Hotels in Blere

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Blere van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
La Maison LeonardBed & Breakfast
8.4
Geweldig135 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Deze accommodatie ligt naast Le Moulin Des Aigremonts en binnen 5 minuten rijden van Statue de Jesus Christ en biedt sportactiviteiten zoals kanoën, wandelen en paardrijden in de omgeving.
Vanaf€ 177 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen profiteren van een patio, diverse recreatiemogelijkheden en een tuin, tijdens hun verblijf in het 3-sterren Hôtel le Cheval Blanc, gelegen op binnen 5 lopen van Le Belvedere en in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Binnen 10 minuten van Le Moulin Des Aigremonts kunnen gasten van het Moulin Du Fief Gentil verschillende activiteiten ondernemen, waaronder kanoën, fietsen en vissen.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
L'Ecume Du Cher BlereBed & Breakfast
8.2
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Le Belvedere bevindt zich op 14 minuten van het L'Ecume Du Cher Blere.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
Glamour Spa PrivatifBed & Breakfast
8.4
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Dit hotel, gesitueerd op 30 minuten lopen van het centrum van Blere en op minder dan 20 minuten lopen van Manoir de la Boissiere, biedt BBQ-voorzieningen, een zonneterras en een zonnedek.
Vanaf€ 201 /nachtSelecteren
L'Intriguante - Maison Avec Jardin Pour 6Pers. BlerePension
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in Blere

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Blere zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 5 aabiediengen in het centrum van Blere. We raden La Maison Leonard als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en paardrijden, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Blere zijn de beste?

Le Belvedere, Studio Independant beoordeeld met 7.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Blere. Deze accommodatie heeft 24 uur bewakingsdienst, kanoën en paardrijden.

Welke hotels voor koppels in Blere zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Le Cheval Blanc, beoordeeld met 7.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en een kindermenu heeft. Het is op 200 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €150 per nacht.

Waar logeren in Blere?

Beste goedkope hotels in Blere

Voor goedkopere of meer budgetvriendelijke accommodaties in Blere, een optie om te overwegen is Le Cheval Blanc, die over een zonneterras, huishouden en een kindermenu, evenals een perfecte locatie op loopafstand van Aux Mille et Une Saveurs d' Aicha beschikt. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in Le Cheval Blanc, dat 5 minuten lopen naar het centrum is. Bent u een enthousiaste reiziger die erop uit is van alles te beleven, overweeg dan een reservering te maken bij een hotel zoals Le Cheval Blanc nabij Chapelle de Seigne.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wanneer u bij Le Cheval Blanc of Bed & Breakfast Le Belvedere logeert, betekent het dat u te midden van de actie en drukte van Blere stadscentrum bent. Voor een hotel in het centrum van Blere kunt u overwegen om in Bed & Breakfast Le Belvedere te verblijven.

U kunt het beste u een hotel nabij Eglise Saint-Christophe boeken, bijvoorbeeld, La Maison Leonard dat direct ernaast ligt. U kunt kiezen voor La Maison Leonard, gelegen in de buurt van de belangrijkste toeristische attracties waaronder Eglise Saint-Christophe, of voor L'Ecume Du Cher dat zich op afstand van enkele stappen van Eglise Saint-Quentin de La Croix-en-Touraine bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u in Blere voor zaken bent, kunt u het beste bij Le Cheval Blanc verblijven, een zakenhotel met een zonneterras, huishouden en een kindermenu.

Meer zienMinder