Hotels in Omarama

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Omarama van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
In het 4-sterren Sierra Motel And Apartments kunnen gasten genieten van verschillende activiteiten, waaronder sneeuwskiën, wandelen en fietsen.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig102 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Distinction Heritage Gateway Omarama biedt mountainbiken en wandelen op het terrein en heeft een eersteklas ligging een wandeling van 5 minuten van Ladybird Hill Vineyard.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Ahuriri Motels ligt binnen gemakkelijke toegang tot Clay Cliff Lane en beschikt over 13 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Totara Peak Gallery is ongeveer 9 minuten lopen van het rookvrije Top10.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Gelegen op amper 550 meter verwijderd van Quailburn Woolshed heeft het 4-sterren Bigsky Motels Omarama 8 kamers.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed39 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Countrytime is een perfect 2-sterren accommodatie gelegen slechts 10 lopen van Hot Tubs Omarama en ongeveer 17 loopafstand van Omarama Sheep Statue.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
Bigsky Bed And Breakfast OmaramaBed & Breakfast
8.2
Geweldig9 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Bigsky Bed And Breakfast ligt op ongeveer 5 minuten van Totara Peak Gallery en op slechts 10 minuten wandeling van Omarama Airport en beschikt over een tennisveld, een terras en een patio.
Vanaf€ 153 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Omarama

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Omarama zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 144 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Omarama. We raden Heritage Gateway Hotel als het beste hotel met een golfbaan, 24-uurs receptie en ledikanten, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum. Sierra Motel And Apartments met beoordeling 8.0/10 en Ahuriri Motels, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Omarama?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Omarama. Heritage Gateway Hotel met beoordeling 7.8/10 is een goede optie, gelegen op 0,8 km van Totara Peak Gallery. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een golfbaan, 24-uurs receptie en ledikanten profiteren. Bezoekers vinden ook eerste klas service leuk. Ahuriri Motels, dat €78 per nacht kost, is een andere goede optie voor een fotokopieerapparaat, een wasserij en strijken met beoordeling 8.4/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Omarama?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Heritage Gateway Hotel, beoordeeld met 7.8/10, dat een golfbaan, 24-uurs receptie en ledikanten heeft. Het is op 600 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €79 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Omarama dicht bij Omarama Airport?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersCountrytime Hotel (beoordeling: 6.6/10) leuk. Het biedt 24-uurs receptie en in het restaurant aan en ligt op 10 minuten lopen van Omarama Airport. U kunt ook Ahuriri Motels met beoordeling 8.4/10 voor ongeveer €78 per nacht. Het ligt op 0,5 km van de bezienswaardigheid en biedt wasserij en room service aan.

Waar logeren in Omarama?

Beste goedkope hotels in Omarama

Een budgetlogement vindt u bij Ahuriri Motels voor €89 per nacht of bij Countrytime Hotel, dat €63 per overnachting in rekening brengt. Countrytime Hotel is een budgethotel op 10 minuten lopen van het centrum. Reizigers die op zoek zijn naar accommodatie in de buurt van Totara Peak Gallery treffen daar een groot aantal leuke goedkope hotels zoals Ahuriri Motels en Countrytime Hotel.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wanneer u in het centrum van Omarama gaat verblijven, overweegt u het logeren bij Countrytime Hotel met kamerprijzen vanaf €63. Het 3-sterren Ahuriri Motels in het hart van Omarama biedt comfortabele accommodatie voor circa €89 per nacht.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van GlenCraigs Clothing, zoals Ahuriri Motels, dat €89 per nacht kost. Bent u geïnteresseerd in de bezienswaardigheden van Omarama, kies dan een hotel nabij Ladybird Hill Vineyard, zoals Ahuriri Motels op loopafstand van 10 minuten ervandaan.

Luxe en boetiekaccommodatie in Omarama

Voor een luxe vakantie in Omarama kunt u overwegen een kamer te boeken in het 4-sterren hotel, zoals Sierra Motel And Apartments, op slechts een korte wandeling van Wrinkly Rams. Het 3-sterren Ahuriri Motels is een populair ketenhotel dat op circa 0.6 km van het centrum van Omarama ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u voor zaken naar Omarama reist, kiest u voor Heritage Gateway Hotel, een 3-sterren hotel met een golfbaan en wandelen, waar de prijzen bij €86 per overnachting beginnen. Sierra Motel And Apartments is een populaire badplaats die ook een golfbaan, sneeuwskiën en wandelen biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Omarama te hebben verkend.

Meer zienMinder