Hotels in Malatya

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Malatya van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig97 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het uitnodigende Movenpick Hotel ligt op 23 minuten rijden van de luchthaven Malatya Erhac en biedt een binnenzwembad en 2 restaurants.
Vanaf€ 43 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum1.8 km van Museum of Malatya
Het Yze Pirlanta ligt circa 16 minuten lopen van Malatya Baskonaklar Ethnography Museum en lokt gasten met Turkse stoombaden, een overdekt zwembad en kleedkamers.
Vanaf€ 21 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed36 beoordelingen
Kaart
8.4 km van Stadscentrum
Het luxe Anemon ligt in het zakendistrict en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 21 /nachtSelecteren
Kaart
1000 meter van Stadscentrum1.2 km van Museum of Malatya
Gelegen naast Turgut Ozal Tabiat Parki de accommodatie bestaat uit 54 kamers met stadszichten.
Vanaf€ 29 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Gasten van het rookvrije Ramada Plaza Altin Kayisi in Malatya worden uitgenodigd een duik te nemen in een binnenzwembad en te ontspannen in een stoomcabine, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 36 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum700 meter van Museum of Malatya
Het 4-sterren Hanem ligt op 35 km van de luchthaven Malatya Erhac en verwelkomt gasten met een cadeauwinkel en een restaurant.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
Avsar HotelHotel
10.0
Perfect1 beoordeling
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Museum van Malatya ligt binnen 25 minuten rijden van het elegante Avsar en Tekbir Camii ligt op nog geen 3 km van de accommodatie.
Vanaf€ 27 /nachtSelecteren
Grand Aksac HotelHotel
7.2
Heel goed12 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum600 meter van Museum of Malatya
Museum van Malatya en Tekbir Camii zijn respectievelijk op ongeveer 900 meter afstand en op slechts 1 km rijden naar het rookvrije Grand Aksac gelegen.
Selecteren
Yeni HotelHotel
8.0
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum1.0 km van Museum of Malatya
Etnografisch Museum van Malatya ligt op een 10-minuten van het Yeni, terwijl Tekbir Camii op minder dan 20 minuten te voet vandaan ligt.
Vanaf€ 29 /nachtSelecteren
Divalin HotelHotel
Het 4-sterren Divalin met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 25 km van de luchthaven Malatya Erhac.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
Movenpick Malatya HotelHotel
Kaart
7.1 km van Stadscentrum
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Cıtykent Hotel MalatyaHotel
Kaart
1000 meter van Stadscentrum1000 meter van Museum of Malatya
Een hotel is op sechts 25 minuten wandelafstand van Beydagi Tabiat Parki en ligt in de nabijheid van Ismet Inonu Heykeli.
Vanaf€ 29 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Malatya

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Malatya?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 35 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Malatya. Anatolia Hotel, gelegen op 0,8 km van het stadscentrum, biedt stoombaden, gratis pendeldienst en 24 uur bewakingsdienst ter plaatse aan. Yeni Hotel met beoordeling 8.4/10 en City Kent Hotel, beoordeeld met 7.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Malatya zijn de beste?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Malatya. Het beste goedkope hotel is Palace Hotel met beoordeling 8.6/10, dat vanaf €14 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, conciërgeservice en in het restaurant aanbiedt. Een ander aanbevolen hotel is City Kent Hotel met beoordeling 7.6/10, dat €27 per nacht kost. Het biedt een minibar en een TV in de kamers aan.

Wat zijn de beste 5-sterrenhotels in Malatya?

IBooked.nl stelt u meer dan 4 luxe opties voor om in Malatya te logeren. Movenpick Hotel met beoordeling 8.8/10 biedt stoombaden, een stomerij en huishouden, evenals comfortabele kamers, moderne kamers en luchtgekoelde kamers met airconditioning, wi-fi en een bureau.

Wat zijn de top boetiekhotels in Malatya?

