Hotels in Vitré

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Vitré van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig156 beoordelingen
Het charmante Ibis Vitre Centre, genesteld binnen slechts 9 minuten van Centre Historique du Vitre, heeft 62 kamers en ligt een korte wandeling van een treinstation.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig118 beoordelingen
Maison Batteux bevindt zich rond 8 minuten te voet, terwijl Château de Vitré rond 10 minuten loopafstand ervandaan ligt.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig38 beoordelingen
Het 2-sterren Restaurant La Grenouillere is op 50 km van de luchthaven Rennes St. Jacques en op 5-minuten wandelafstand van de Cimetiere Saint-Gilles bushalte.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
Le MinotelHotel
8.2
Geweldig108 beoordelingen
Het 2-sterren Le Minotel Vitré is op 50 km van de luchthaven Rennes St. Jacques en ongeveer 5 minuten rijden van de Gare / Saint-Yves bushalte.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig102 beoordelingen
Het Du Chateau is op binnen 10 van Maison Batteux gelegen en beschikt over 19 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig172 beoordelingen
Het Le Petit Billot Vitré, centraal gelegen in een shopping gebied van Vitré, op circa 400 meter verwijderd van Centre Historique du Vitre, beschikt over 20 kamers.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Vitré Castle
Het Les Suites De La Tour D'Embas is op 50 km van de luchthaven Rennes St. Jacques en steenworp afstand van de Tremoille bushalte.
Vanaf€ 135 /nachtSelecteren
Hotel L'Esperance VitreHotel
8.2
Geweldig53 beoordelingen
Het 2-sterren Restaurant L'Esperance Vitré is op 50 km van de luchthaven Rennes St. Jacques en op minder dan 350 meter van de Landais bushalte.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Vitré

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Vitré zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 6 aabiediengen in het centrum van Vitré. Le Magic Hotel & Spa met een zonneterras, een spa-centrum en wandelen is beoordeeld met 7.4/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke top hotels in Vitré zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Le Minotel, beoordeeld met 9.6/10, dat €64 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en een fotokopieerapparaat aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Vitré?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Le Magic Hotel & Spa, beoordeeld met 7.4/10, dat een zonneterras, een spa-centrum en wandelen heeft. Het is op 350 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €123 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Vitré?

Le Minotel (beoordeling: 9.6/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en een fotokopieerapparaat voor €64 per nacht. U kunt ook Hotel Du Chateau (beoordeling: 10.0/10) voor ongeveer €72 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, windsurfen en bowlen aan.

Welke hotels in Vitré vlakbij Château de Vitré zijn de beste?

U kunt bij Le Magic Hotel & Spa, beoordeeld met 7.4/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Château de Vitré. Het biedt een zonneterras, een spa-centrum en wandelen aan.

Waar logeren in Vitré?

Beste goedkope hotels in Vitré

Koopjesjagers op zoek naar een hotel in Vitré zullen L'Esperance en Hotel Restaurant La Grenouillere, die tevens over gratis prive parkeerplaatsen en een zonterras beschikken, als geschikte accommodaties met goede prijs-kwaliteitverhouding beschouwen. Appart Hotel Vitre - Le Chateaubriant is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het uw eerste bezoek aan Vitré is, zal een hotel als Citotel Le Petit Billot of Hotel Du Chateau in het bruisende centrum van de stad u een goede toegang geven tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Les Jardins Du Parc verblijven.

Selecteer een hotel nabij Église Saint-Martin de Vitré, zoals Le Minotel met een kamerprijs van 74€ per nacht.

Luxe en boetiekaccommodatie in Vitré

Wie graag een luxe verblijf wilt, kan kiezen voor Hotel Le Magic & Spa, een 4-sterren hotel met een sauna, een binnenzwembad en een golfbaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast Ouest France Headquarters Le Marchix.

Meer zienMinder