prijs van €48 per kamer. Gothenburg Hotel is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 650 meter van het hart van Rosyth. Reizigers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het centrum van Rosyth kunnen een hotel kiezen in de buurt van Dunfermline Palace zoals Gothenburg Hotel, een budgethotel dat op ongeveer 5 minuten lopen van de plek ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Rosyth zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals Hill Park Hotel, een strand locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Gothenburg Hotel is een andere centrale optie die zich op 10 minuten lopen van het hart van Rosyth bevindt.

U kunt ook Gothenburg Hotel eens proberen, het ligt dicht bij Dunfermline Palace en biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en kindermaaltijden. Om op loopafstand van 10 minuten van Queensferry Crossing te verblijven kies dan voor Hill Park Hotel.

Luxe en boetiekaccommodatie in Rosyth

Gothenburg Hotel is een luxe hotel gelegen op 650 meter van het centrum van Rosyth.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Rosyth bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Carvetii - Clark House - Spacious Ground Floor Flat. Hilton Wynd Apartment biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met gratis parkeren, een golfbaan en windsurfen. Gezinnen met kinderen, die naar Rosyth reizen, kunnen overwegen om in een hotel als Caledonia Hotel te verblijven, dat een golfbaan, 24-uurs receptie en een stomerij heeft te bieden. Caledonia Hotel is een populaire badplaats die ook een golfbaan, 24-uurs receptie en een stomerij biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Rosyth te hebben verkend.

Meer zienMinder