Hotels in Gambarogno

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Gambarogno van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
La RivaHotel
8.2
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Het Riva Beach Club I Boutique Hotel I Restaurant ligt binnen 3 km rijden van Botanische Tuin Otto Eisenhut en beschikt over een à la carte restaurant en een buffet ontbijt.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig53 beoordelingen
Chiesa dei Santi Pietro e Paolo en Botanische Tuin Otto Eisenhut zijn respectievelijk binnen 5 minuten wandelen ervan en op slechts 2 km rijden van het 3-sterren Bellavista gelegen.
Vanaf€ 228 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Op 4 km van Locarno–Madonna del Sasso funicular kunnen gasten genieten van Italiaanse gerechten in het à la carte restaurant van het Al Grottino Gambarogno.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Gambarogno

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels zijn de beste in Gambarogno?

La Riva beoordeeld met 8.2/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Gambarogno. Deze accommodatie heeft pendeldienst, kindermaaltijden en windsurfen.

Welke boetiekhotels in Gambarogno zou je aanbevelen?

Een van de geweldigste boetiekhotels is La Riva, beoordeeld met 8.2/10, tegen €119 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Gambarogno?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Bellavista beoordeeld met 8.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat windsurfen, duiken en kanoën aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €261 per nacht boeken.

Welke hotels in Gambarogno zijn goed voor gezinnen?

Al Grottino (beoordeling: 9.6/10): een familiehotel met gratis parkeren, huishouden en kindermaaltijden voor €189 per nacht. U kunt ook La Riva (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €119 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt pendeldienst, kindermaaltijden en windsurfen aan.

Waar logeren in Gambarogno?

Beste goedkope hotels in Gambarogno

Als u een budgethotel in Gambarogno nodig heeft, heeft Riva Beach Club I Boutique Hotel I Restaurant goedkope kamers voor €156 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Riva Beach Club I Boutique Hotel I Restaurant in het centrum van Gambarogno hebben. Gelegen nabij Lido Locarno Riva Beach Club I Boutique Hotel I Restaurant is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €156.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een familievakantie naar Gambarogno plant, overweeg dan een verblijf in gezellige appartementen, zoals Casa Eva of Casa Eva, die zich in het centrum van de stad bevinden. Cs Casa Serena en Casa Eva zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Overweeg een verblijf aan Al Grottino, waar u op 10 minuten loopafstand van Botanische Tuin Otto Eisenhut bent. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Gambarogno willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Botanische Tuin Otto Eisenhut boeken, bijvoorbeeld, Al Grottino dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Gambarogno

Riva Beach Club I Boutique Hotel I Restaurant is een boutique hotel op loopafstand van Sacromonte e Santuario Madonna del Sasso. Hotel Bellavista biedt windsurfen, duiken en kanoën plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Cs Casa Serena appartement ligt in het centrum van Gambarogno en beschikt over windsurfen, snorkelen en kanoën. Casa Rustica is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Gambarogno, waaronder Santa Maria degli Angeli. Als u met uw gezin op vakantie bent, kunt u het beste bij Al Grottino of Riva Beach Club I Boutique Hotel I Restaurant logeren, waar ook de gezinsgeoriënteerde faciliteiten aanwezig zijn. Riva Beach Club I Boutique Hotel I Restaurant is een gezellig resort hotel in Gambarogno, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals pendeldienst, kindermaaltijden en windsurfen belangrijk vinden.

Meer zienMinder