Hotels in Klink

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Klink van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig215 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Seehotel Schloss is 6 km van St. Marien Church te vinden en biedt 64 kamers, een bubbelbad, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad aan.
Vanaf€ 200 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Sembziner Hof Klink is op 75 km van de luchthaven Rostock-Laage en ongeveer 10 minuten wandelen van de Sembzin bushalte.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Kells Appartements biedt uitzicht op het meer en beschikt over een à la carte restaurant en lokale keuken.
Vanaf€ 224 /nachtSelecteren
Seeresidenz KlinkAparthotel
8.4
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Bootsurlaubinfo ligt op minder dan 3 km afstand van het stijlvolle Seeresidenz Klink Aparthotel, terwijl Klink Castle 5 minuten lopen ligt.
Vanaf€ 166 /nachtSelecteren
Sea You KlinkHotel
8.6
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het ligt tevens op slecht 3 km van Wienpietschseen.
Vanaf€ 182 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Klink

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Klink hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 181 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Klink. Seehotel Schloss met een wellnesscentrum, huishouden en een businesscentrum is beoordeeld met 8.2/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum. Een ander goed hotel in het centrum van Klink is Seeresidenz Klink, dat moderne kamers, stijlvolle kamers en hedendaagse kamers met een vlakscherm TV, een balkon en een TV aanbiedt. U kunt een kamer in deze 4-sterrenaccommodatie voor ongeveer €130 per nacht boeken.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Klink?

Hotel Sembziner Hof met beoordeling 5.6/10 is een geweldige keuze, omdat het gratis parkeren, huishouden en kindermaaltijden samen met 24-uurs receptie en fietsverhuur aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Klink?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Seeresidenz Klink beoordeeld met 9.0/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een spa-centrum, een sportschool en een solarium aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €130 per nacht boeken. Misschien vindt u ook Seehotel Schloss (beoordeling: 8.2/10) leuk. Het biedt comfortabele kamers, elegante kamers en moderne kamers met een zitruimte, een bureau en een TV aan.

Welke hotels in Klink zijn goed voor gezinnen?

Hotel Sembziner Hof (beoordeling: 5.6/10): een familiehotel met gratis parkeren, huishouden en kindermaaltijden voor €84 per nacht.

Waar logeren in Klink?

Beste goedkope hotels in Klink

Als u een budgethotel in Klink nodig heeft, heeft Hotel Sembziner Hof goedkope kamers voor €91 per nacht. Ferienwohnungen Klink See 9240 is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Hotel Sembziner Hof is een betaalbare accommodatie op loopafstand van 10 minuten van Mecklenburgischer Meilenstein.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Klink is een geweldige plaats om te bezoeken, met 3 hotels in het centrum van de stad, waaronder Hotel Schloss Klink en Gutshaus Am Schloss Klink. Het 3-sterren Gutshaus Am Schloss Klink is een goede optie wanneer u in het centrum van Klink wilt verblijven.

Als u liever de stad verkent, verblijf dan bij Hotel Schloss Klink, want het biedt de nabijheid van Klink Castle, gelegen op 450 meter van het stadscentrum van Klink. Het 4-sterren Hotel Schloss Klink ligt op 5 minuten lopen van Klink Castle, zeer dicht bij het centrum van Klink.

Luxe en boetiekaccommodatie in Klink

Op 0.3 km van het stadscentrum vindt u de chique hotels zoals Hotel Schloss Klink.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnungen Klink See 9240 is een comfortabel appartement in het centrum van Klink, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Reizigers die op zoek zijn naar een B&B vinden rust in Ferienwohnungen Klink See 9240, gelegen op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Hotel Sembziner Hof ligt in de buurt van St.Marien Kirche Röbel en is zeer geschikt voor gezinnen. Hotel Schloss Klink wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Klink, dat een dakterras, een wellnesscentrum en een zwembad biedt.

Meer zienMinder