Hotels in Villefranche-sur-Saône

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Villefranche-sur-Saône van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig618 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum300 meter van Association Cultuelle et Culturelle Maghrébine
In het Initial By Balladins Lyon, gelegen in een shopping gedeelte van Villefranche-sur-Saône, kunnen gasten ontspannen in de lounge bar.
Vanaf€ 35 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig469 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum500 meter van Paroisse Catholique Sainte Anne des Calades
Het 3-sterren Best Western Plus Hotel Plaisance ligt in een shopping gebied van Villefranche-sur-Saône in de buurt van een treinstation en biedt 68 kamers en een lounge bar.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig252 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum300 meter van Paroisse Catholique Sainte Anne des Calades
Het Mercure Villefranche En Beaujolais bevindt zich 5 minuten lopen van Musée Paul Dini en ongeveer 8 minuten lopen van Bledina head office en beschikt over een lounge bar en een wedstrijdzwembad.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig319 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum800 meter van Visionovation
Het 3-sterren Campanile ligt in een zaken gedeelte en beschikt over een zonneterras, diverse recreatiemogelijkheden en een tuin.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig149 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum500 meter van Paroisse Catholique Sainte Anne des Calades
Plan d'eau du Colombier ligt op slechts 3 km afstand van het 2-sterren Liberty'S Villefranche-sur-Saône, terwijl Temple protestant de Villefranche-sur-Saone grofweg 5 minuten wandelen ervan ligt.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig147 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum1000 meter van Visionovation
Het 3-sterren Newport, dat 29 kamers heeft, ligt in het hart van Villefranche-sur-Saône en op slechts 4 km afstand van Kasteel van Fléchères.
Vanaf€ 52 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig261 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Aumônerie des Lycées
Tijdens een verblijf in het gezellige Kyriad Villefranche Sur Saone kunnen gasten genieten van een terras, een eerste klas toeristisch gebied en een tuin, plus de ligging in een toeristisch gebied in de buurt van een snelweg.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig100 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum900 meter van Visionovation
Het comfortabele Hostellerie La Ferme Du Poulet Et Son Restaurant heeft een gunstige ligging en biedt gemakkelijke toegang tot Musée Paul Dini binnen een loopafstand van 20 minuten.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum1.2 km van Le Ludo
Musée Paul Dini en Historial du Saint Curé d'Ars zijn respectievelijk binnen 25 minuten wandelen ervan en op ongeveer 7 km naar het La Maison Du Faisan Dore Villefranche-sur-Saône gelegen.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
8.6 km van Stadscentrum
Brun Jean-Paul en Chateau de Lachassagne SARL zijn op ongeveer 3 km verderop en slechts 25 minuten wandelen naar het Chambre D'Hotes Le Jardin Des Pierres Dorees.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
B&B Hotel Villefranche-Sur-Saone SudHotel
Kaart
1.9 km van Stadscentrum300 meter van Association Cultuelle et Culturelle Maghrébine
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
De TussenstopBed & Breakfast
Kaart
1.5 km van Stadscentrum300 meter van Visionovation
Eglise Notre-Dame de Beligny en Musée Paul Dini zijn respectievelijk ongeveer 600 meter en op ongeveer 20 minuten wandelafstand van het L'Escale Villa Villefranche-sur-Saône gelegen.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Villefranche-sur-Saône

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Villefranche-sur-Saône?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 589 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Villefranche-sur-Saône. Kyriad Villefranche Sur Saone met een zonneterras, 24-uurs roomservice en krantenservice is beoordeeld met 6.6/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum. Best Western Plus Hotel Plaisance met beoordeling 8.2/10 en Mercure Villefranche En Beaujolais, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Villefranche-sur-Saône?

Kies het beste goedkope hotel onder 3 opties in Villefranche-sur-Saône. Campanile met beoordeling 6.8/10 is een goede optie, gelegen op 1,6 km van Musée Paul Dini. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en 24-uurs receptie profiteren. Gasten vinden ook uitzonderlijke service leuk. Initial By Balladins Lyon is ook een goede keuze met beoordeling 6.8/10 voor €45 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Villefranche-sur-Saône?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze gasten is Campanile (beoordeling: 6.8/10). Het ligt op 7 km van Musée Claude Bernard en biedt een minibar, wi-fi en een TV in de kamers voor ongeveer €66 per nacht aan. Andere top opties zijn Best Western Plus Hotel Plaisance en Newport Hotel Restaurant.

Welke hotels in Villefranche-sur-Saône zijn goed voor gezinnen?

Voor diegenen, die zoeken naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 5 opties aan. Campanile (beoordeling: 6.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en 24-uurs receptie voor €66 per nacht. Kyriad Villefranche Sur Saone, beoordeeld met 6.6/10, is ook een goede optie met een zonneterras, 24-uurs roomservice en krantenservice. U kunt een gezellige, luchtgekoelde en hedendaagse kamer voorzien van airconditioning, wi-fi en een TV voor ongeveer €68 per nacht boeken.

Welke hotels in Villefranche-sur-Saône niet ver van Happy City zijn de beste?

IBooked.nl biedt 3 hotels niet ver van Happy City. Ontdek een goede optie in Villefranche-sur-Saône, zoals Campanile (beoordeling: 6.8/10) voor €68 per night. Deze 3-sterrenaccommodaties biedt een locatie op 15 minuten lopen van de bezienswaardigheid en heeft gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en 24-uurs receptie.

Waar logeren in Villefranche-sur-Saône?

Beste goedkope hotels in Villefranche-sur-Saône

Balladins Lyon / Villefranche Sur Saone en Campanile Villefranche Sur Saone, zijn twee budgetaccommodaties voorzien van een sauna, een golfbaan en een zonnedek.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Kyriad Villefranche Sur Saone of Villefranche Sur Saone Studio zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken.

Als u in de nabijheid van Maison du Patrimoine - Musee des Conscrits wilt verblijven kunt u een kamer bij The Liberty'S boeken.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u in de buurt van Cinéma Rex wilt zijn, kies dan voor Best Western Plus Hotel Plaisance, een goede optie voor gezinnen en op slechts 10 minuten loopafstand. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Musee Departemental du Compagnonnage Newport Hotel Restaurant - een resort met uitzichten over de tuin, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder