Hotels in Stemnitsa

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Stemnitsa van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig143 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Prodromou-klooster is op kleine 2 km en Zakynthos ligt op 108 km afstand.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het traditionele Archontiko Tis Zois Stemnitsa is gevestigd op minder dan 3 km afstand naar Loussios-kloof en op minder dan 3 km van Ancient Gortys.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het traditionele Guesthouse heeft een open haard, BBQ-voorzieningen en een tuin, die de gasten helpen zich te vermaken op de rustige locatie.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
MpelleikoPension
8.4
Geweldig102 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Openluchtwaterkrachtmuseum is op 4 km verwijderd van een pension, terwijl de luchthaven Kalamata Captain Vassilis Constantakopoulos is 85 km ervandaan.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Deze in Stemnitsa gelegen 6-kamer woning is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Open Air Water-Power Museum.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig53 beoordelingen
In het 4-sterren Tsarbou Guesthouse kunt u verschillende activiteiten ondernemen, zoals mountainbiken, wandelen en paardrijden.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig19 beoordelingen
Loussios-kloof bevindt zich 2 km, terwijl Lousios Gorge Hiking 3 km ervandaan ligt.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed19 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Lousios Gorge Hiking en Old Monastery Filosofou Παλαιά Μονή Φιλοσόφου zijn respectievelijk 3 km verderop en 3 km afstand van het Kanto'S gelegen.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Stemnitsa

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Stemnitsa zijn de beste?

Er zijn 8 hotels en andere accommodaties in het centrum van Stemnitsa om uit te kiezen. Archontiko Kolokotroni, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, massage en wandelen ter plaatse aan. Mpelleiko met beoordeling 9.4/10 en Gartagani Guest House, beoordeeld met 9.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Stemnitsa?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Stemnitsa. Een van de beste goedkope hotels is Gartagani Guest House, beoordeeld met 9.6/10, dat €55 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en een speelzaal aanbiedt. Tsarbou Guesthouse beoordeeld met 9.2/10 is nog een goed hotel, dat een zonnedek, wandelen en paardrijden aanbiedt en €61 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Stemnitsa zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Archontiko Tis Zois, beoordeeld met 8.8/10, dat gratis parkeren en 24-uurs receptie heeft. Het is op 350 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €52 per nacht. Andere top opties zijn Guesthouse en Mpelleiko.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Stemnitsa?

Mpelleiko (beoordeling: 9.4/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en ledikanten voor €83 per nacht. U kunt ook Guesthouse (beoordeling: 9.6/10) voor ongeveer €80 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en kanoën aan.

Waar logeren in Stemnitsa?

Beste goedkope hotels in Stemnitsa

Als u op zoek bent naar een goedkope plek om te verblijven, overweeg dan Tsarbou Guesthouse, dat een handige optie tussen andere 3 goedkope hotels in Stemnitsa is. Als u voor een budgetaccommodatie in Stemnitsa kiest, kunt u een kamer boeken in Gartagani Guest House, een betaalbaar hotel op 400 meter van het stadscentrum. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Offshore Hydropower Museum, zoals het voordelige Tsarbou Guesthouse met de prijs vanaf €65.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het meeste van het bruisende nachtleven van Stemnitsa maakt u mee als u voor een verblijf in het centrum kiest, bij een hotel zoals Tsarbou Guesthouse of Archontiko Kolokotroni. Archontiko Kolokotroni is een 3-sterren accommodatie, gelegen op loopafstand van 10 minuten van het drukke stadscentrum.

U kunt ook Gartagani Guest House eens proberen, het ligt dicht bij Gerousia en biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en een speelzaal. Gartagani Guest House en Guesthouse zijn de geweldige logeeropties dicht bij Gerousia, op 400 meter van het centrum van Stemnitsa.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

De zakenreiziger kan inchecken in Gartagani Guest House of Archontiko Tis Zois in Stemnitsa. Guesthouse is een geweldig resort voor reizigers naar Stemnitsa die hun vakantie met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en kanoën willen doorbrengen.

Meer zienMinder