Hotels in Clisson

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Clisson van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig245 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa Clisson is een charmant 4-sterren accommodatie gelegen circa 7 minuten lopen vanaf Église Saint-Jacques en op circa 3 km rijden naar Chapelle Notre-Dame de Recouvrance.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
Ternélia Henri IVVakantiepark
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Deze 3-kamer accommodatie is uitgerust met een zwembad en ligt vlakbij Le Moulin à Papier du Liveau.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Église Saint-Jacques ligt op minder dan 600 meter verwijderd van het La Cascade Clisson, terwijl Pont de la Vallée op ongeveer 8 minuten lopen ligt.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren De La Gare is op 35 km van de luchthaven Nantes Atlantique en binnen 10-minuten wandelafstand van de Clisson - Gare SNCF bushalte.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
Homgaia Chambres D'HotesBed & Breakfast
8.2
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Homgaia Chambres D'Hotes is op 35 km van de luchthaven Nantes Atlantique en slechts 10 minuten wandelen van de Clisson - Gare SNCF bushalte.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Heureux Hasard is op 35 km van de luchthaven Nantes Atlantique en nog geen 10 minuten rijden van de Clisson - Gare SNCF bushalte.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
Chambres D'Hotes Clisson CoeurBed & Breakfast
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Chambres D'Hotes Clisson Coeur is op 35 km van de luchthaven Nantes Atlantique en op slechts 700 meter afstand van de Clisson - Gare SNCF bushalte.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Clisson

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Clisson hebben een centrale ligging?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Clisson om uit te kiezen. Een van de beste hotels in het centrum van Clisson is Hotel De La Gare beoordeeld 8.2/10 vanaf €48 per nacht. Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa met beoordeling 8.8/10 en La Cascade, beoordeeld met 9.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Clisson zijn goedkoop?

Een andere optie is Ternélia Henri IV beoordeeld met 8.0/10 voor €78 per nacht.

Welke boetiekhotels in Clisson zou je aanbevelen?

Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa met een zonneterras, 24-uurs receptie en ledikanten ter plaatse heeft beoordeling 8.8/10 voor €128 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de klanten van iBooked.nl

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Clisson?

Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa (beoordeling: 8.8/10): een familiehotel met een zonneterras, 24-uurs receptie en ledikanten voor €128 per nacht.

Welke hotels in Clisson vlakbij Domaine de la Garenne Lemot zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenHomgaia Chambres D'Hotes (beoordeling: 8.2/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een zonnedek en fietsen aan en ligt op 15 minuten lopen van Domaine de la Garenne Lemot.

Wat zijn de beste accommodaties in Clisson met buitenzwembadden?

Misschien vindt u Ternélia Henri IV beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €78 per nacht.

Waar logeren in Clisson?

Beste goedkope hotels in Clisson

Als u een budgethotel in Clisson nodig heeft, heeft Hotel De La Gare goedkope kamers voor €48 per nacht. Hotel De La Gare is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 550 meter van het hart van Clisson. Hotel De La Gare is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Chapelle Notre-Dame de Recouvrance, dat kamerprijzen vanaf €48 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Clisson heeft 3 centraal gelegen hotels, waaronder Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa en Hotel De La Gare op 550 meter van het stadshart. Hotels als Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa en Hotel De La Gare brengen u in het hart van het evenement in Clisson.

U kunt ook verblijven in het 4-sterren Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa, dat dicht bij Kasteel van Clisson ligt. Voor de reizigers in Clisson worden de hotels de buurt van Domaine de la Garenne Lemot aanbevolen, bijvoorbeeld, Hotel De La Gare en Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa.

Luxe en boetiekaccommodatie in Clisson

Bezoekers, die op zoek zijn naar een centraal gelegen luxe hotel, kunnen een verblijf bij Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa overwegen, het ligt op 5 minuten lopen van het stadscentrum en is voorzien van een zonneterras, 24-uurs receptie en ledikanten. Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa, op slechts 300 meter van het centrum, biedt alle comfort van een chique boetiekhotel. Het 4-sterren Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa is een optie voor diegenen die de voorkeur geven aan een betrouwbare service.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Plein Centre Historique De Avec Terrasse is een comfortabel appartement in het centrum van Clisson, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. U kunt ook voor het comfortabele Suite Room Jacuzzi Sauna Privatif gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, een wellnesscentrum en een bubbelbad. Als u met het hele gezin reist, denk dan aan een verblijf in Best Western Plus Villa Saint Antoine Hotel & Spa, een leuk familiehotel op 0,2 km van het centrum. La Cascade wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Clisson, dat gratis parkeren, krantenservice en wandelen biedt.

Meer zienMinder