Hotels in Maccagno

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Maccagno van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig243 beoordelingen
Het Albergo Paradiso ligt op slechts 8 minuten loopafstand van Museo Civico Parisi Valle en biedt een buitenzwembad en mountainbiken en tafeltennis in de omgeving.
Vanaf€ 161 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig124 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
De kamers van het Torre Imperiale liggen binnen 6 minuten wandelafstand van Chiesa di Santo Stefano en bieden uitzicht op het meer.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Residenza Ai Ronchi 1 2 6 Maccagno heeft een buitenzwembad en 8 kamers en is gelegen amper 300 meter van Chiesa di San Sebastiano.
Vanaf€ 163 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het Camp By Maggiore Suites Maccagno, gelegen op korte rijafstand van 10 minuten van Santuario della Madonna del Carmine, beschikt over 52 kamers, een terras, een patio en een tuin.
Vanaf€ 138 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed13 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het Appartamenti Emmaus biedt uitzicht op het meer, samen met een tennisveld, een terras en een speelgedeelte, en ligt in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
Albergo MaccagnoBed & Breakfast
8.2
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Chiesa di Santo Stefano ligt op slechts 5-minuten wandelafstand van het Albergo, terwijl Parco Giona op 10 minuten lopen ligt.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Maccagno

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Maccagno zijn de beste?

Residenza Ai Ronchi 1 2 6, gelegen op 0,6 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een zonneterras en een seizoensgebonden buitenzwembad ter plaatse aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Maccagno?

Er zijn meer dan 5 goedkope top accommodaties in Maccagno. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Torre Imperiale, beoordeeld met 7.0/10, dat €112 per nacht kost en 24 uur bewakingsdienst, huishouden en boodschappen dienst aanbiedt. Albergo Paradiso is ook een goede keuze met beoordeling 7.4/10 voor €132 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Maccagno?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Albergo Paradiso beoordeeld met 7.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat ledikanten, een businesscentrum en windsurfen aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €132 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Maccagno?

Golfo Gabella (beoordeling: 8.2/10) biedt een zonnedek, fitnesslessen en een sportschool aan. Het ligt 4,9 km van Wonderwood. Gasten kunnen van Italiaanse keuken bij Il Cinzanino restaurant genieten. U kunt ook Albergo Paradiso (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €132 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt ledikanten, een businesscentrum en windsurfen aan.

Welke hotels in Maccagno niet ver van Santuario della Madonna della punta zijn de beste?

Om niet ver van Santuario della Madonna della punta te verblijven, logeer in Albergo Paradiso (beoordeling: 7.4/10), dat op een 10-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt ledikanten, een businesscentrum en windsurfen aan. Gasten kunnen Italiaanse keuken, Noord-Italiaanse keuken en Lombardische keuken bij het Ristorante Maccagno restaurant in de buurt.

Wat zijn de beste hotels in Maccagno met buitenzwembadden?

Als u zoekt naar een accommodaite met een buitenzwembad, zijn er 3 accommodaties om eruit te kiezen. Gasten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Albergo Paradiso (beoordeling: 7.4/10) voor €132 per nacht. Deze accommodatie heeft fietsverhuur, fietsgebruik en express uitcheckdienst, evenals ledikanten, een businesscentrum en windsurfen.

Waar logeren in Maccagno?

Beste goedkope hotels in Maccagno

Ostello Casa Emmaus biedt windsurfen, duiken en wandelen, bovendien zal dit verblijf u niet te veel kosten. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Camping Lido Maccagno in het centrum van Maccagno Inferiore hebben. Ostello Casa Emmaus is een betaalbare woning gelegen op 550 meter van Santuario della Madonna della punta.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Vista Maccagno een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Maccagno Inferiore, tevens beschikt het over gratis parkeren en een zonneterras. Het gelegen nabij Apicoltura Veddasca Apartment Lake Maggiore - Gelsomino is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Kies voor een verblijf bij Camping Lido Maccagno, dat over 24 uur bewakingsdienst, windsurfen en kanoën beschikt en op circa 10 minuten lopen van Santuario della Madonna della punta ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Er zijn 14 budgetappartementen zoals Locazione Turistica Garibaldi - Mgn145 voor gepassioneerde reizigers. Denk aan een verblijf in Casa Mariarosa of Casa Augusta, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Voor zakelijke of grote evenementen, denk aan het boeken van een kamer in Camping Lido Maccagno in Maccagno Inferiore, dat 24 uur bewakingsdienst, windsurfen en kanoën heeft. Camping Lido Maccagno is een geweldig resort voor reizigers naar Maccagno Inferiore die hun vakantie met 24 uur bewakingsdienst, windsurfen en kanoën willen doorbrengen.

Meer zienMinder