Hotels in Le Lude

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Le Lude van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Presbytère
Het 3-sterren 5 Grande Rue Bed and Breakfast is gevestigd op circa 3 km rijden naar Chateau de la Grifferie en op zo'n 10 minuten lopen vanaf Kasteel van Le Lude.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Presbytère
Het Gemeentehuis ligt op 7 minuten wandelen naar het unieke 3-sterren Logis Hotel Restaurant L'Odyssee Champetre Le Lude en Chateau de la Grifferie ligt op ongeveer 3 km rijden naar de accommodatie.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Presbytère
Het Logis La Renaissance Le Lude met een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden biedt een omgeving op loopafstand van slechts 6 minuten van Kasteel van Le Lude.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum
U kunt ontspannen bij een buitenzwembad in het Domaine De La Courbe Le Lude, gelegen binnen 4 km afstand van Kasteel van Le Lude.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum600 meter van Gemeentehuis
Het 2-sterren Chambre Rose Blanche Le Lude bevindt zich slechts 15 minuten lopen naar Kasteel van Le Lude en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
Ancien Gite De Chasse Le LudeBed & Breakfast
Kaart
5.0 km van Stadscentrum
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
Domaine De La Courbe Hotel & Spa Le LudeHotel
Kaart
4.6 km van Stadscentrum
De gasten van het Domaine De La Courbe Hotel & Spa kunnen afkoelen in een binnenzwembad of gebruik maken van een bubbelbad en een overdekt zwembad om pure ontspanning te voelen.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Le Lude

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Le Lude zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 71 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Le Lude. 5 Grande Rue, beoordeeld met 7.8/10 is het beste hotel met gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Logis La Renaissance met beoordeling 8.2/10 en Logis L'Auberge Alsacienne, beoordeeld met 7.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Le Lude?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Le Lude. Een van de beste goedkope hotels is Domaine De La Courbe, The Originals Relais, beoordeeld met 8.0/10, dat €88 per nacht kost en schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge aanbiedt. Logis L'Auberge Alsacienne, dat €83 per nacht kost, is een andere goede optie voor een zonnedek, kindermaaltijden en kanoën met beoordeling 7.6/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de populairste boetiekhotels in Le Lude?

We raden Logis La Renaissance beoordeeld met 8.2/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €96 per nacht met 24 uur bewakingsdienst, kindermaaltijden en paardrijden ter plaatse.

Wat zijn de beste romantische hotels in Le Lude?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Domaine De La Courbe, The Originals Relais beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €88 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Le Lude?

Logis L'Auberge Alsacienne (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met een zonnedek, kindermaaltijden en kanoën voor €83 per nacht.

Welke hotels in Le Lude niet ver van Gemeentehuis zijn de beste?

U kunt bij 5 Grande Rue, beoordeeld met 7.8/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Gemeentehuis. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aan.

Wat zijn de beste hotels in Le Lude met buitenzwembadden?

Misschien vindt u 5 Grande Rue beoordeeld met 7.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €93 per nacht.

Waar logeren in Le Lude?

Beste goedkope hotels in Le Lude

Het 3-sterren budgethotel Domaine De La Courbe, The Originals Relais is een informele, maar elegante accommodatie met schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge en kamerprijzen van €87. Logis L'Auberge Alsacienne is een goedkope keuze die een zonnedek, kindermaaltijden en kanoën aanbiedt en op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Le Lude ligt. Domaine De La Courbe, The Originals Relais is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 3,7 km van Eglise Saint-Martin.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wordt dit uw eerste bezoek aan Le Lude, overweeg dan een verblijf bij een van de 3 hotels in het centrum, zoals Logis L'Auberge Alsacienne of 5 Grande Rue. 5 Grande Rue ligt op 250 meter van het centrum en beschikt over gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats.

Kies een hotel naast Kasteel van Le Lude, zoals Logis L'Auberge Alsacienne en Logis La Renaissance, op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Als u graag de sfeer van Le Lude wilt ervaren, kies dan voor een appartement in de buurt van Kasteel van Le Lude, zoals Gite Du Fil.

Luxe en boetiekaccommodatie in Le Lude

Als u de voorkeur geeft aan een boetiekhotel, dan is Logis La Renaissance een goede optie in Le Lude. Gelegen op loopafstand van 5 minuten van het centrum, Logis L'Auberge Alsacienne biedt een zonnedek, kindermaaltijden en kanoën en een uitstekende dienstverlening waarmee de meest veeleisende gast tevreden zal zijn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Le Lude met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een appartement nabij Kasteel van Le Lude, zoals Gite Du Fil, of A 18Min Du Zoo 30Min Des 24H Du Mans. Le Lude heeft 5 B&B aanbiedingen, waaronder A 200M Du Chateau 30 Min Du Circuit Du Mans en A 18Min Du Zoo 30Min Des 24H Du Mans waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Als u voor zaken naar Le Lude reist, kiest u voor Domaine De La Courbe, The Originals Relais, een 3-sterren hotel met schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge, waar de prijzen bij €87 per overnachting beginnen. Domaine De La Courbe, The Originals Relais is een populaire badplaats die ook schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Le Lude te hebben verkend.

Meer zienMinder