Hotels in Lichfield

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Lichfield van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig516 beoordelingen
Kaart
3.6 km van Stadscentrum3.1 km van Footherley Working Mens Club
Het 3-sterren Holiday Inn Express Lichfield, An Ihg biedt reizigers een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden en ligt in een zaken gedeelte 3 km naar de Erasmus Darwin House.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig204 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum500 meter van Lichfield Cathedral
Het charmante Cathedral, gelegen binnen gemakkelijke toegang tot een treinstation, is ook op 5 wandelafstand van de Erasmus Darwin House.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig369 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum200 meter van Lichfield Arts
Het Best Western Lichfield City Centre The George, gesitueerd op ongeveer 5 lopen van het Beacon Park en in het hart van Lichfield, biedt 45 kamers aan.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
St Johns House LichfieldBed & Breakfast
8.2
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum200 meter van Gallery 14
The Green Fairies Lichfield ligt op circa 3 km rijden van het 4-sterren St Johns House Lichfield Bed and Breakfast en Lichfield Methodist Church Tea Room ligt binnen 5 minuten wandelen vanaf de accommodatie.
Vanaf€ 140 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum800 meter van Enots Sports & Social Club
Gelegen naast The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints, een hotel is op ongeveer 2 km afstand van Samuel Johnson Birthplace Museum.
Vanaf€ 160 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
3.8 km van Stadscentrum1.9 km van Whittington Heath Golf Club
The Old Guildhall Prison Cells is op een autorit van slechts 10 minuten van een hotel, terwijl de luchthaven Birmingham is 35 km ervandaan.
Vanaf€ 234 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum1.6 km van Lichfield Cathedral
Het 3-sterren Hedgehog By Innkeeper'S Collection Lichfield is gevestigd alleen 2 km afstand van Curborough Hall Farm Countryside Centre en alleen 2 km van St Mary's in the Market Square.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
Premier Inn Lichfield North EastHotel
7.4
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
5.6 km van Stadscentrum
Het Premier Inn Lichfield North East is een perfecte vakantieplek op ongeveer 7 km van de Kathedraal van Lichfield en andere bezienswaardigheden van Lichfield.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
Pipe Hill HouseBed & Breakfast
7.4
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum2.0 km van Skittle Alley Hire
U bent van harte welkom in een Romeins gebouw van het luxe hotel, gelegen in de buurt van Lichfield Cathedral.
Selecteren

FAQ over hotels in Lichfield

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Lichfield zou je aanbevelen?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Aparthotel, beoordeeld met 8.4/10, tegen €145 per nacht.

Welke hotels in Lichfield hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 516 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Lichfield. Het beste hotel in het centrum van Lichfield is The Cathedral Hotel, beoordeeld met 7.2/10, biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en krantenservice aan. Best Western City Centre The George Hotel met beoordeling 8.0/10 en St Johns House, beoordeeld met 7.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Lichfield zijn de populairste?

The Cathedral Hotel beoordeeld met 7.2/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Lichfield. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, 24-uurs receptie en krantenservice.

Wat zijn de beste romantische hotels in Lichfield?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Holiday Inn Express beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat 24-uurs receptie, ledikanten en een businesscentrum aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €89 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Lichfield?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Lichfield. The Cathedral Hotel (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en krantenservice voor €89 per nacht. Holiday Inn Express, beoordeeld met 8.0/10, is ook een goede optie met 24-uurs receptie, ledikanten en een businesscentrum. U kunt een individuele, moderne en en-suite kamer voorzien van wi-fi, een TV en een bank voor ongeveer €89 per nacht boeken.

Welke hotels in Lichfield naast Kathedraal van Lichfield zijn de beste?

IBooked.nl biedt 3 hotels naast Kathedraal van Lichfield. Ontdek een goede optie in Lichfield, zoals The Cathedral Hotel (beoordeling: 7.2/10) voor €132 per night. Deze 3-sterrenaccommodaties biedt een locatie op 10 minuten lopen van de bezienswaardigheid en heeft gratis parkeren, 24-uurs receptie en krantenservice.

Waar logeren in Lichfield?

Beste goedkope hotels in Lichfield

Coppers End Guest House is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Lichfield.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om de lange ritten naar het centrum van de stad te vermijden boekt u St Johns House Lichfield, een luxe accommodatie met gratis parkeren en een golfbaan, die 600 meter verderop ligt.

Als u in Lichfield in de buurt van populaire toeristische attracties zoals het theater en de kathedraal wilt verbliven, dan is Best Western George Hotel op loopafstand hiervandaan en 250 meter van Lichfield Heritage Centre.

Luxe en boetiekaccommodatie in Lichfield

Als u tijdens uw verblijf in Lichfield een luxe 4-sterren hotel wilt boeken, dan is Netherstowe House Hotel een goede optie.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor reizigers die van plan zijn om Lichfield met hun gezin te bezoeken, denk aan Holiday Inn Express Lichfield naast Showcase Cinema, Walsall, een kindvriendelijk hotel met gratis parkeren, een golfbaan en een tennisveld. Wychnor Park Country Club By Diamond Resorts wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Lichfield, dat een sauna, een binnenzwembad en wandelen biedt.

Meer zienMinder