Hotels in Masevaux-Niederbruck

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Masevaux-Niederbruck van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Chambre Du Relais Masevaux-Niederbruck is op 65 km van de luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg en op 10 minuten van de Cafe/Sport bushalte.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren

Waar logeren in Masevaux-Niederbruck?

Beste goedkope hotels in Masevaux-Niederbruck

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Gite Des Abeilles 4P 80M2, een betaalbaar appartement voor €111 per overnachting. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Chambre Du Relais in het centrum van Masevaux hebben. Chambre Du Relais is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Chapelle Notre-Dame de Houppach, dat kamerprijzen vanaf €71 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bij Chambre Du Relais of Gite Des Abeilles 4P 80M2 verblijft u redelijk dicht bij het centrum van Masevaux. Gite Leonline Sur Les Hauteurs De -Au Pied Des Vosges bevindt zich in het hart van Masevaux en biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een picknickplaats.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gite Des Abeilles 4P 80M2 is een mooi laaggeprijsd appartement met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en fitnesslessen. We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Le Gite D'Eliane met vanaf-prijs van €55 per kamer. Als u met het hele gezin reist, denk dan aan een verblijf in Chambre Du Relais, een leuk familiehotel op 0,2 km van het centrum. Chambre Du Relais is een gezellig resort hotel in Masevaux, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder