Hotels in Charnay-lès-Mâcon

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Charnay-lès-Mâcon van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig147 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Le Moulin Du Gastronome is gelegen op minder dan 3 km naar Église Saint-Pierre en beschikt over een à la carte restaurant en 8 kamers.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig336 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum400 meter van Gare de Macon Loche TGV
Het Fasthotel Well Inn Macon Sud heeft 54 kamers, de recreatieve voorzieningen van het hotel, een speelgedeelte en een tuin en bevindt zich op afstand van circa 4 km afstand van Musée des Ursulines in Charnay-lès-Mâcon.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Les Crays De Levigny Bed and Breakfast Charnay-lès-Mâcon ligt binnen 3 km afstand van Église Saint-Clément de Mâcon en biedt een continentaal ontbijt en een privézwembad.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Église Saint-Pierre en Eglise Sainte-Madeleine de Charnay-les-Macon zijn minder dan 3 km en 5 wandelafstand van het Le Carge D'Arlay Bed and Breakfast.
Vanaf€ 184 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Charnay-lès-Mâcon

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Charnay-lès-Mâcon hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 22 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Charnay-lès-Mâcon. Le Moulin Du Gastronome met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en fitnesslessen is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke top hotels in Charnay-lès-Mâcon zijn goedkoop?

Le Moulin Du Gastronome met beoordeling 8.0/10 is een goede optie, gelegen op 2,8 km van Musée Lamartine. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en fitnesslessen profiteren. Reizigers vinden ook perfecte service leuk.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Charnay-lès-Mâcon?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Le Moulin Du Gastronome beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en fitnesslessen aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €102 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Charnay-lès-Mâcon?

Le Moulin Du Gastronome (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en fitnesslessen voor €102 per nacht.

Waar logeren in Charnay-lès-Mâcon?

Beste goedkope hotels in Charnay-lès-Mâcon

Een budgetbewuste reiziger heeft keuze uit een lijst van matig geprijsde hotels in Charnay-lès-Mâcon, waaronder Le Moulin Du Gastronome en Fasthotel Well Inn Macon Sud. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Le Moulin Du Gastronome, dat op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Le Moulin Du Gastronome is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Musée Lamartine, dat kamerprijzen vanaf €101 aanbiedt. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van Gare de Macon Loche TGV treinstation zoekt, neemt u Le Moulin Du Gastronome in aanmerking.

Luchthavens en Metrostations van Charnay-lès-Mâcon

Fasthotel Well Inn Macon Sud is een comfortabele accommodatie met een zonneterras, een picknickplaats en biljart dat op slechts 0,4 km van Gare de Macon Loche TGV treinstation ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Charnay-lès-Mâcon worden geadviseerd om in het centrum van de stad te verblijven, bij een hotel zoals Le Moulin Du Gastronome en Les Crays De Levigny. Les Crays De Levigny is een andere centrale optie die zich op 10 minuten lopen van het hart van Charnay-lès-Mâcon bevindt.

Chambre Avec Vue Sur Jardin brengt u op 15 minuten loopafstand van Église Saint-Clément de Mâcon en biedt accommodatie met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Charnay-lès-Mâcon

Fasthotel Well Inn Macon Sud is een ketenhotel op loopafstand van Rock of Solutré, dat prijzen vanaf €52 per nacht hanteert en uw aandacht waard is.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Chambre Avec Vue Sur Jardin is gevestigd op loopafstand van Église Saint-Clément de Mâcon en op 10 minuten lopen van het centrum van Charnay-lès-Mâcon. Er zijn in Charnay-lès-Mâcon 5 B&B's beschikbaar, waaronder Maison Hello Charnay Les Macon en La Maison De Marie. Voor een succesvolle zakenreis raden wij u aan om te verblijven in Le Moulin Du Gastronome, gelegen op 650 meter van het centrum van Charnay-lès-Mâcon. Fasthotel Well Inn Macon Sud is een gezellig resort hotel in Charnay-lès-Mâcon, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een zonneterras, een picknickplaats en biljart belangrijk vinden.

Meer zienMinder