Voor klanten, die op zoek zijn naar een modern hotel in Malatya, heeft iBooked.nl meer dan 3 boetiekhotels. Nog een boetiekoptie is het 4-sterren Yze Pirlanta Hotel beoordeeld met 7.6/10 voor €34 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Malatya zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 12 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Palace Hotel (beoordeling: 8.6/10) ter koste van €14 per nacht, gelegen op 2 km van Buhara camii. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, conciërgeservice en in het restaurant samen met 24-uurs receptie, een stomerij en wasserij aan. Klanten kunnen een kamer vanaf €14 per nacht boeken. Anemon Malatya met beoordeling 7.6/10 is ook een gode 5-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt Turkse stoombaden, 24-uurs receptie en aerobicslessen, evenals een binnenzwembad en een seizoensgebonden buitenzwembad aan. U kunt deze accommodatie in Malatya voor ongeveer €39 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hanem Hotel en Yeni Hotel.

Welke hotels in Malatya zijn goed voor gezinnen?

U kunt ook Ramada Plaza By Wyndham Altin Kayisi (beoordeling: 8.8/10) voor ongeveer €44 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een stomerij, parkeerservice en een businesscentrum aan.

Welke hotels in Malatya vlakbij MalatyaPark-winkelcentrum zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenMovenpick Hotel (beoordeling: 8.8/10) leuk. Het biedt stoombaden, een stomerij en huishouden aan en ligt op 5 minuten lopen van MalatyaPark-winkelcentrum. U kunt ook Yze Pirlanta Hotel met beoordeling 7.6/10 voor ongeveer €34 per nacht. Het ligt op 0,7 km van de bezienswaardigheid en biedt pendeldienst, een stomerij en huishouden aan.

Welke hotels in Malatya met buitenzwembadden zijn de beste?

Klanten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Ramada Plaza By Wyndham Altin Kayisi (beoordeling: 8.8/10) voor €44 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs roomservice, parkeerservice en conciërgeservice, evenals een stomerij, parkeerservice en een businesscentrum.

Waar logeren in Malatya?

Beste goedkope hotels in Malatya

Budget hotels zijn te vinden in de nieuwe Battalgazi wijk, zo kunt u een verblijf bij Grand Sinan Hotel of Malatya Palace Hotel overwegen, deze accommodaties hanteren vanaf-prijzen van 27€ en 18€ respectievelijk.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Sportliefhebbers, die graag tafeltennis, biljart en tennis willen proberen, moeten denken aan een verblijf in Avsar met kamerprijzen vanaf 30€. Om in het centrum te logeren, boek een kamer in Yeni Hotel. Bent u geïnteresseerd in een verblijf in de Battalgazi wijk, dan is Kircuval Hotel op circa 15 minuten lopen van Museum van Malatya uw aandacht waard.

Voor een verblijf in de buurt van Malatya İnönü-stadion, denk aan het boeken van een kamer in Malatya Has Hotel.

Luxe en boetiekaccommodatie in Malatya

Als u op zoek bent naar een eersteklas hotel, overweeg dan een verblijf bij het 5-sterren Ramada Plaza Malatya Altin Kayisi of bij het 5-sterren Doubletree By Hilton Malatya. Reizigers die graag bij een boutique hotel verblijven, kunnen het beste Anatolia Boutique nabij Şire Bazaar (Dried Apricot Bazaar) boeken, dat tevens een zonterras, een sauna en een binnenzwembad biedt. Als u op zoek naar comfort en betrouwbare service bent, boek dan het 5-sterren Remark Hill Hotel Malatya.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Reizigers die op zoek zijn naar een B&B vinden rust in Jp Apart, gelegen op 10 minuten lopen van het centrum van de stad. Een goed kindvriendelijk hotel is Grand Akkoza Hotel, dat wordt geleverd met gratis parkeren en een sauna. Als u specifiek geïnteresseerd in tennis, tafeltennis en biljart bent, boek dan een resort zoals Anemon Malatya Hotel bij Orduzu Pinarbasi Mesire Alani, dat op slechts 20 minuten loopafstand ligt.

Meer zienMinder