Hotels in Steinhude

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Steinhude van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
St. Petruskirche Steinhude bevindt zich slechts 11 loopminuten verderop, terwijl Wilhelmstein 3 km verderop ligt.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Nanis Hotel&Appartements is genesteld in het centrum van Steinhude en 4 km van Weisse Dune.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Inselfestung Wilhelmstein ligt op slecht 3 km afstand van het 4-sterren Nella Parkhotel en Insect Museum and Butterfly Farm Steinhude ligt slechts 7 loopafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
HafenmeistereiHotel
8.4
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Steinhuder Meer Nature Park en Badeinsel zijn respectievelijk rond 11 minuten te voet ervandaan en op een 12 minuten loopafstand van het 4-sterren Hafenmeisterei Hotel Seinsche gelegen.
Vanaf€ 156 /nachtSelecteren
Haus OttenlockPension
8.6
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Haus Ottenlock ligt in het centrum van Steinhude en biedt snelle toegang tot de Steinhuder Meer Nature Park slechts 11 minuten lopen.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren
Inselresort WilhelmsteinBed & Breakfast
8.2
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
3.9 km van Stadscentrum
Het Inselresort Wilhelmstein Steinhude is gevestigd slechts 3 km verwijderd van Saint Nicolai Kirche en circa 7 km verwijderd van Ju-52-Museum.
Vanaf€ 195 /nachtSelecteren
Hotel Kranenborgh SteinhudeHotel
8.2
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Naar Fischer- und Webermuseum Steinhude mit Spielzeugmuseum kan men gemakkelijk lopen, Badeinsel ligt rond 15 minuten lopen vandaan.
Vanaf€ 139 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Steinhude

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Steinhude?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 27 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Steinhude. We raden Nella Parkhotel als het beste hotel met gratis parkeren, kanoën en wandelen, gelegen op 1 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Steinhude?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Maris Hotel, beoordeeld met 6.6/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en bowlen heeft. Het is op 900 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €149 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Steinhude?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Steinhude. Hotel Seinsche Am Meer (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met windsurfen, wandelen en fietsen voor €174 per nacht. Nella Parkhotel, beoordeeld met 5.4/10, is ook een goede optie met gratis parkeren, kanoën en wandelen. U kunt een moderne en gezellige kamer voorzien van TV met satellietkanalen, een balkon en een zitruimte voor ongeveer €134 per nacht boeken.

Wat zijn de populairste accommodaties in Steinhude dicht bij Steinhuder Meer Nature Park?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersMaris Hotel (beoordeling: 6.6/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en bowlen aan en ligt op 10 minuten lopen van Steinhuder Meer Nature Park.

Waar logeren in Steinhude?

Beste goedkope hotels in Steinhude

Haus Ottenlock is een hoog beoordeeld 3-sterren budgethotel met gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen, verder is er Cafe Heimathafen in de buurt. Haus Ottenlock is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 700 meter van het hart van Steinhude. Reizigers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het centrum van Steinhude kunnen een hotel kiezen in de buurt van Sankt Hedwig zoals Haus Ottenlock, een budgethotel dat op ongeveer 15 minuten lopen van de plek ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Steinhude is een geweldige plaats om te bezoeken, met 4 hotels in het centrum van de stad, waaronder Hotel Nanis en Hotel Seinsche Am Meer. Hotel Seinsche Am Meer is een bekende 4-sterrenaccommodatie, gesitueerd in het hart van de stad.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Ev.-Luth. Petruskirche-Steinhude, zoals Hotel Nanis, dat €77 per nacht kost. Bezoekers die nabij Ev.-Luth. Petruskirche-Steinhude willen verblijven zullen een keuze hebben uit 5 hotels beschikbaar in het centrum van Steinhude, zoals Hotel Nanis en Maris Am Steinhuder Meer.

Luxe en boetiekaccommodatie in Steinhude

Het 4-sterren Hotel Seinsche Am Meer met windsurfen, wandelen en fietsen is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Haus Kranenborgh is een betaalbaar appartement op 1100 meter van Insect Museum and Butterfly Farm Steinhude. Haus Kranenborgh is een B&B accommodatie op ongeveer 0.5 km van het stadscentrum, die gratis prive parkeerplaatsen en mini-golf biedt. Zakenreizigers in Steinhude kunnen het beste een reservering bij Haus Ottenlock maken zodat ze binnen 700 meter van het centrum verblijven. Hotel Seinsche Am Meer is een populair resort met windsurfen, wandelen en fietsen voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder